Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 56 arası toplam 56 sonuç

Konu: [TKL] Transfer Dedikoduları

Arda Turan Boro'da mı??

Dengiz ve ekibi Galatasaray'ın genç futbolcusu Arda Turan'ı renklerine bağlamak için girişimlerde bulundu. Arda'nın gelecek sene Boro forması giymesi bekleniyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biri Gider Biri Gelir!!!

1)Stewart Downing'i 25 Milyon Dolar karşılığında Aston Villa'ya satmış bulunmaktayız.Kamuoyuna duyurulur....

2) Romaric MİddlesBrough'da!!!

Le Mans forması giyen Fildişili Romarici'i 3 ü peşin toplam 7.7 milyon dolara renklerimize bağladık.Hayırlı olsun camiamıza...

3) Kulüplerinye anlaştığımız İskoç Mcmanamus ve Cesar delgado başka kulüpleri tercih etmişlerdir.Kendilerine futbol yaşantılarında başarılar dileriz...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Alex Seneye Boro Forması Giyecek!!!

Yılın transfer bombalarını patlatan İlhan Aydoğan, Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Alex'i kadrolarına katacaklarını belirtti. Aydoğan, devre arasında ayrıca uzun santrafor almak için girişimlerde bulunacaklarını belirtti. Aydoğan isim hakkında ser verdi, sır vermedi. Bu ismin Man City forması giyen Samaras olabileceği konuşuluyor.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yılın En Pahalı Satışı

Aygün Solak M.Boro'da en iyi satışı yaptı.Downing'i Aston Villa takımına 40.000.000 MnYTL'ye satarak büyük bir bütçe elde etti.

Cicinho Boro'da ! ! !

Transfer doğru olup olmadığı akşam yapılacak basın toplantısında netlik kazanacak..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence coşkun abinin bahsettiği adam cassano ya da higuain

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Biliyorum ya..Neydi bu..Ben oynarkende kiralıktı.Cassano ve Higuain kiralıktı galiba.Cassano bence.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Ben biliyorum kim olduğunu fakat söylemicem. Coşkun bilir

Bence Defansında problem olduğu için Cicinho !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Stuttgart'lı Farnerud artık bizde...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    As kalecim sürekli sakatlanmasından dolayı Hilario'yu kiraladık.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

MArcelo olabilir kiralanan oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Gerçekten çok kaliteli transferler yapıyo Boro.Tebrik etmek istiyorum =))

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Boro Hırvat kaleci Gabor Kiraly ile anlaştı

Kaleci Mark Schwarzer'ın sakatlandığı sırada büyük sıkıntı çeken Aydoğan, yaklaşık 3.3 milyon avro bonservis bedeli ile Macar kaleciyi renklerine kattı. Bu arada, Avusturalyalı forvet Mark Viduka Reading kulübüne transfer oldu, ayrıca Güney Koreli forvet Song, Fransa'dan bir kulübe verildi. Verilen kulüp henüz açıklanmadı.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Morais ve Mido Boro'ya mı?

Ünlü menajer İlhan Aydoğan, Boro'yu çalıştıran arkadaşı Egemen Işık'la bir öğle yemeğinde yakalandı. Aydoğan'ın Işık'a önümüzdeki transfer sezonu için Morais ve Mido'yu teklif ettiği öne sürülüyor. İkisi de Boro'ya gelebilecek süperstarlar.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Yeni "Sir" Egemen Işık M'brough'un Transferlerini Eurosport'a Değerlendirdi

Takımın başına geldiğimde önce eksik mevkiileri saptadım. Forvette eksiğimiz olduğu açıkça belliydi. Sonuçta Premiership'in yanı sıra FA Cup ve Carling Cup gibi ulusal turnuvalarda da mücadele edecektik. Bu yüzden kadroyu olabildiğince geniş tutabilmekti ilk hedefimiz ve bu doğrultuda forvet mevkiine iki yeni transfer yaptık. Arjantinli yıldız Cesar Delgado ve Norveçli pivot santrafor Steffen Iversen'ı renklerimize bağladık. İki oyuncu da çok faydalı olacaktır takımımıza, 3 zorlu kupada bizi daha ileriye götüreceklerdir.

Bu iki transferi yaptıktan sonra maddi sıkıntıya girdik, bütçemiz sınırlıydı, sonuçta çok zengin bir kulüp değiliz ve bu konuda yönetimden yardım istedim fakat geri çevrildim. Stewart Downing'e teklifler yağıyordu ve en cazipleri arasından Aston Villa'nın teklifiydi, 8.75 milyon Pound'luk teklifi 17.5 milyon Pound'a çekmeyi başarıp transferi gerçekleştirince elimize büyük bir mebla geçti ve bunu da en iyi şekilde değerlendirmeyi amaçladık.

