Sayfa 84 / 439 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon
2,491 ile 2,520 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Türkiye Ligi'ne gelmesi hoş bi olay.Fanatik olmasanda sevinemezsin.Kimse kimseyi kandırmasın.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

az önce cm 2007 de lincoln Galatasaraya gitti. güzel rastlantı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Sezon başladığında aslında 1 sayfa konuşulmayan Linderoth'un çok daha yararlı olacağını hepiniz göreceksiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Sevinir misin?
    Bu sadece Adriano için geçerli değil mesela Lincoln gelirse ki büyük ihtimal gelcek ona da sevinirim ne var ki bunda ligimizin kalitesi artar, avrupada başarı kolaylaşır, gözümüz doğru düzgün oyuncu görmüş olur,ilerleyen yıllarda bu kalitede yıldızlar ülkemize daha iyi gözle bakmaya başlar ve transferleri kolaylaşır.Hem belki de bu transferler olunca bizim Beşiktaş da gaza gelip doğru düzgün transferler yapar.sen sevinmez misin?

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Lincoln oyunda 3 ay sakat..

Bu arada JunkChorn son yazdığına katılıyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

zaten linderothun ne olduğunu biliyoruzda yorum yapmıyoruz aslında cidden süper bir adam.bence konuşmaya bile gerek yok

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Bizim yönetim Adriano transferlerini yalanlamayarak dikkati Adriano'ya çekmek istiyor galiba.Sonra zaten Ronaldo yalanlanıyor.Yani dikkatler başka yönlere çekiliyor olabilir.Adriano hedef gösterilme düşüncesinde olabilir..

Buda Adriano ve Ronaldo ikileminde yaptığım yorum..

Sizce yönetim dikkati Adriano2ya çekip birden Ronaldo'yu getiremez mi?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Sezon başladığında aslında 1 sayfa konuşulmayan Linderoth'un çok daha yararlı olacağını hepiniz göreceksiniz.
    Kesinlikle katılıyorum.Kendisi çok iyi bir ön libero.Yıllardır sıkıntısını çektiğimiz ama o kadarda göz önünde bulunmayan mevkiye yapılmış çok iyi bir transfer

Doru yahu Linderoth u hiç konuşmadık... Ama kalitesi belli Kuzeyli görev adamı elinden geleni yapıcak faydalı olucak... Şimdi Lincoln vole frikik golleri hayalleri kurmak daha keyfli...

Not*Hayal derken yani yanlış anlama olmasın atıcak yani o günleri düşünmek manasında...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Bu sadece Adriano için geçerli değil mesela Lincoln gelirse ki büyük ihtimal gelcek ona da sevinirim ne var ki bunda ligimizin kalitesi artar, avrupada başarı kolaylaşır, gözümüz doğru düzgün oyuncu görmüş olur,ilerleyen yıllarda bu kalitede yıldızlar ülkemize daha iyi gözle bakmaya başlar ve transferleri kolaylaşır.Hem belki de bu transferler olunca bizim Beşiktaş da gaza gelip doğru düzgün transferler yapar.sen sevinmez misin?
    Türkiye Ligi'ne geldiğinde dolayı haz duyarım.Ancak sevinme biaz fazla olur bence.Sonuçta rakip takım başarı yolunda büyük adımlar atmışken sen yerinde sayıyorsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post

Beşiktaş'lısın galiba bu açıkca belliYaptığın yorum da çok doğru bence..Senin gibi düşünen taraftarlar az be kardeşim.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Buda Adriano ve Ronaldo ikileminde yaptığım yorum..

Ne gerek var ki.Zaten halen Ronaldo'nun geleceği konuşuluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by dick View Post
    http://uk.eurosport.yahoo.com/200620...r-ronaldo.html

Burada Fenerbahçe'nin Ronaldo için Milan'a yaklaşık 9 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu yazıyor
    Resmi site tarafından yalanlandı.

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Tam tersi olması gerekmiyor mu Oğulcan?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Katılıyorum ben mesela Lincoln transferinden sevinç duyarım.
    Ben öyle düşünüyorum.Yani Ronaldo çok büyük yıldız ama Adriano henüz o mertebeye gelemedi.Yaş olarak bakmıyorum.

Buda Adriano ve Ronaldo ikileminde yaptığım
    yorum..

Açıkcası aynı ülkeden iki tane transfer biri gelirse diğer zor olmaz diye düşünüyorum.

Beşiktaş'lısın galiba bu açıkca belliYaptığın yorum da çok doğru bence..Senin gibi düşünen taraftarlar az be kardeşim.
    Hemde çok çok az Umut abi

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Türkiye Ligi'ne geldiğinde dolayı haz duyarım.Ancak sevinme biaz fazla olur bence.Sonuçta rakip takım başarı yolunda büyük adımlar atmışken sen yerinde sayıyorsun.
    Sevinirim Türk futbolu için..Sen hala takım olarak bakıyorsun.

NILMAR olursa tribün bayan taraftarlarla dolar,fan kulüpleri açilir,taraftarin gözbebegi olur,

--------------------------------------------------------------------------------
    borsa cosar, dolar düser, issizlik biter, türkiye ab ye girer

Hahaha bu Komik yaziyi baska forumde gordum.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Türk Futbolu olarak tabiki mutlu oluruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Lincoln alınırsa, gündemdeki diğer transferlere %100 güvenirim.Ancak aksi takdirde..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Tabiki haklisin yapisini gattusu ya benzetiyorum Takima Liderlik yapabilecek oyuncu kaptan bile olursa sasirmayin bu felkamp hic belli olmaz aslinda olsada iyi olur cunku arkadaslarini atesler surekli ruhsuzlari canlandirir

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Tabiki haklisin yapisini gattusu ya benzetiyorum Takima Liderlik yapabilecek oyuncu kaptan bile olursa sasirmayin bu felkamp hic belli olmaz aslinda olsada iyi olur cunku arkadaslarini atesler surekli ruhsuzlari canlandirir
    Kaptan mi? Nasil yani?

Emrah Linderoth ile Gattuso arasında nsl bir benzerlik kurdun yahu... Abi hiç benzemiyo sitilleri bi kere Gattuso her maç evi soyulmuş adam gibi sinirli oynuyo Linderoth sakin bir adam... Neyse ama herkesin bakış açısı farklıdır... Deyip Lincoln siz bir gece daha yatıyom herkese İyi geceler...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Kaptan mi? Nasil yani?
    Linderoth kaptan olursa sasirmayin dedim elbette zor ama soyledim iste liderlik ve atesliyici ozelligi var yararlanmamiz lazim ama ilk senesi zor ilerde belki olur suanki sartta karan kaldi zaten ilk onbir degisiyor

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Emrah Linderoth ile Gattuso arasında nsl bir benzerlik kurdun yahu... Abi hiç benzemiyo sitilleri bi kere Gattuso her maç evi soyulmuş adam gibi sinirli oynuyo Linderoth sakin bir adam... Neyse ama herkesin bakış açısı farklıdır... Deyip Lincoln siz bir gece daha yatıyom herkese İyi geceler...
    Yapi olarak sahada mucadelesi ve atesleyici ozelligi koydum

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Linderoth kaptan olursa sasirmayin dedim elbette zor ama soyledim iste liderlik ve atesliyici ozelligi var yararlanmamiz lazim ama ilk senesi zor ilerde belki olur suanki sartta karan kaldi zaten ilk onbir degisiyor

Her atesleyen ille de Galatasaray'da kaptan olmaz. Hele hele yabanci ise ve hele hele henuz mac oynamamis ise. Abartmayalim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Rize son 2-3 senedir küme düşmekten son anda kurtuluyor.Bu sene de öyle olacak gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Her atesleyen ille de Galatasaray'da kaptan olmaz. Hele hele yabanci ise ve hele hele henuz mac oynamamis ise. Abartmayalim.
    Abi zaten bende illa olsun demedim ilerde neden olmasin yapisinda varzaten suanki sartta kaptan karan olur eskilerden kimse kalmadi nerdeyse aslinda songda olur ama karan hakediyor neyse olay kaptanliga donmesin

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kayseri alacagi adamlari kaptiriyor bu arada oftas kume duser adamlarin aldigi adamlar bile bana umit vermiyor

Ronaldo haberi yalanlandığına göre gerçek değildir, gerçi Eurosport çok güvenilir bir kaynak ama kulüp yalanladığına göre yalandır. R.Carlos'un yalanlama sebebi belliydi, takımın motivasyonunu bozmama adına yalanlanmıştı. Tümer'in yalanlanması da sanıyorum ezeli rakipten yapılan bu transferin olay çıkartmasını engellemekti.

Adriano ile ilgili TRT bile haber yapmış, şaşırdım doğrusu. Adriano ile ilgili FotoMaç 3 gündür haber yapıyor, diğer gazeteler de Adriano haberi yapıyor ama şu ana dek hiçbir yalanlama gelmedi.

Adriano için 10 numaralı formanın bastırıldığına dair de spekülasyonlar var, ne kadar doğru bilmiyorum ama tüm bunlar Adriano transferinin ihtimalini arttırıyor.

Adriano'nun Inter'de bu sene fazla forma şansı bulamaması, mutsuz olması ve gece hayatını çok sevip yıl boyunca disiplinsiz davranması, Mancini'nin onu istememesi de bu transferi doğruluyor.

Umarım gerçekleşir.

Seneye Galatasaray ve Fenerbahçe arasında müthiş bir çekişme olacak gibi gözüküyor. GS de çok iddialı, FB de, muhteşem olacak SüperLig, geçen seneki gibi heyecansız olmayacak.

Rüştü de karaktersiz futbolcudur Tümer de. Feyyaz demiş ki "Tümer'e toz kondurmayanlar Rüştü'yü kötülüyor."

Şimdi sana diyorum ki bence ikisinin de yaptığı yanlış, ikisi de gözümde puan kaybetmiştir. Şimdi Tümer'in yeriyle Tuncay'ın yeri bir değildir benim gözümde, senin gözünde de Deli'yle Rüştü'nün yeri bir değildir sanırım.

Beşiktaş iyi bir stoper almadığı sürece başarılı olamaz diye düşünüyorum. Stoper alınmalı mutlaka, Gökhan Zan ve Toraman ikilisi ile çok gol yer Beşiktaş. Bir de iyi bir sağ bek alınmalı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Valla direk altyapıyla çıksınlar maçlara ben 5 sene küme düşmeye oynayalım rağzıyım...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Seneye Galatasaray ve Fenerbahçe arasında müthiş bir çekişme olacak gibi gözüküyor. GS de çok iddialı, FB de, muhteşem olacak SüperLig, geçen seneki gibi heyecansız olmayacak.
    aynen ben avrupadada cok iddaaliyim bu sene avrupada insallah takimlarimiz en azindan ceyrek final yada yari final gorur puan lazim her yerde kazanmamiz lazim

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Herkez rustu rustu diyorda ben bu hakani dusunuyom bu adam ne olacak simdi artik milli takima gitmesi cok zor milli takim kalecileri rustu- serdar ve orkun olur en azindan sorun cekmeyiz kalede
    mehmet yozgatli ise milli takima yukselebilir

Mesaj Yetkileri