Sayfa 24 / 32 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon
691 ile 720 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by scorpion_37 View Post
    slm arkadaşlar nereden başlayacagımı bilemiyorum konularıda takip edemedim buradan başlayayım sormaya şimdi fm 2007 yükledim ilk akşam çalıştı oynadım sonraki gün siyah bi ekran hatası vermeye başladı oynayamıyorum
    2. sorum ise türkçe yamasını siteden indiriyorum rarlı bi dosya iniyo 11mb ama açmaya çalıştıgımda cannot open diyo bi yardımcı olabilirmisiniz yada bana yardımcı olabilecek başlıkların linklerini burada verirseniz sevinirim bol fm li günler
    Türkçe Yama eksik inmiş, tekrar indirin.

Siyah ekran hatası dil ayarlarından dolayı olur. Bilgisayar dilini İngilizce yapın.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

2. Default Antrenman ve sakatlık

mrb arkadaşlar benim size bir sorum olacaktı ben fenerbahçeyi yönetiyorum fakat antrenman programım iyi değil sanırım oyuncularım 2 günde 1 sakatlanıyorlar bana bir antrenman programı oyuncularımı fazla sakatlamıyacak şekilde veya bir öneride bulunursanız sevinirim

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Antreman prog.larına bakabilirsin siteden ama doktorun da ii deilse sakatlık çok olabilir...

slm ben oyunu kurdum ve yama ile turkceye cevirdim simdi bilgisayar ve klavye dilini turkce yapsam bisi olurmu?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by inzo83 View Post
    slm ben oyunu kurdum ve yama ile turkceye cevirdim simdi bilgisayar ve klavye dilini turkce yapsam bisi olurmu?
    Oyunu açarken dil ayarların ingilizce olmalı ama sonra değiştirdiğinde sorun olmuyor sanırım en azından bende sorun olmuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Doktorunu değiştir bence bide atremanda ço yük verme oyunculara

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Nanni diye bi doktor var onu alabilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Yazlız başlık şimdi dikkatimi çekti. Dehşet olmuş.

9. Default

Tskler arkadaslar gercektende antrenmanlarimin yuku cok agirmis

antrenmanları anlamış değilim hala hep sezon sonunda başlayıp sezon açılışına kadar verdiğim ağır fizik antremanı dışında cihanın hızı 18 olabilir mi oluyor işte ama diğer teknik hiç bişey işe yaramadı bende...!

Nesil
    2007
    Yer
    Kahramanmaraş

Onu bilmiomda galatasarayın doktoru berbat adıda serkan mı neyse

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

doktorlar çok önemli gerçekten değiştirmeni öneririm

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

TSL'de herhangi bir takım yönetiyorsanız kesinlikle yabancı bir doktor almanızı tavsiye ederim

Arkadaslar benim sorunum su ingilterede tottenham takimini calistiriyorum ve disardan oyuncu almaya kalktigimda surekli is izni alinamadigi gerekcesiyle iptal oluyo napabilirim yardimlarinizi bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Scouting ile ilgili bir problem var bi yerde okudugum anlatıma göre scoutlarımız bilmedikleri yerlere ikinci defa gidince yetenek bulabiliyorlarmıs yani hic bilmedikleri bir yere ilk kez gitmeleri halinde eli bos dönüyorlar şimdi sormak istedigim konu şu ben a scoutunu avusturalyaya gonderdim bi sure sonra işi bitince geri geldi yetenek bulamamıs. Daha sonra avusturalya ya b scoutunu gondersem bisiyler bulabilme sansı var mı diger scout bilgilerinden yararlanarak ? aslında mantıksız geliyor fakat sonucta tum teknik kadronun tanıdıgı bildigi cografyaların tumu kulubun ''knowledge'' sayfasında toplanıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ben fenerbahçe ile oynarken doktordan yana bir sıkıntım yoktu diğer takımları bilmiyoum ama

