GELENLER VE GİDENLER
İlk transfer sürem doldu arkadaşlar. 31 Ağustos'a kadar olan transfer döneminin nasıl geçtiğini bu yazı da sizlerle paylaşacağım. aslında lig de başladı fakat kurallar gereği her 5 haftada bir açıklama yapacağım. 
Oyunu ik açtığımda 12 MN YTL'lik bir transfer bütçem vardı. Ancak kadromda yer alan Stewart Downing adlı oyuncuyu Tottenham'a çok iyi bir fiyata satıp transfer bütçemi arttırdım. Aşağıdaki resimde Downing'i kaça sattığımı göreceksiniz. Hem de direk nakit akışı sağladım. Bu parayı transfer bütçemin üstüne de ekledim. Harika bir bütçem oldu. İşte Downing'in satışı :
Downing sol açık olduğundan dolayı bu bölgeye Downing'in yerini doldurabilecek kaliteli oyuncular bakındım. Aslında buldum da... İlk olarak aklıma Tuncay geldi. Hemen teklif götürdüm. Fenerbahçe'yle her konuda anlaştım. Fakat gelin görün ki Tuncay'la yaptığım özel görüşmede bana İstanbul'dan ayrılamayacağını ve Fenerbahçe'den ayrılamayacağını söyledi ve yaptığım bu teklifin onu çok onurlandırdığını belirtip teşekkür etti. Bende madem öyle dedim onun yerine başka yıldızlara yönlendim. Çok daha iyi yılızlar aldım bana göre. İşte aldığım futbolcular :
Transfer konusunda elimden bu kadar geldi.

5 hafta sonunda da ligi aktarmaya başlayacağım. Tüm arkadaşlarıma kolay gelsin.