Sayfa 87 / 439 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon
2,581 ile 2,610 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Adriano ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaşıldı.Forması hazır.Yabancı sınırlaması kaldırılırsa hemen imza atılacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Zenit olayi yalan zenit ve shalke dost takim bence kesin fiyat yukseltmek icin zeniti araya sokuyorlar hem iki anlasti yani geri donus yok is teminatta idi
    banka teminatini dsmart
    verdigini dun ben soyledim zaten

Bu arada lincoln trnasferi yarin resmi sitedede aciklancak deniliyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by asatilla View Post
    Adriano ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaşıldı.Forması hazır.Yabancı sınırlaması kaldırılırsa hemen imza atılacak.
    Nerden duydun bu haberi?.Bari sağlamsa seviniriz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hatta bir kişi fazla değil mi ? Carlos, Alex, Kezman, Lugano, Deivid, Edu, Appiah.. Bu oyunculardan giden olmadı bildiğim kadarıyla..
    Evet benim de kafama takıldı bu iş
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu haberi bende bir arkadasımdan duydum yönetimde tanıdıgı var oda ordan duymus.Haber büyük ihtimalle dogru yabancı kararı acıklandıktan sonra Adriano transferide acıklancak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dick View Post
    Evet benim de kafama takıldı bu iş

Zaten haberde kulübün yabancı sınırlamasının kalkacağına dair bir duyum aldığını,transferi de bu yönde yaptığını belirtiyor.(Ne kadar resmi konuştum )

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Mateus ile 8 yabancımız var eğer 6+2 çıkarsa matesu'u kiralik verip bir yabancı alabiliriz bu arada:

"1-2 YILDIZ DAHA ALACAĞIZ''

Fenerbahçe futbol takımının ana hedefinin Avrupa'da başarıyı yakalamak olduğunu kaydeden Özdemir, ''Bu da bütçe ile olmaktadır, ki bunu sağladık. Şimdiki hedefimiz Roberto Carlos transferinden sonra yapacağımız 1-2 yıldız futbolcuyla Avrupa'da başarıyı yakalamaktır'' diye konuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

koskoca adrianoyu yabancı kontenjanı içinmi bekletiyorlar çok saçma bence o geleyim desin hemen birini yollarlar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla bekleyip göreceğiz kimi alacaklarını öyle sağlam kaynaklarda yokki kimlerin gündemde olduğunu bilelim gerçi transferleri bizim yöneticiler bile bilmiyor
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

2 değil 10 yıldız oyuncu alsanızda başınızda Zico varken, Avrupada başarı çok zor..

insallah artik aciklanir

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

hem inter neden kiralasın ki

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    ......

Bu arada lincoln trnasferi yarin resmi sitedede aciklancak deniliyor
    kim diyor abi?
    I'm back...

bi açıklayamadılar gitti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İnter Adriano'dan pek memnun değil kanımca yinede hemen vermek isteyeceklerini pek sanmıyorum.Ancak geçen sene parti olayları vardı Adriano'nun gözden düştü

ADRİANO TRANSFERİ İLE İLGİLİ

Bugün TRT SPOR haberlerinde duydum.Üstelik bir arkadasımında yönetimde tanıdıgı var.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ua dan ergun gursoyun arkadasinin oglu stada muduru neymis hatta mesela volkan yaman dedi bildi ona gore yabanci kontejani acvilirsa rommedahl bile gelecekmis birde diyorki volkana karsilik hasan kabze ve ozgurcan istemisler biz cihan ve hasan kabzeyi vermisiz

Zenit pilot takimmi neymis shalkeye

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

ulan bir alamadınız gitti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nikomedya ben o haberi 1-2 gün önce vermiştim..Arkadaşlar lütfen yeni haber vermeden eskilere bir göz atın..

Bu arada bir iki gündür GS TV'nin sitesinin indexi aynen şöyle..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ua dan ergun gursoyun arkadasinin oglu stada muduru neymis hatta mesela volkan yaman dedi bildi ona gore yabanci kontejani acvilirsa rommedahl bile gelecekmis birde diyorki volkana karsilik hasan kabze ve ozgurcan istemisler biz cihan ve hasan kabzeyi vermisiz

Zenit pilot takimmi neymis shalkeye
    abi özgürcanı vermemeleri iyi olmuş ama cihan ve hasan kabze'nin bir 2.lig takımına gitmeyi kabul edeceklerini sanmıyorum bu ki hasan kabze'nin peşinde konyaspor var
    I'm back...

