Sayfa 89 / 439 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon
2,641 ile 2,670 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Su zenit haberini bosverin ya 10 kere konuldu Elbetrte olumsuz haberlerde olacak

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by mustafa6685 View Post
    galatasaray gerekli olan lincoln vede volkan onun dışında oyuncuya gerek yok.
    bu arada volkan karşılık cafercanı artı bir oyuncu önermişler hey Allah'ım umarım bu haber yalandır...
    Insallah yalandir.ama bizim yonetim transfer icin tum gencleri verebilir

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Cafercan verlebilir Kendisini gecen sene Cok izledim oyle eskisi gibi degil iyice kendini koyvermis ayricas on maclarda oynamamaya basladi genclerden ugur erdogan-Cafercan-Ugur demirok bunlar verilebilir zaten o kadar genci nerde oynatcan

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Besiktas buyuk isimler pesinde giderek zaman kaybediyor makelele ne gerek var bence daha gencini alabilecek gucde besiktas
    futbolda yaşın önemi fazla yoktur eğer o oyuncu hala eski formu koruyorsa takımına katkı yapıp bişiyler verebiliyorsa yaş felen fark etmez en büyük örnek TUGAY KERİMOĞLU..!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default "Yıldız oyuncu alacağız"

Başkan Vekili ve Basın Sözcümüz Özdemir, Batman'daki şampiyonluk balosunda açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Nihat Özdemir, Batman Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen şampiyonluk balosuna katıldı. Özdemir buarada yaptığı konuşmada, Avrupa'da başarılı olmak istediklerini belirterek, "Avrupa'da başarıyı yakalamak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Roberto Carlos'un transferinden sonra 1-2 yıldız oyuncu daha alacağız" diye konuştu. Avrupa'da başarılı olmak istediklerini, bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirten Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Özdemir, "100. yılımızda Fenerbahçeli olmanın gururunu hep beraber yaşamaktayız. 100. yılımızda yalnız futbolda değil diğer branşlarda da sporcularımız, 100. yılımıza yakışır bir şekilde mücadele ederek, şampiyonluklar kazandılar.

Futbol takımımızın, basketbolda kız ve erkek takımlarımızın kazandıkları şampiyonluklar, yelkende, kürekte, atletizmde kazanılan başarılar 100. yılımızda yaşadığımız sevinci kat be kat artırdı. Şimdi hedefimiz Türkiye'de kazandığımız bu başarıları uluslararası alana taşımak, bunun için de gerekli çalışmaları yapacağız. Futbol takımımızın hedefi Avrupa'da başarılı olmak, bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Roberto Carlos transferinden sonra alacağımız 1-2 yıldız futbolcuyla Avrupa'da başarıyı yakalamayı hedefliyoruz" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın en çok değer verdiği konuların başında derneklerin geldiğini belirten Özdemir, 15'i yurtdışında olmak üzere 125'e ulaşan dernek sayısıyla Fenerbahçe'nin büyüklüğünün bir kez daha anlaşıldığını kaydetti. Göreve geldiklerinde 15 milyon Dolar olan kulüp bütçesinin bugün 180 milyon Dolara çıktığını belirten Özdemir, dünya kulübü olma yolunda önemli adımlar attıklarını vurguladı. Bugünlere gelmelerinde en büyük payın Fenerbahçe taraftarına ait olduğunu dile getiren Özdemir, "Bugün 125'e ulaşan taraftar derneklerimizin bu büyümede çok önemli ve büyük katkıları vardır. Derneklerimize 100. yılımızda gösterdikleri bu destekten dolayı teşekkür ediyorum, hepsini kutluyorum" diye konuştu.

14 bin olan kongre üyesi sayısını 1 milyona çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen Özdemir, "Sayın başkanımızın da hedef gösterdiği gibi 1 milyona ulaşan bir Fenerbahçe topluluğu istiyorum. Hedefimiz 1 milyon Fenerbahçe taraftarını kongre üyesi yapmaktır. Ancak bu şekilde bir dünya kulübü olabiliriz" dedi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

niye cafercanı veriyorlarki ya cihanla orhanı verselerdi ya gerçi onlarda 2,lige gitmezler ama

