http://img263.imageshack.us/img263/3...sanchezts6.jpg
VICENTE SANCHEZ BOMBASI
Kimdir?:Meksika'nın Toluca takımının Fan Favourite'ıdır.Uruguay'lıdır.7 Aralık 1979'da dünyaya gelmiştir.
Artıları:Muhteşem dribblingleri ve ortaları,asist krallığında her sene kesin üst sıralardadır.
Eksileri:Gol vuruşu biraz kötü ama gol atıyor yine kazmanın teki değil yani.
Kaça Alırız?:2,5 m veren alır.
Hadi hepinize başarılar ama en çok Sekopej'e çünkü FENERBAHÇE
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞOK ŞOK ŞOK
VICENTE SANCHEZ MARMARİS'TE TATİLDE YAKALANDI!
Muhabir:Evet sayın seyirciler,Vicente Sanchez'i Marmaris'te yakaladık.Ee,Vicente'm ne var ne yok?
Vicente:Valla,abi ben Türkiye'de oynamak istiyorum,ama bu yabancı sınırlaması olayı çok kötü ya.Ulusoy'a sesleniyorum burdan.
Muhabir:Marmaris'e niçin geldiniz?
Vicente:Abi ben aslında İstanbul üzerinden Ulusoy otobüsüyle geldim.Hem Susurluk'ta bi ayran-tost,bi de Selçuk'ta çöp şiş yiyeyim dedim.Marmaris'te de benim tekne var şu ilerde...bi dakka hemen gelcem.
Vicente:Oğlum Hayri!Halatları n'aptınız gidiyo lan tekne?!!!
Hayri:Abi sorma ya...Bizim Hüsnü halatı almış götürmüş.
Vicente:Niye ya ruhsal bozukluğu mu var?
Hayri:Evet abi.1.dereceden Benign Paroksizmal Pozisyonel Vertigo(aslen kulaktaki sinir uçlarındaki ödeme denir bende olmuştum bi kere ordan biliyorum)varmış.
Vicente:Vecdi'ye söyle Hüsnü'yü Etiyopya'ya yollasın.
Hayri:Başüstüne abi.
Vicente:Oğlum tekne gidiyo hala kurtarsanıza!Vecdi!Hamit!
Hayri:Hangi Hamit,Hamit Altıntop mu ehu ehu
Vicente:Esprini *^(!)' tövbe estağfurullah.
Muhabir:Şok,Bim,Migros sayın seyirciler!Vicente Sanchez'in gemisi kurtarılmaya çalışılırken elemanlar Titanic'ten kalıntılar buldular!
Vicente:Oha,harbi mi lan?
Muhabir:Yemin.
Vicente.Vay anasını.Neyse,ben Fenerbahçe'de oynamak istiyorum.En büyük Fenerbahçe,Şampiyon Fenerbahçe![]()