ya bu budan kim ya ilk defa duyuyorum:S
ya bu budan kim ya ilk defa duyuyorum:S
Diatta'yi alacaklarina G.Zan'i oynatsinlar daha iyi.
İgor Budan tam bir pivot santrafor ama bence ona ihtiyacımız yok daha teknik bir oyuncu almalıyız![]()
I'm back...
Sezgin transfer peşinde !!!
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, transfer çalışmaları için dün Almanya'ya gittiği öğrenildi.
Sezgin'in, Schalke 04'ün başarılı futbolcusu Kevin Kuranyi ile Bayern Münih'in yıldızı Lukas Podolski ile görüştüğü belirtildi. İki futbolcuyla da transfer görüşmelerini sürdüren Adnan Sezgin'in, bu oyunculardan birini sarı kırmızılı renklere bağlamak için büyük çaba gösterdiği ifade edildi.
Kaynak: DHA
Kaynak saglam.......Bekleyip görelim
İmkansız 2 transfer.
Yasin Çakmak transferi Fenerbahçe camiasına hayırlı olsunBence iyi bir transfer oldu bu.Bu arada Can da takımda kalır bana göre
![]()
Kuranyi'yede 27 milyon vermeyeceğinize göre.Bu iki transferde olmaz.
İyi de oghuse kardes ben niye laf atıyonHaberi ben yapmadım
Dha saglam dedim.........Gelirmi gelmezmi bilemem tabikide podolski sacma.......
Podolski Aguero haberinin benzeri bir haberİmkansız bana göre.Kuranyi ise bonservisini karşılayabilirse Galatasaray gelebilir
![]()
Bencede canın gitmesi kendisi içinde hayırlı olur!
Ham durumda daha, anadolu takımlarında takılsın biraz gelir sonra bir kaç seneye!![]()
gazeteler daha bugün yazmamismiydi aziz yildirim yasini reddetti diye?
kuanyinin bonservisi 27 milyon dolar filan degil sadece sozlesmesindeki madde geregi 27 m dolar verdikten sonra schalkenin reddetmesi gibi bi durum yok yani oyuncuya kalir is minimum release yani
Heryerde hala bıkmadan usanmadan "Adriano transferi" yazıyorlar..
Adriano Fenerbahçe'ye gelsin, Rodos'a kadar yüzeceğim
Yasin Çakmak transferiyle transfer kapanmıştır. Türkiye Ligi Fenerbahçemize hayırLı oLsun. Hedefimiz Türkiye Kupası..
bencede kulübümüz transferi kapadı artık inşallah hayırlı olur
abi gene uçmuşlar ya ne podolskisi hem bu dha neden güvenilir kayank oluyo anlamadım daha önceden birçok transfer haberi yaptı tutmadı ve daha öncede sölediğim gibi fanatik gazeteside haberlerini tamamen dha dan alır eeeee fanatiğinde adriano baptista ronaldo haberlerinide kimse unutamaz
bunlar gökdenizi satmadan lavezziyi almazlar zaten...
Feyyaz abi öncelikle düşüncelerine saygı duyuyorumama bunlar senin düşüncen bence Rüştü bize geldiği için bir şeyler kanıtlamak zorunda olacaktır ve senin dediğin oynamamadan dolayı oluşan eksikliği çalışarak giderebilir.Rüştü yerli olarak en iyi yapılabilecek tercihlerden birisidir.Neden mi? çünkü tecrübeli bir kaleci.Ankarada'n daha yeni gelmiş Hakan ile asıl Avrupa'da başarı yakalayamayız.Ve Ertuğrul hocanın geçmişinde önemli bir başarı yok ama ben ona inanıyorum Beşiktaş ile başarılı olacaktır.Şimdi önemli olan 2 tane kaliteli takıma yararı olabilecek yabancı oyuncular almaktır.Bunu gerçekleştirirsek bence iyi bir transfer sezonu geçirmiş olacağız
![]()
So what?
Saike
bu sene hem yiçi hem ydışı süper transferlerle gidiyoruz inşallah devamı gelicek
Galatasaray'ın transfer politikasını bu sene kıskanarak izlemeye devam ediyorum açıkçası.Önce Kalli için bu yaşlı adam yeni futbola ayak uyduramaz vs. dedimse de adam yaptırdığı transferlerle kalitesini belli etti.Bizim Ertuğrul Sağlam hocamız bahsettiği nokta transferle işte bunlardır,tebrikler.
Bitmez bu Rüştü tartışması.OLdu bitti işte artık.Bırakında sezon başLayınca göreLim kim neLer yapabiLiyor yada neLer yapıcak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Valla benim istediğim sahada iyi top oynayan bir takım olması.Başarı çokda önemli değil.Biz Beşiktaş'ı kupa kazansın diye sevmedik.Yeterki sahada iyi top oynayıp bizi utandırmasınlar yeter.![]()
So what?
Saike