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

F.Bahçe'nin gözü M.Çakır'da

Fenerbahçe, Gençlerbirliği'nden Mehmet Çakır'ı istedi. Başkan Aziz Yıldırım tarafından çok beğenilen oyuncu için Başkent ekibinin kapısını çalan sarı-lacivertliler, ummadığı bir faturayla karşılaştı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre: "Kırmızı-siyahlıların Başkanı İlhan Cavcav, Mehmet'in bonservis bedelinin 5 milyon euro olduğunu belirtince, Fenerbahçe geri adım atmak zorunda kaldı. Buna rağmen sarı - lacivertlilerin başarılı oyuncu için girişimlerini sürdüreceği öğrenildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Mehmet Çakır'ı, Alex'e benzettiği belirtilerek, "Tam Alex tarzında bir oyuncu. Yetenekleri ona çok benziyor. Gelecekte bize çok faydalı olabilecek bir isim" diye konuştuğu öğrenildi. Sarı - lacivertliler, bonservis bedelinde indirim sağlanması durumunda, Gençlerbirliğili futbolcuyla anlaşma sağlayacak."
    21.06.2007

Milliyet

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ama o oyuncuları bir daha elinden çıkarman gerektiğinde zor çıkartırsın bölyede bir dez avantaj var..
    So what?
    Saike

Adriano Formaları Feneriumlarda

Fenerbahçe'nin yeni transferi İnter'de forma giyen Brezilyalı yıldız Adriano'nun Perşembe günü resmen Fenerbahçe'ye kiralık olarak bağlanacağını ilk biz duyurmuştuk. Sarı Lacivertli taraftarlara 2. müjdemiz ise Adriano formalarının Fenerium'larda satışa hazır halde bekletildiği. Fenerbahçe'de Tuncay'dan boşalan 10 numaralı formayı giyecek olan yıldız futbolcunun formaları tüm Fenerium'lara gönderilmeye başlandığı ve satışı için Perşembe gününün beklendiği öğrenildi.

Kaynak:fener24.com

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Simdi cafercan gecen sene kim takip etti cogunuz etmedi Suanki genclerden Ferhat-Ugur-Oguz-Ozgurcan-Erkan Bunlar durabilir birde paftakiler digerini uygun sekilde yararlanmamiz lazim bu kadar oyuncuyu oynatmak zor aydin kiralik verildi saymiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Adriano konusunda kesin olarak birşey diyemem çünkü rezil olmak istemem ama neden olmasın?
    (/s)

tamam ama sen takımdan cihanın mı gitmesini tercih edersin cafercanın mı

Emrah kardeşim,

Yanlış bilmiyorsam, Özgürcan + Oguz + Zafer 2008 sonuna kadar kiralık...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by murty54 View Post
    tamam ama sen takımdan cihanın mı gitmesini tercih edersin cafercanın mı
    Cafercan gitsin tabi cihana cok ayip ediliyor adam yillardir her mevkide oynuyor sesini cikarmiyor ve takimda isyan cikarmayan futbolcularin basinda geliyor bence cihan superligde bir takimda oynamasi lazim

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ama o oyuncuları bir daha elinden çıkarman gerektiğinde zor çıkartırsın bölyede bir dez avantaj var..
    ozman oynuyacağı kadar kontrat yaparsın mesela 2 yıl. zaten iki yılda oyucu werceğini werir sonra futbola hala dewam etmek istiyorsa kendini iyi hissediyorsa yine dewam kararı alırsın bu kadar basit

bence volkan yamanada gerek yok onun yerine ferhat olabilir 2 sene önce gördük ferhatı. aradan 2 sene geçti bence ferhat kendini geliştirmiştir. volkan alıncaksada fazzla para verilmemesi gerekir

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Punter View Post
    Emrah kardeşim,

Ok aslinda bven ozgurcandfa gitsin derdim ozgurcani izleyen arkadalar iyi degil diyor bencede 3 4 sene sonra belki birseyler olur zafer zamani gelince satilabilir ama oguz gelecekte neden bir emre olmasin

Del Piero_10 Misafir

Gerçekleşeceğini sanmıyorum ama yinede söylüyorum.Adriano dünyanın en disiplinsiz futbolcusudur.Anelka'yı aratır kişiliği var.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    ajansspor'un haberi kolpa gibi geldi, adriano aylardir milli takima giremiyor.. milli futbolcu demisler
    Lincoln'e bile Brezilya Milli Takımı oyuncusu diyorlar
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by krALEX1907 View Post
    futbolda yaşın önemi fazla yoktur eğer o oyuncu hala eski formu koruyorsa takımına katkı yapıp bişiyler verebiliyorsa yaş felen fark etmez en büyük örnek TUGAY KERİMOĞLU..!
    Illada yasi kastetmedim makelele bana gore gelmesie zor fransdan teklifler varmis gider orda futbolu birakir Genc derken 28 falanda olabilir Grella olabilir
    [

