Sayfa 81 / 439 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
2,401 ile 2,430 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

arkadaşlar ben kaçtım yarın sabah saat 9 gibi tekrar gircem iyi haberlerinizi bekliyorum her sabah resmi siteden önce turksportalı açıyorum vallahi transferi öğrenmek için

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu Jabi'yi çok beğendim özellikle kupa finalinde Beşiktaş'a oynadığı oyun çok iyidi bence yıldız alacağına Trabzonspor kendi altyapısından oyuncular getirsin çok iyi oyuncuları var

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu isin icinde adnan polat var adnan polat varsa o kadar kolay degil vazgecmek adnan kopardigini alir bence

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by murty54 View Post
    arkadaşlar ben kaçtım yarın sabah saat 9 gibi tekrar gircem iyi haberlerinizi bekliyorum her sabah resmi siteden önce turksportalı açıyorum vallahi transferi öğrenmek için

Bence fazla umutlanma..
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Evet Fenerbahçeliyim!

Schalke her saniye bir pürüz çıkartıyor.Bu da onlardan bir tanesi..Hadi sizin koyduğunuz haberlere inandık.Buna da inanmak hakkımız değil mi?

Yani sizin isteğinizle mi istediğiniz haberlere inanacağız veya inanmayacağız?

Bunu sen belirleyemezsin!
    ßen belirlerim diye bir şey sölemedim fakat kendin biLe diyorsun art niyetLe düşünüyorsun o kadar haber koydunuz inandım buna da inanmak hakkımız deil mi diye yani sence o kadar haber varken bir tane habere inanmak mantık lı mı ?? Mantıklı deil tabi ki de sende fenerLi oLduğundan dolayı bu habere inandın.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Murty kardes umutun dedigi genelde o saatlerde iyi haber olmaz Ama geceleri birseyler olur anca Baskan yalan soylemis genel kurulda ozaman milleti kandirmis

Sabredin Arkadaslar alex trnasferini hatirlayin kac yil surdu carlos hatirlayin o kadar yalanlama geldi falan filan oldu inamotoyu getirmiyoruz yildiz sayilabilecek bir adam aliyoruz

emurafu onu demiyorum

100 tane olumlu haber var ona inanıyorsunuz 1 tane olumsuz haber çıkınca niye tadınız kaçıyor onu diyorum.

Takmayın kafaya bukadar gelirse seviniriz gelmesse üzülürüz bukadar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yani art niyetli ZİHNİYET...!!

Leoucwhsua Misafir

Tamburaci yine tamam demis lincoln icin.bakalim yarin ne olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ekolata View Post
    emurafu onu demiyorum

100 tane olumlu haber var ona inanıyorsunuz 1 tane olumsuz haber çıkınca niye tadınız kaçıyor onu diyorum.

Takmayın kafaya bukadar gelirse seviniriz gelmesse üzülürüz bukadar.
    Usta kimin tadi kacti benim kactimi yoo yani ben hala iddaaliyim Ge-Li-Cek Ok Bne sadece bilgi olsun diye koyuyorum siteye zaten alinti yaptim haberi zaten bu tur haberler olacak sonucta almanyadan en iyi oyuncuyu getiriyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by CashFl0w View Post
    Yani art niyetli ZİHNİYET...!!

Neden art niyetli olayım yahu? Geçmiş sayfalara bakarsan arkadaşlar kadrolarını belirliyorlardı.Bende o kadroyla Uefa'nın hayal olmadığını hatta ve hatta inşallah 2008-2009 uefa sezonunda Galatasaray final oynar dedim.

Başka takımı tutuyoruz diye illa art niyetli mi olmamız gerekli???!
    (/s)

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Usta kimin tadi kacti benim kactimi yoo yani ben hala iddaaliyim Ge-Li-Cek
    Sana demiyorumki zaten ben

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Umut kardes bosverin tartismayi ben kimin ne oldugunu biliyorum uzatipda Konu zarar gormesin...... Kimse dert etmesin Lincoln gelicek dertler bitecek
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ekolata View Post
    Sana demiyorumki zaten ben
    Evet o konuda haklisin adam gelicek diyor bir haber koyuncada gelmiyecek diyor olur boyle olaylar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Keşke bu okuduklarımı okuyamasaydım Ronaldo gibi bir oyuncu beğenilmiyor bazı arkadaşlar körü körüne inandıklarından vazgeçmiyor espri yeteneğide olmayınca iyice çekilmez oluyor adamın yanlış ilaçlar yüzünden o kadar şişmanladığını kaç yerde okumak yetiyor merak ediyorum.Aynı sözler Del piero'ya sarfedilse neler söyleyeceğini merak ediyorum.Ronaldo Tsl'ye fazla bir oyuncu.3 kez Yılın oyuncusu seçilmiş 1 dünya kupası gol krallığı bulunuyor.Ayrıca 15 golleDünay Kupalarında en çok gol atan isim bu istatistikleri hangi oyuncu yakalayabiliyor en zor liglerde

1993-1994 Cruzeiro EC 14 (12)
    1994–1996 PSV Eindhoven 46 (42)
    1996-1997 FC Barcelona 37 (34)
    1997–2002 Inter Milan 68 (49)
    2002-2007 Real Madrid 98 (69)
    2007- AC Milan 10 9

1994– Brezilya 97 (72)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Neden art niyetli olayım yahu? Geçmiş sayfalara bakarsan arkadaşlar kadrolarını belirliyorlardı.Bende o kadroyla Uefa'nın hayal olmadığını hatta ve hatta inşallah 2008-2009 uefa sezonunda Galatasaray final oynar dedim.