Bu doğrultuda İlhan Aydoğan'dan yardım istedik. Kendisi muhteşem bir menajer, aynı zamanda harika bir gözlemci, onun mükemmel meziyetlerinden faydalanarak Mark Wilson ve Darijo Srna gibi iki yetenekli defansif oyuncuyu kadromuza katmayı başardık.

Kendisiyle sürekli fikir alışverişinde bulunduk. Steffen Iversen'ın transferinde de büyük emeği olduğunu söylemeliyim. Kendisi bize birçok oyuncu önerisinde bulundu fakat mali sorunlardan dolayı bu isimleri renklerimize katamadık. Daha çok oyuncular kontrat tekliflerimizi kabul etmediler.

4 transferle sezonu kapattık. Unutmadan, Lyonlu genç yıldız Hatem Ben Arfa'yı da kiralık olarak renklerimize bağladık. Gerçekten büyük bir yıldız adayı, bize faydası çok dokunacaktır.

Şimdi hedefimiz ligde üst sıraları zorlamak, bu transferlerimizle ve kadromuzla bunu yapacak güçteyiz.

Egemen Işık
    Middlesbrough Menajeri

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Eray Bofo Bautista süper transfer.

Kaleci Transfer Edeceğiz

Kalecilerimizin formsuzluğundan ve hedeflerimizin büyüklüğünden ötürü ara transfer döneminde bir kaleci transferi gerçekleştireceğiz. Kaleci için birçok isim gündemimizde ancak henüz isim netleşmiş değil. Kalecinin yanı sıra bir de pivot santrafor transfer etmek istiyoruz. Iversen'ın sakatlanmasıyla gol hatlarında oldukça sıkıntı çekmemiz bizi pivot santrafor transfer etmeye yönlendirmiş durumda.

Kaleci adaylarımız; Roma forması giyen Doni, Aston Villa forması giyen Thomas Sorensen ve Sao Paulo forması giyen Rogerio Ceni'dir.

Bu 3 isime yöneleceğiz fakat duruma göre de daha farklı isimler alabiliriz.

Doni

Thomas Sorensen

Rogerio Ceni

Kamuoyuna duyurulur.
    M'brough Menajeri Egemen Işık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mikel harika oynuyor kiralaması çok iyi olmuş m.boro için

Craig Gordon ve Nikola Zigic Middlesbrough'da

İskoçyalı file bekçisi Craig Gordon ile 7 milyon Pound karşılığında 4 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Sırp golcü Nikola Zigic ile ise 7 milyon Pound karşılığında 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Zigic'in en az 20 lig golü atması halinde M'boro kulübü Racing'e 8 milyon Pound daha ödeyecektir.

Kalecilerimizi formsuzluğundan ötürü iyi bir kaleci aldığımızı düşünüyorum. Pivot santraforumuz Iversen'ın sakatlanmasıyla yerine Zigic'i alarak bu mevkiiyi de doldurduk.

Kamuoyuna duyurulur.
    M'boro Menajeri Egemen Işık

(Craig Gordon)

(Nikola Zigic)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Zigic harika bir transfer Egemen. Pivot santrafor özelliği ve kaleye çok sert şut çekebilmesi, çok iyi pozisyon alması onun en harika özellikleri. Ama zannedersem 20 golü geçer, yaklaşık 20 maçın daha var sanırsam, o zaman da sana pahalıya patlar...

Şu an 25. maçtayım, yani 14 maçım kaldı. Ben opsiyona 20 gol atması halinde 8 milyon Pound ödeyeceğimi bildirdim. 19 gole dayanırsa zaten oynatmayı keserim

Zar zor ikna ettim kulübünü, nakitim yoktu, bu opsiyonu ekledim mecbur ve öyle alabildim.

Iversen 2 defa sakatlandı, hala da sakat, o yüzden aldım. Jumping ve heading'i 20 Zigic'in, büyük avantaj.

Sir Egemen Bey O Kadar Transfer Yapmış Bulunmaktasınız Fakat Satılan Oyuncularında Bahsedermisin Biraz Olma mı?

Kariyerler neredeyse bittiği için konuyu kilitliyorum. Artık bu saatten sonra transfer yapılmaz zaten

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri