arkadaşlar ben kaçtım yarın sabah saat 9 gibi tekrar gircem iyi haberlerinizi bekliyorum her sabah resmi siteden önce turksportalı açıyorum vallahi transferi öğrenmek için
arkadaşlar ben kaçtım yarın sabah saat 9 gibi tekrar gircem iyi haberlerinizi bekliyorum her sabah resmi siteden önce turksportalı açıyorum vallahi transferi öğrenmek için
Şu Jabi'yi çok beğendim özellikle kupa finalinde Beşiktaş'a oynadığı oyun çok iyidi bence yıldız alacağına Trabzonspor kendi altyapısından oyuncular getirsin çok iyi oyuncuları var
Bu isin icinde adnan polat var adnan polat varsa o kadar kolay degil vazgecmek adnan kopardigini alir bence
ßen belirlerim diye bir şey sölemedim fakat kendin biLe diyorsun art niyetLe düşünüyorsun o kadar haber koydunuz inandım buna da inanmak hakkımız deil mi diye yani sence o kadar haber varken bir tane habere inanmak mantık lı mı ?? Mantıklı deil tabi ki de sende fenerLi oLduğundan dolayı bu habere inandın.![]()
Murty kardes umutun dedigi genelde o saatlerde iyi haber olmaz Ama geceleri birseyler olur anca Baskan yalan soylemis genel kurulda ozaman milleti kandirmis
Sabredin Arkadaslar alex trnasferini hatirlayin kac yil surdu carlos hatirlayin o kadar yalanlama geldi falan filan oldu inamotoyu getirmiyoruz yildiz sayilabilecek bir adam aliyoruz
emurafu onu demiyorum
100 tane olumlu haber var ona inanıyorsunuz 1 tane olumsuz haber çıkınca niye tadınız kaçıyor onu diyorum.
Takmayın kafaya bukadar gelirse seviniriz gelmesse üzülürüz bukadar.![]()
Yani art niyetli ZİHNİYET...!!
Tamburaci yine tamam demis lincoln icin.bakalim yarin ne olacak
Neden art niyetli olayım yahu? Geçmiş sayfalara bakarsan arkadaşlar kadrolarını belirliyorlardı.Bende o kadroyla Uefa'nın hayal olmadığını hatta ve hatta inşallah 2008-2009 uefa sezonunda Galatasaray final oynar dedim.
Başka takımı tutuyoruz diye illa art niyetli mi olmamız gerekli???!
(/s)
Umut kardes bosverin tartismayi ben kimin ne oldugunu biliyorum uzatipda Konu zarar gormesin...... Kimse dert etmesin Lincoln gelicek dertler bitecek
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet o konuda haklisin adam gelicek diyor bir haber koyuncada gelmiyecek diyor olur boyle olaylar
Keşke bu okuduklarımı okuyamasaydım Ronaldo gibi bir oyuncu beğenilmiyor bazı arkadaşlar körü körüne inandıklarından vazgeçmiyor espri yeteneğide olmayınca iyice çekilmez oluyor adamın yanlış ilaçlar yüzünden o kadar şişmanladığını kaç yerde okumak yetiyor merak ediyorum.Aynı sözler Del piero'ya sarfedilse neler söyleyeceğini merak ediyorum.Ronaldo Tsl'ye fazla bir oyuncu.3 kez Yılın oyuncusu seçilmiş 1 dünya kupası gol krallığı bulunuyor.Ayrıca 15 golleDünay Kupalarında en çok gol atan isim bu istatistikleri hangi oyuncu yakalayabiliyor en zor liglerde
1993-1994 Cruzeiro EC 14 (12)
1994–1996 PSV Eindhoven 46 (42)
1996-1997 FC Barcelona 37 (34)
1997–2002 Inter Milan 68 (49)
2002-2007 Real Madrid 98 (69)
2007- AC Milan 10 9
1994– Brezilya 97 (72)
tamam kankalar yeter neyse konuya gelelim
Ailton'dan Lincoln'e tavsiye: Türkiye'ye gitme!..
Galatasaray'ın her konuda anlaştığı ve Adnan Polat'ın "Transferi belki de şu an bitiyordur" dediği Lincoln'e eski Beşiktaşlı futbolcu Ailton'dan ilginç bir tavsiye geldi: "Türkiye'ye gitme..."
BU HABER SADECE DAKKA90.COM'DA!..
Beşiktaş'a transfer olan ancak sorunları ve sahadaki kötü performansı yüzünden sözleşmesi bitmeden Siyah-Beyazlı kulüpleri yolları ayrılan Brezilyalı futbolcu Ailton, Galatasaray'ın transferi bitirme aşamasına geldiği Lincoln'e Türkiye'ye gitmemesi tavsiyesinde bulundu.
2005 yılında geldiği Beşiktaş'taki günlerinin kendisi için çok zorlu geçtiğini belirten Ailton, "Türk kültürüne alışmak benim için müthiş zorlu geçti. Bir Brezilyalı için Türkiye çok zor. Eğer Lincoln Galatasaray'a giderse, oraya alışması için bir hayli zamanın geçmesi gerekecek" dedi.
Tüm zorluklara rağmen Lincoln'ün Galatasaray ve Türk kültürüne alışması durumunda başarılı olacak yetenekte bir futbolcu olduğunu da vurgulayan Ailton, "Ailem Türkiye'de izole edildi, kimseyle iletişim kuramadık ve bu beni çok üzdü" ifadelerini kullanmayı ihmal etmedi.
Dakka90.com Dış Haberler Servisi
Artik is lincolnde degil zaten biz linconle anlastik onunla imzaladik bile zaten boyle sozler yuzundende anlasma bozulmaz
Sakin olun,tartışmayın.Burda bi kaç haftadır Galatasaraylı olmayan kim mesaj yazarsa:Artniyetli,çekemeyen oluyor.Madem öyle düşünüyorsunuz ozaman kaale almayın.
Ancak bakın hiç kimse buraya sadece galatasaraylıların mesaj yazmasını beklemesin.Bir kaç gündür böyle bir hava var.
Öğlen Adnan Polat biraz sonra anlaşabiliriz diyor sonra bu tür haberler geliyor gerçekten yılan kikayesine döndü bir an önce gerçkleşsin artık
ßiz öLe bişey söLemedik yönetici Arkadaş yanLış anLadı bizi herhalde.
Ağzınla kuş tutsan yaramazsın fmsmyrna o yüzden hiiç kendini yorma bence.
Bu adam gibisi Türkiye'ye gelmemiştir.Ve eminim ölüsü Türkiye'de 10 gol atar.O da Kezman,Deivid den fazla oluyor.
Gereksiz tartışmaya devam ederseniz konu kilitlenir... Bu kez az da sürmez kilitli kalma süresi...
Ailton ' un neden böyLe bi konuşma yaptığını anLamak zor. Alex , Lugano , Deivid ve daha bir Çoğu Türkiye ' de mutsuz deiLLer bir ßreziLya ' Lı oLarak.
Ronaldo BU LİGTE hiç koşmadan 15 gol atar.Bi de biraz koştuğunu düşünün.
EEE dogal tabi kendisi basarisiz oldu
Bu arada shalke forumlarinda hep lincoln transferi konusluyordu simdi forum sayfasi baya geriledi onlar bile umidi kesdi![]()
Tmm artık bana karşı atıLan msj ' Lara cvp vermicem tartışma Çıkmasın , Konu kilitlenmesin.
Tadından yenmez be Andriy![]()
(/s)
Aman boşverin yahu onada birşey bulurlar arkadaşlar![]()