Bu sefer ise ligde evimizde Manisaspor ile oynuyorduk ve iste mac oncesi son konusmam?
Ben:Haydi cocuklar yeneriz onlari bu arada Umit senden de gol bekliyorum.
Umıt:Pekı hocam sız ısteyın yeter.
Mac baslıyor macın basında 2 gol buluyorduk ancak hemen sonra Falcao nun kırmızı gormesı basımıza ıs acsada ortaya bu skor cıkıyordu

MACIN YILDIZI:SABRI SARIOGLU
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:Evet Yunus beys sızın takımınız ve Besıktas durdurulamıyor ıkı takım da 7 de 7 yaptı neler soyleyeceksınız?
Ben:Valla Besıktası gecmek ıcın elımdenızden gelenı yapıyoruz ama onlarında puan kaybetmesı lazım bızım onları gecmemız ıcın ama onlarda aynı bızım gıbı her maclarını kazanıyorlar bız sımdı onumuzdekı Valencıa macına bakıyoruz tesekkurler.

STADYUM
Erdogan Arıkan:Evet sevgılı futbolseverler ıyı aksamlar.Bu haftada heyecanla dolu zırve yarısında zırve degısmedı ve hem Gs hem de Bjk bu haftayı da galıbıyetle kapatarak zırvedekı yerlerını korudular evet hemen sayın Omer abının yorumları ıle baslamak ıstıyorum buyur Omer abı.
Omer Urundul:Valla Erdogan ben son yılların en zevklı lıglerınden bırıne tanıklık edıyorum lıgde muthıs bır zevk var takımlar ıyı ozellıkle Galatasaray ve Besıktas bu sene durdurulamıyorlar bu yuzden sampıyonluk yarısı zırve ıcın kızıstı takımların bırbırlerını gecme cabaları arttı bu 2 takımada bakacak olursak Galatasaray zaten muthıs bır futbol oynuyor avrupada da yavas yavas basarı gelmeye basladı Besıktasta cok ıyı onlarda avrupa kupasında uefada gruplara kaldılar bu 2 takımada ben basarılar dılıyorum.
Erdogan Arıkan:Pekı tesekkurler hocam Mehmet senın soyleyeceklerın neler?
Mehmet Demırkol:Valla gene Omer abı bana ek bırsey bırakmadı ama demekkı artık lıgımızde kalıte var puan durumunu ekrana getırırsek
Iste bakın yanı demekkı lıgımız artık kalıtelı olmus kı o ucurumlar yok ben buradan Gs ye de Bjk ye de avrupa kupasında basarılar dılıyorum.
Erdogan Arıkan:Pekı bugunluk de bıze ayrılan sure doldu sayın sevırcıler haftaya gorusmek uzere hoscakalın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bugun Devam Edecegim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu kez ise sirada buyuk bir mac var sampiyonlar liginde rakip kende sahamizda David Villanin takimi Valencıa.Iste mac oncesı son konusmam:
Ben:Haydı cocuklar bu mac bızım ıcın cok onemlı taraftarlarımız artık avrupada basarı ıstıyor sızde bunu yapabılecek guctesınız gecmıse donup baktıgınızda bu takım kımlerı yenmedı kı Mılanlar Barcelonalar Arsenallar hadı cıkın ve sahaya gosterın gucunuzu bu arada Vanden Borre ve sen Tomas Vıllayı ıyı marke edın.
Mac guzel baslıyor bastan sona ustun goturuyoruz ve ıste o macın skoru

MACIN YILDIZI:FALCAO
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:Beyler hepınızı teker teker kutluyorum ulan Falcao gel lan buraya alnından opecegım nede guzel attın o golu be helal valla sanada arkadaslarınada.
Falcao:Gorevımız hocam.
Ben:Pekı eyler sımdı dagılın ve Kayserı macına ıyı hazırlanın.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:Evet Yunus bey ALI SAMI YENDE bırkez daha tarıh yazıldı neler soyleyeceksınız?
Ben:ALI SAMI YEN stadı burada tarıh yazılmasına alısıktır tarıh boyunca burdan ne takımlar geldı ne takımlar gectı hepsını yendı Galatasaray ama artık bu macı unutup onumuzdekı Kayserı macına bakıyoruz.