mrb arkadaşlar benim size bir sorum olacaktı ben fenerbahçeyi yönetiyorum fakat antrenman programım iyi değil sanırım oyuncularım 2 günde 1 sakatlanıyorlar bana bir antrenman programı oyuncularımı fazla sakatlamıyacak şekilde veya bir öneride bulunursanız sevinirim
Antreman prog.larına bakabilirsin siteden ama doktorun da ii deilse sakatlık çok olabilir...
slm ben oyunu kurdum ve yama ile turkceye cevirdim simdi bilgisayar ve klavye dilini turkce yapsam bisi olurmu?
Doktorunu değiştir bence bide atremanda ço yük verme oyunculara
Nanni diye bi doktor var onu alabilirsin
Yazlız başlık şimdi dikkatimi çekti. Dehşet olmuş.![]()
Tskler arkadaslar gercektende antrenmanlarimin yuku cok agirmis
antrenmanları anlamış değilim hala hep sezon sonunda başlayıp sezon açılışına kadar verdiğim ağır fizik antremanı dışında cihanın hızı 18 olabilir mi oluyor işte ama diğer teknik hiç bişey işe yaramadı bende...!
Onu bilmiomda galatasarayın doktoru berbat adıda serkan mı neyse![]()
doktorlar çok önemli gerçekten değiştirmeni öneririm
TSL'de herhangi bir takım yönetiyorsanız kesinlikle yabancı bir doktor almanızı tavsiye ederim
Arkadaslar benim sorunum su ingilterede tottenham takimini calistiriyorum ve disardan oyuncu almaya kalktigimda surekli is izni alinamadigi gerekcesiyle iptal oluyo napabilirim yardimlarinizi bekliyorum
Scouting ile ilgili bir problem var bi yerde okudugum anlatıma göre scoutlarımız bilmedikleri yerlere ikinci defa gidince yetenek bulabiliyorlarmıs yani hic bilmedikleri bir yere ilk kez gitmeleri halinde eli bos dönüyorlar şimdi sormak istedigim konu şu ben a scoutunu avusturalyaya gonderdim bi sure sonra işi bitince geri geldi yetenek bulamamıs. Daha sonra avusturalya ya b scoutunu gondersem bisiyler bulabilme sansı var mı diger scout bilgilerinden yararlanarak ? aslında mantıksız geliyor fakat sonucta tum teknik kadronun tanıdıgı bildigi cografyaların tumu kulubun ''knowledge'' sayfasında toplanıyor.
ben fenerbahçe ile oynarken doktordan yana bir sıkıntım yoktu diğer takımları bilmiyoum ama
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
editörden veya başka bir yerden türkiye yabancı kontenjanı nasıl kaldırılır bilen varmı hocam sorum herkze duyurulur.
editörden competition'a gel super ligi bul oradan yabancı sınırlamasını kaldırabilirsin
çok saol kardeş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kardeş süper ligi buldumda bundan sonra ne yapcaz
Arkadaşlar herhangi bir oyuncuyu seçtiğinz zaman sağ üstte ayarla diye bir bölüm var.Ordan atak oyuncu diye seçiyorum.Oyuncunun komutları değişiyor.Birde atak oyuncular diye bir bölüm var.Orayada oyuncuyu ekliyorum.İksi arasındaki fark nedir?Birinde komutlar değişiyor öbüründe değişmiyor.Bir fark varmı?
Son 3 aydır oyuncularım her maç aşırı derecede atak geliştiriyor ama gol atamıyor antreman ayarlarından bitiriciliği arttırdım ama hala birşey yok sizce ne yapayım.
Gönder Yenilerini al![]()
mesela şu an kadronda kimler var?
kimlerin olduğunu söylersen bir çözüm yolu bulabiliriz.
Evet bencede oyunculara göre konuşmak daha mantıklı olur.
Halil İbrahim Kara,Mustafa Ceviz,Volkan Gökdemir,Alper Balaban,Ortaç Merter,Aydinel Onur,Ufuk Süer,Reşit Katışkan var ayrıca Halim Karaköse gelecek.2. sezondayım şu an klüp iyi gidiyor klüp 2.lig takımı olduğu için fazla iyi oyuncu gelmiyor gençler bile gelmiyorŞimdilik bunlarla idare ediyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yalnız ben acemi değilimcm 3 ten beri oynuyorum.
Arkadaşlar ben gs deyim.Chelsea den salomon kalou yu aldım 3,7 $ a. Sonra 1 sene oynattım 2. senesinde Manchester,Lyon,Chelsea,Roma,Real Madrid gibi kulüpler ilgilenmeye başladı.Ama resmi teklif yapan yoktu.En sonunda kalou çok formdayken Real Madrid teklif yaptı 10,000,000 $ Ama benim satmaya niyetim yoktu zaten para da lazım değildi.Bütçem iyiydi.ir baktım Özhan Canaydın teklif çok cazip olduğu için kabul ettiğini belirtti sonra da anlaştı ve gitti Real Madrid e
Neden ben müdahale edemiyorum transfere? Ama oyuncu alacağım zaman kendim alıyorum yönetim müdahale etmiyo ama satmaya gelince karışamıyorum...
Ne yapmam lazım acaba?
Yapıcagın bişey yok oyun hep böyle
Öyle oluyo kardeş ne yapacan?Hem zaten o kadar buyuk klubler ilgileniyo.O adam
eninde sonund agiderdi gs'den.Yeni sozlesme imzalamazdı.BAskan bunu goze alıpta kabul etmistir bence