İLK 5 HAFTA :

1. Hafta : West Ham United 1 - 0 Middlesbrough
Maalesef ilk hafta mağlup oldum. aslında 10 kişi kalmamın bunda etkisi var ama asıl etki hakemden kaynaklanıyor. Penaltı verilmemesi gereken bir pozisyonda penaltı verdi ve maçı da katletti zaten. Maçtan sonra hakemi eleştirdiğimde hakem federasyon bana ceza vermeyi bırakın uyarmadı. aksine sessiz kalmayı tercih etti. Böyle bir ilk hafta yaşadım :

2. Hafta : Reading 2 - 0 Middlesbrough
Maçtan evvel oyuncularımı kaç defa uyardım. Kevin Doyle'a dikkat edin dedim. Pres apın boş alan bırakmayın diye maçtan evvel soyunma odasında talimat bile verdim. Ama gelin görün ki 2 golü de Kevin doyle attı. En sinir olduğum maçlardan biriydi. Çünkü maçın kaderinin döndüğü anlardan biri penaltıyı kaçırmamızdı. Üstüne üstlük bu maçta bir kırmızı kart daha gördüm. Yani bu kariyer liginde başarılı olmamam için üstüme oyunlar oynanıyor heralde. İşte 2. hafta :

3. Hafta : Middlesbrough 1 - 3 Newcastle United
Belki de en normal mağlubiyet yaşadığım maçtı. Kendi evimde oynadığım ilk maçta mağlup olmak kötü bişey. Hele bu üst üstüste aldığınız 3. mağlubiyetse ama yapabileceğimiz gerçekten bişey yoktu. Hatta oyuncularımı maç sonunda çabalarını için tebrik ettim. Çünkü baskı koyan, pres yapani pozisyona giren bizdik ama golü bulan onlar oldular. Zaten istatistiklere bakınca da göreceksiniz. İşte 3. hafta :

4. Hafta : Middlesbrough 3 - 1 Charlton Athletic
İlk galibiyetimi alıp adada huzurla uyuduğum ilk akşamımdı. Aslında Newcastle açının acısını çıkarmıştım Charlton takımından. Maçtan sonra Charlton menejeriyle bi görüşmem oldu ve özür diledim kendisinden. Ayrıca Fabio Rochemback bir ön libero olmasına rağmen geceye damgasını vuran isimdi. İşte 4. hafta :

5. Hafta : Blackburn Rovers 0 - 3 Middlesbrough
En çok zorlanacağımı düşündüğüm deplasmanlardan biriydi. Çünkü kendi evinde çok iyi oynayan bir takımdı Blackburn. Ama korktuğum olmadı. Oyuncularım o kadar iyi oynadılar ki hepsini maç bittikten sonra teker teker tebrik ettim ve alınlarından öptüm. Takımda oynayan oyuncularım gittikçe birbirlerine ısınıyorlardı bu da oyuna yansıyordu zaten. İşte 5. hafta :

İlk 5 Haftadaki Puan Durumu :

Aslında ilk 2 haftada hakem hataları ve kırmızı kartlar yüzünden puan kaybetmeseydim herşey çok daha farklı olurdu takımım için. Ama ilk 5 haftayı böyle kapatmak da fena değil. Çünkü hatalarımızdan ders aldık. Zaten son 2 haftadaki oyunumuzla yönetimimizin ve taraftarımızında sevgisini ve güvenini yeniden kazanmayı bildik. Ben başarıya inanıyorum, taraftar inanıyor, yönetim inanıyor, oyuncular inanıyor! PEKİ YA SİZ ??? SİZ DE İNANIYORMUSUNUZ ???

Bundan sonraki 5 haftalık açıklamada görüşmek üzere...