Adriano ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaşıldı.Forması hazır.Yabancı sınırlaması kaldırılırsa hemen imza atılacak.
Adriano ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaşıldı.Forması hazır.Yabancı sınırlaması kaldırılırsa hemen imza atılacak.
Zenit olayi yalan zenit ve shalke dost takim bence kesin fiyat yukseltmek icin zeniti araya sokuyorlar hem iki anlasti yani geri donus yok is teminatta idi
banka teminatini dsmart
verdigini dun ben soyledim zaten
Bu arada lincoln trnasferi yarin resmi sitedede aciklancak deniliyor
Mateus ile 8 yabancımız var eğer 6+2 çıkarsa matesu'u kiralik verip bir yabancı alabiliriz bu arada:
"1-2 YILDIZ DAHA ALACAĞIZ''
Fenerbahçe futbol takımının ana hedefinin Avrupa'da başarıyı yakalamak olduğunu kaydeden Özdemir, ''Bu da bütçe ile olmaktadır, ki bunu sağladık. Şimdiki hedefimiz Roberto Carlos transferinden sonra yapacağımız 1-2 yıldız futbolcuyla Avrupa'da başarıyı yakalamaktır'' diye konuştu.
Valla bekleyip göreceğiz kimi alacaklarını öyle sağlam kaynaklarda yokki kimlerin gündemde olduğunu bilelim gerçi transferleri bizim yöneticiler bile bilmiyor![]()
So what?
Saike
2 değil 10 yıldız oyuncu alsanızda başınızda Zico varken, Avrupada başarı çok zor..
insallah artik aciklanir
hem inter neden kiralasın ki
bi açıklayamadılar gitti![]()
İnter Adriano'dan pek memnun değil kanımca yinede hemen vermek isteyeceklerini pek sanmıyorum.Ancak geçen sene parti olayları vardı Adriano'nun gözden düştü
ADRİANO TRANSFERİ İLE İLGİLİ
Bugün TRT SPOR haberlerinde duydum.Üstelik bir arkadasımında yönetimde tanıdıgı var.
Ua dan ergun gursoyun arkadasinin oglu stada muduru neymis hatta mesela volkan yaman dedi bildi ona gore yabanci kontejani acvilirsa rommedahl bile gelecekmis birde diyorki volkana karsilik hasan kabze ve ozgurcan istemisler biz cihan ve hasan kabzeyi vermisiz
Zenit pilot takimmi neymis shalkeye
ulan bir alamadınız gitti![]()
Nikomedya ben o haberi 1-2 gün önce vermiştim..Arkadaşlar lütfen yeni haber vermeden eskilere bir göz atın..
Bu arada bir iki gündür GS TV'nin sitesinin indexi aynen şöyle..
![]()
Bu haberlere bakarak işte CimBom kadrom:
Orkun Uşak
Volkan Yaman - İsmael Bouzid - Rigobert Song - ?
Tobias Linderoth
Arda Turan (Marcelo Adrian Carrusca) - Lincoln - ?
Ümit Karan - ?(Necati Ateş)
"?" bulunan yerlere koyabileceğim, bu haberlerde yer alan oyuncu yok...
Kiralık değil, temelli veriyormuşuz.. Cafercan kesin gidiyor, diğer oyuncu da ya Orhan ya Cihan olacakmış..
Beni bildigim kiralik gidecekler bonservis olmaz bu arada zenit haberi yalan simdi iki klub anlasti oyle vazgecme olmaz artik bu saatten sonra is imza kaldi asadece birde oyle olsa bile loncoln zeniti reddetmis ben size gelmek istemiyorum galatasaraya gidicem gibisinden adamin menejeri bile oyle diyor
Forvete bir de Saviola gelse...![]()
Schalke ile uzun pazarlıklar neticesinde anlaşan Sarı-Kırmızılı yönetim, Brezilyalı süperstarı pazar günü İstanbul’a getiriyor...
21.06.2007
Galatasaraylılar nihayet Lincoln’e kavuşuyor. Brezilyalı süperstarla 2 hafta önce prensip anlaşmasına varan ve Schalkeli yöneticileri de uzun süren pazarlıkların ardından ikna etmeyi başaran Sarı-Kırmızılılar, geri sayıma geçti. İsveçli Tobias Linderoth ve Cezayirli İsmael Bouzid’i renklerine bağlayan Cim Bom’un şu an Brezilya’da bulunan Lincoln’ü pazar günü İstanbul’a getireceği bildirildi. Taraftarın merakla beklediği Sambacı için çok özel bir karşılama töreni düzenleneceği ve pazartesi günü sağlık kontrolünün ardından sözleşme imzalanacağı öğrenildi.
Yalçın DÜMER-Raşit ALTUN
ALINTI
emurafu ağzından bal damlıyor senin sen yarın diyorsun da bugün össan başkan açıklamasın çorluda
Canaydin Radyosporda konusuyor bunlari soyledi
Oyuncuyla her konuda anlaştık...
Kulübüyle bugun ya da yarın iş biter...En gec hafta sonu biterYeni haftada oyuncumuzu getirme gayretindeyiz...
Ozhan bile rahat
Perşembe oldu hala bir resmi açıklama bir imza yokBu transfer yatmasın çünkü çok kötü şeyler olabilir..
So what?
Saike