Bu haberlere bakarak işte CimBom kadrom:

Orkun Uşak
    Volkan Yaman - İsmael Bouzid - Rigobert Song - ?
    Tobias Linderoth
    Arda Turan (Marcelo Adrian Carrusca) - Lincoln - ?
    Ümit Karan - ?(Necati Ateş)

"?" bulunan yerlere koyabileceğim, bu haberlerde yer alan oyuncu yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kiralık değil, temelli veriyormuşuz.. Cafercan kesin gidiyor, diğer oyuncu da ya Orhan ya Cihan olacakmış..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Beni bildigim kiralik gidecekler bonservis olmaz bu arada zenit haberi yalan simdi iki klub anlasti oyle vazgecme olmaz artik bu saatten sonra is imza kaldi asadece birde oyle olsa bile loncoln zeniti reddetmis ben size gelmek istemiyorum galatasaraya gidicem gibisinden adamin menejeri bile oyle diyor

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Forvete bir de Saviola gelse...

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Schalke ile uzun pazarlıklar neticesinde anlaşan Sarı-Kırmızılı yönetim, Brezilyalı süperstarı pazar günü İstanbul’a getiriyor...
    21.06.2007

Galatasaraylılar nihayet Lincoln’e kavuşuyor. Brezilyalı süperstarla 2 hafta önce prensip anlaşmasına varan ve Schalkeli yöneticileri de uzun süren pazarlıkların ardından ikna etmeyi başaran Sarı-Kırmızılılar, geri sayıma geçti.
    İsveçli Tobias Linderoth ve Cezayirli İsmael Bouzid’i renklerine bağlayan Cim Bom’un şu an Brezilya’da bulunan Lincoln’ü pazar günü İstanbul’a getireceği bildirildi. Taraftarın merakla beklediği Sambacı için çok özel bir karşılama töreni düzenleneceği ve pazartesi günü sağlık kontrolünün ardından sözleşme imzalanacağı öğrenildi.
    Yalçın DÜMER-Raşit ALTUN

ALINTI

emurafu ağzından bal damlıyor senin sen yarın diyorsun da bugün össan başkan açıklamasın çorluda

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Canaydin Radyosporda konusuyor bunlari soyledi

Oyuncuyla her konuda anlaştık...

Kulübüyle bugun ya da yarın iş biter...En gec hafta sonu biterYeni haftada oyuncumuzu getirme gayretindeyiz...

Ozhan bile rahat

Beni bildigim kiralik gidecekler bonservis olmaz bu arada zenit haberi yalan simdi iki klub anlasti oyle vazgecme olmaz artik bu saatten sonra is imza kaldi asadece birde oyle olsa bile loncoln zeniti reddetmis ben size gelmek istemiyorum galatasaraya gidicem gibisinden adamin menejeri bile oyle diyor
    iki klüp anlaştı ama k.erciyesle de bursa anlaşmıştı(orkun uşak gsye geldi) inş. yarın açıklanır artık tam 1 hafta oldu yaa açıklandı açıklanacak diye

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Zasa View Post
    Schalke ile uzun pazarlıklar neticesinde anlaşan Sarı-Kırmızılı yönetim, Brezilyalı süperstarı pazar günü İstanbul’a getiriyor...
    21.06.2007

Galatasaraylılar nihayet Lincoln’e kavuşuyor. Brezilyalı süperstarla 2 hafta önce prensip anlaşmasına varan ve Schalkeli yöneticileri de uzun süren pazarlıkların ardından ikna etmeyi başaran Sarı-Kırmızılılar, geri sayıma geçti.
    İsveçli Tobias Linderoth ve Cezayirli İsmael Bouzid’i renklerine bağlayan Cim Bom’un şu an Brezilya’da bulunan Lincoln’ü pazar günü İstanbul’a getireceği bildirildi. Taraftarın merakla beklediği Sambacı için çok özel bir karşılama töreni düzenleneceği ve pazartesi günü sağlık kontrolünün ardından sözleşme imzalanacağı öğrenildi.
    Yalçın DÜMER-Raşit ALTUN

ALINTI

GSTV GALATASARAY'IN RESMİ ORGANLARINDAN BİRİDİR. Eğer bu site GSTV'nin resmi sitesi ise (?) endişesi olanların endişelenmesine gerek kalmamıştır
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Perşembe oldu hala bir resmi açıklama bir imza yok Bu transfer yatmasın çünkü çok kötü şeyler olabilir..
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri