Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: Sizden Her Maç Böyle Oynamanızı İstiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

Quote Originally Posted by AtaWorM View Post
    Millet hepiniz çoğu maçınızı kazandığınız için " Her maç böyle oynamanızı istiyorum! " sözüne şaşırıp sinirleniyolar, diyelim 3 maç galip gelmeyin ve 2-0 gibi net bi skor alın da söyleyin kesinlikle güven kazanıcaktır.
    evet gerçekten dediğin çok mantıklı geldi bana kötü giden bi kaç maçın ardndan kazanınca bu konuşma çok yararlı olabilir deniycem eyww..

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda bir yer!!...

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    sanki onlara ne yapıyoruz hemen kızıyorlar.
    büyük bir sorumluluk yüklemiş oluyoruz

3. Default

konuşmalar güzel ama .. ben her maç böyle oynamanızı istiorm 2 kere ddm ikisindede tm takım tepki gösterince korkudan bi daha yapmadım .. ancak size maglup durumdaysanız dewre arasında takımla duygularınızı paylaşın ı seçin .. tüm takım moral depoluyo we hiç bir maçı kaybetmedim 3-0 dan 4-3 yaptıım bile oldu ..

Ben dedikten sonra oyuncu moralleri iyiden idare eder oluyo

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bende bi kere yürüyün be asLanLarım onLara günLerini gösterin diye bir yazı seçtim.İkinci yarı darma duman ettiLer karşı takımı
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Inonu StadI KapaLI Alt...

Beyler bence sorun bunu sureklı demenızde... Yoksa ben Cok guzel gecen maclardan sonra dıyorum, morallerde gayet Yuksek...(Keramet ya bende yada PSVmde

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hırs küpü abi adamlar böyle oynayın canımı yiyin şeklinde bir durum maçın özelligine kime karşı oynadıgınıza nasıl oynadıgınıza göre degisecegi için takım moralinde belirli bir düşüş söz konusu daha önce işin en başında başka bir kaynaktan okudugum için 5-6 oyuncum maç sonu 10 üzerinden 10 reyting alsa bile kesinlikle bu konuşmayı yapmadım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bende böle diince daha moralli oluyorlar ama ben genelde memnunum diyorum çok şımarmasınlar

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Ben de son zamanlarda "Kaybedeceğiniz hiç bir şey yok" opsiyonunu kullanmaya başladım Şampiyonlar liginde Marsilyala Arsenali 4-2 ve 3-2 eledim hemde rezil ettim yani. Bunu ender kullanırsanız işe yarıyor..

bursaspor'da iken gs'ı 4-1 yenmiştim ve sonra her maç böyle oynamanızı istiyorum dedim maçtan çıkınca herkesin ufak kaygıya sahip olduğunu gördüm sebeb ise son maçta sergilediği performansı sergileyebileceği şüphesi

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri