Açıkçası şimdi pek bişey diyemeyeceğim,en yakın zamanda söylerim..Çünkü takımlardan haberim yok,maçlarını izleyemedim..Kupa Amerikayı izlemem lazım önce bi..Sence neden Arjantin Mahmut,söyle bakalım..?
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
Neyse ben gidiyorum iyi geceler herkese...
Aşkınn maalesef İspanyollar çok şanssız her turnuvaya iddialı başlıyorlar ama 16 dan öte gidemiyorlar,yne öyle olacak gibi..Fabregas torres hikaye yani![]()
Fabregas bu sene çok harika top oynadı.Ayrıca forvet hattında Villa altın çağını yaşıyor.Başarılı gençlerde var.Fabregas fanı olmam kararımı etkiledi![]()
Hımmm..Evet Arjantinde çok yeteknekli gençler var ama çoğu milli takım yetiştirmekte böyle gençleri..Ama kupayı daha teknik daha klas futbol oynayanlar kazanmıo, Yunanistan-İtalya örnekleri var önümüzde..Bunların oynadığı zihniyetle top oynayan bi takım çıkmamalıiya ben zevk almak istiyorum izlerken,bunlar pat küt vuruolar,böyle futbol mu olur yaww..
Bana göre 2008'i de 2010'u da Hollanda alır.
işte tam olarak senin kriterlerine arjantin oyuyo..onları izlerken zevk alıyosun.örneğin,arjantin-6,sırbistan-0...
ben şahsen arjantin e ve italya ya bayılıyorum..arjantin ofansifte süper,italya defansta
Bende İtalya'yı sevmiyorum nedense.Maçları çok sıkıcı geçiyor benim açımdan![]()
Niye artık Ömer?
Arjantinin oyununa küçüklüğümden beri hayranımdır,ben batistuta ortegayla kily ile büyüdümBende Aşkına katılıyorum İtalya maçları çok sıkıcı bence..İtalya bir Yunanistan ikiydi zaten
Hollanda'ya da açıkçası pek şans vermiyorumm,çek cumhuriyeti belki bişeyler yapabilir..
Ben karar verdim Arjantin şampiyon
Saçım uzun olduğu için küçükken bana hep batigol derlerdi![]()
tabiki arjantin..sheryy de arjantin derse oldu bu iş.onu da ikna edelim
Slovenya alır :S
(/s)
Arjantin'i ben de seviyorum ama küçümsemiyorum. Şuan da herkese; "Dünya Kupasını kim kazanacak?" desek, çoğunluk Arjantin çıkacaktır. İşte bu yüzden de Arjantin'i favori görmüyorum. Çok baskı altındalar. Bunu kaldıramayabilirler.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlginç karar.![]()
Aşkın ya uyudu ya da benim gbii sayfaara dalıp unuttu burayıı
Favoriden bende hiçbir zaman yana olmak istemem,bi maç izlerken bile tv yi açtığımda yenik takımı tutarım hemen,Türk refleksimidir bilmem![]()
Arkadaşlar ben çıkıyorum herkese iyi geceler(günaydınlar
)
Bu kadar duracağımı tahmin etmiyordum![]()
(/s)
İii geceler,güzel bi koşu idmanı yapman dileğiyle görüşürüz..Kuşluk böyledir işte gidiyorum dersin gidemezsin hemen![]()
Yok halen burdayım
Kararım halen İspanya ama![]()
Arkadaşlar ben kaçar,uykum yok ama erkenden günlerdir ektiğim arkadaşıma gitmem lazım,umarım bu sefer giderim..Aslında ekmek değil uyuyakalıyorum napabilirimNeyse kalın sağlıcakla,ii sabahlar..
herkese günaydın arkadaşlar.