Başka takımı tutuyoruz diye illa art niyetli mi olmamız gerekli???!
    ßaşka takımı tutuyorsun diye art niyetli oLman gerekLi diye birşey de demedim. Art niyetLi değiLsen neden o Kadar haber den sonra geLen bir sadece bir habere inandın hemen ??? O haber yaLan oLamaz mı ? Türkiye ' de her gün yAlan haberLer Çıkıyor orda da ÇıkabiLir.

tamam kankalar yeter neyse konuya gelelim

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    -------------------Orkun-----------------

Uğur------Bouzid----Song------Volkan

---------------Linderoth------------------

Rommedahl------------------------Arda

----------------Lincoln--------------------

-----------Karan----Nilmar---------------

Yedekler: Aykut, Şükür, Servet,Ferhat,Sabri,Şaş

song giderse ozaman yedeklere carrusca girer servet yada emre ilk 11e kayar
    Bu kadro ile Avrupa'da Uefa hayal değil..
    Quote Originally Posted by umutcardak View Post
    -------------------AYKUT-----------------

Uğur------Bouzid----Song------Volkan

---------------Linderoth------------------

Sabri------------------------Arda

----------------Lincoln--------------------

-----------Karan----Saviola ---------------
    olursa zaten cl bile aliriz
    İnşallah Uefa 2008-2009 sezonunda Galatasaray da finalde olur ... (:

Bak kardeşim bunlar yazılmış olan kadrolar.Bende bu kadrolara bu yorumları yaptım.Hala art niyet aramayın başka takımı tutan kişi de!
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CashFl0w View Post
    ßaşka takımı tutuyorsun diye art niyetli oLman gerekLi diye birşey de demedim. Art niyetLi değiLsen neden o Kadar haber den sonra geLen bir sadece bir habere inandın hemen ??? O haber yaLan oLamaz mı ? Türkiye ' de her gün yAlan haberLer Çıkıyor orda da ÇıkabiLir.
    ßak kardeş bende bunu söLedim sana.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ailton'dan Lincoln'e tavsiye: Türkiye'ye gitme!..

Galatasaray'ın her konuda anlaştığı ve Adnan Polat'ın "Transferi belki de şu an bitiyordur" dediği Lincoln'e eski Beşiktaşlı futbolcu Ailton'dan ilginç bir tavsiye geldi: "Türkiye'ye gitme..."

BU HABER SADECE DAKKA90.COM'DA!..

Beşiktaş'a transfer olan ancak sorunları ve sahadaki kötü performansı yüzünden sözleşmesi bitmeden Siyah-Beyazlı kulüpleri yolları ayrılan Brezilyalı futbolcu Ailton, Galatasaray'ın transferi bitirme aşamasına geldiği Lincoln'e Türkiye'ye gitmemesi tavsiyesinde bulundu.

2005 yılında geldiği Beşiktaş'taki günlerinin kendisi için çok zorlu geçtiğini belirten Ailton, "Türk kültürüne alışmak benim için müthiş zorlu geçti. Bir Brezilyalı için Türkiye çok zor. Eğer Lincoln Galatasaray'a giderse, oraya alışması için bir hayli zamanın geçmesi gerekecek" dedi.

Tüm zorluklara rağmen Lincoln'ün Galatasaray ve Türk kültürüne alışması durumunda başarılı olacak yetenekte bir futbolcu olduğunu da vurgulayan Ailton, "Ailem Türkiye'de izole edildi, kimseyle iletişim kuramadık ve bu beni çok üzdü" ifadelerini kullanmayı ihmal etmedi.

Dakka90.com Dış Haberler Servisi

Artik is lincolnde degil zaten biz linconle anlastik onunla imzaladik bile zaten boyle sozler yuzundende anlasma bozulmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Sakin olun,tartışmayın.Burda bi kaç haftadır Galatasaraylı olmayan kim mesaj yazarsa:Artniyetli,çekemeyen oluyor.Madem öyle düşünüyorsunuz ozaman kaale almayın.

Ancak bakın hiç kimse buraya sadece galatasaraylıların mesaj yazmasını beklemesin.Bir kaç gündür böyle bir hava var.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Öğlen Adnan Polat biraz sonra anlaşabiliriz diyor sonra bu tür haberler geliyor gerçekten yılan kikayesine döndü bir an önce gerçkleşsin artık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ßiz öLe bişey söLemedik yönetici Arkadaş yanLış anLadı bizi herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ağzınla kuş tutsan yaramazsın fmsmyrna o yüzden hiiç kendini yorma bence.
    Bu adam gibisi Türkiye'ye gelmemiştir.Ve eminim ölüsü Türkiye'de 10 gol atar.O da Kezman,Deivid den fazla oluyor.

Gereksiz tartışmaya devam ederseniz konu kilitlenir... Bu kez az da sürmez kilitli kalma süresi...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ailton ' un neden böyLe bi konuşma yaptığını anLamak zor. Alex , Lugano , Deivid ve daha bir Çoğu Türkiye ' de mutsuz deiLLer bir ßreziLya ' Lı oLarak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ronaldo BU LİGTE hiç koşmadan 15 gol atar.Bi de biraz koştuğunu düşünün.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

EEE dogal tabi kendisi basarisiz oldu

Bu arada shalke forumlarinda hep lincoln transferi konusluyordu simdi forum sayfasi baya geriledi onlar bile umidi kesdi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tmm artık bana karşı atıLan msj ' Lara cvp vermicem tartışma Çıkmasın , Konu kilitlenmesin.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Tadından yenmez be Andriy
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Aman boşverin yahu onada birşey bulurlar arkadaşlar

Mesaj Yetkileri