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Scouting ile ilgili bir problem var bi yerde okudugum anlatıma göre scoutlarımız bilmedikleri yerlere ikinci defa gidince yetenek bulabiliyorlarmıs yani hic bilmedikleri bir yere ilk kez gitmeleri halinde eli bos dönüyorlar şimdi sormak istedigim konu şu ben a scoutunu avusturalyaya gonderdim bi sure sonra işi bitince geri geldi yetenek bulamamıs. Daha sonra avusturalya ya b scoutunu gondersem bisiyler bulabilme sansı var mı diger scout bilgilerinden yararlanarak ? aslında mantıksız geliyor fakat sonucta tum teknik kadronun tanıdıgı bildigi cografyaların tumu kulubun ''knowledge'' sayfasında toplanıyor.
    Aynı scout'u ikinci defa gönderin. Avusturalya hakkında bir bilgisi olacaktır. Ondan sonra hangi scout'u gönderirseniz gönderin, size oyuncu bulur.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

editörden veya başka bir yerden türkiye yabancı kontenjanı nasıl kaldırılır bilen varmı hocam sorum herkze duyurulur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

editörden competition'a gel super ligi bul oradan yabancı sınırlamasını kaldırabilirsin

çok saol kardeş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kardeş süper ligi buldumda bundan sonra ne yapcaz

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Gazi View Post
    çok saol kardeş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kardeş süper ligi buldumda bundan sonra ne yapcaz
    uses squad number dakiki tiki kaldır kaydet bakalım değişiklik olacak mı?

Arkadaşlar herhangi bir oyuncuyu seçtiğinz zaman sağ üstte ayarla diye bir bölüm var.Ordan atak oyuncu diye seçiyorum.Oyuncunun komutları değişiyor.Birde atak oyuncular diye bir bölüm var.Orayada oyuncuyu ekliyorum.İksi arasındaki fark nedir?Birinde komutlar değişiyor öbüründe değişmiyor.Bir fark varmı?

23. Default Gol atamıyorlar

Son 3 aydır oyuncularım her maç aşırı derecede atak geliştiriyor ama gol atamıyor antreman ayarlarından bitiriciliği arttırdım ama hala birşey yok sizce ne yapayım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gönder Yenilerini al

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

mesela şu an kadronda kimler var?
    kimlerin olduğunu söylersen bir çözüm yolu bulabiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet bencede oyunculara göre konuşmak daha mantıklı olur.

27. Default

Halil İbrahim Kara,Mustafa Ceviz,Volkan Gökdemir,Alper Balaban,Ortaç Merter,Aydinel Onur,Ufuk Süer,Reşit Katışkan var ayrıca Halim Karaköse gelecek.2. sezondayım şu an klüp iyi gidiyor klüp 2.lig takımı olduğu için fazla iyi oyuncu gelmiyor gençler bile gelmiyor Şimdilik bunlarla idare ediyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yalnız ben acemi değilim cm 3 ten beri oynuyorum.

Default Transfere neden müdahale edemiyorum? :(

Arkadaşlar ben gs deyim.Chelsea den salomon kalou yu aldım 3,7 $ a. Sonra 1 sene oynattım 2. senesinde Manchester,Lyon,Chelsea,Roma,Real Madrid gibi kulüpler ilgilenmeye başladı.Ama resmi teklif yapan yoktu.En sonunda kalou çok formdayken Real Madrid teklif yaptı 10,000,000 $ Ama benim satmaya niyetim yoktu zaten para da lazım değildi.Bütçem iyiydi.ir baktım Özhan Canaydın teklif çok cazip olduğu için kabul ettiğini belirtti sonra da anlaştı ve gitti Real Madrid e

Neden ben müdahale edemiyorum transfere? Ama oyuncu alacağım zaman kendim alıyorum yönetim müdahale etmiyo ama satmaya gelince karışamıyorum...

Ne yapmam lazım acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yapıcagın bişey yok oyun hep böyle

Öyle oluyo kardeş ne yapacan?Hem zaten o kadar buyuk klubler ilgileniyo.O adam
    eninde sonund agiderdi gs'den.Yeni sozlesme imzalamazdı.BAskan bunu goze alıpta kabul etmistir bence

Sayfa 24 / 32 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon

Mesaj Yetkileri