emurafu sen bu oyuncuları izlemeden yorum yapıyorsun. arkadaşlar öyle diyor bilmem ne. Bu takımdaki en gereksiz adam cihandır futbolun f sinden anladığından bile şüphe ederim. Cafercan ve özgürcan bu kulübün geleceği ve en sağlam adamlarıdır arada bir maçlarını izlemeni tavsiye ederim yok o şöyle dedilerle yorum yapmayalım. Cihan sorun çıkarmaz tabi çünkü bizim kulübümüzde oynuyor ve ne kadar kötü bir futbolcu. Zafer ve oğuz ikiside aynı kalitede ve stillde oyuncular 2side satılmamalı

Yok yok yanlış anladım....O anlamda demedim..Ben bu sene cogu kişinin kadromuzda sandığı bu gençlerin kiralandıkları takıma olan sözleşmelri 2008 de bitiyor dedim...

Zaten bence satılmasınlar...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Carlos'u renklerine bağlayan F.Bahçe'de transfer tüm hızıyla devam ediyor. İşte Sarı-Lacivertliler'in gündemindeki yıldızlarla ilgili son gelişmeler.
    21.06.2007

Adriano

Başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Zico’nun hayallerini süsleyen süper solağı kiralamak için çalışmalar devam ediyor.

Roberto Carlos’u alarak sol kanat sorununu ortadan kaldıran Fenerbahçe Yönetimi, şimdi de Kezman’ın yanına süper bir yıldız daha arıyor. Başkan Aziz Yıldırım ile teknik direktör Zico’nun bu bölge için 1 numaralı tercihi İnter’in golcüsü Adriano. Yüksek maliyeti nedeniyle Sambacı’ya Sarı-Lacivertli formayı giydirmenin tek yolu; kiralamak. Bu hedef doğrultusunda çalışmalar sürerken, Adriano hakkında çıkan transfer haberlerinin resmi sitede hiç yalanlanmaması dikkat çekiyor.

Ronaldo

Milan’da onbirde forma giymesi zor olan golcü oyuncunun transferi Adriano’da yaşanacak gelişmelere bağlı.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında 9 milyon Euro bonservis bedeliyle Real Madrid’den Milan’a geçen Ronaldo ile Fenerbahçe’nin her konuda anlaşmaya vardığı haberleri her geçen gün biraz daha güçleniyor. Sarı-Lacivertliler’in “Ronaldo’yu aldık” açıklaması ise Adriano yüzünden gecikiyor. Adriano’da yaşanacak gelişmeleri bekleyen yönetimin, İnter’in süper yıldızının işini bitirememesi halinde Ronaldo transferine nokta koyacağı ifade edildi.

Trezeguet

Fenerbahçe’nin talip olduğu ilk süper yıldız oydu. Ancak Fransız golcü, Kanarya’ya sıcak bakmayınca gündemin dışında kaldı.

Başkan Aziz Yıldırım ve arkadaşları bu sezon transferi Trezeguet ile açmıştı! Juventus forması giyen Fransız yıldızı ikna etmek için Celalettin Bilgiç’i İtalya’ya gönderen yönetim, “Şu anda Türkiye Ligi tercihlerim arasında değil” yanıtını alınca Trezeguet’i gündem dışı bırakmıştı. Mateja Kezman’ın önerisiyle Zigiç’i listeye dahil eden Fenerbahçe bu transferde defteri tamamen kapatmadı ama 2.02 boyundaki dev golcüyü beklemeye aldı.
    (/s)

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    emurafu sen bu oyuncuları izlemeden yorum yapıyorsun. arkadaşlar öyle diyor bilmem ne. Bu takımdaki en gereksiz adam cihandır futbolun f sinden anladığından bile şüphe ederim. Cafercan ve özgürcan bu kulübün geleceği ve en sağlam adamlarıdır arada bir maçlarını izlemeni tavsiye ederim yok o şöyle dedilerle yorum yapmayalım. Cihan sorun çıkarmaz tabi çünkü bizim kulübümüzde oynuyor ve ne kadar kötü bir futbolcu. Zafer ve oğuz ikiside aynı kalitede ve stillde oyuncular 2side satılmamalı

kesinlikle katılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    Burak ozgurcani izlemedim ama cafercani 10 mac izledim ve 2 macta ciplak gozle sezonun basinda iyi idi ama sonradan kendini koyverdi liga yi takip eden varsa zaten bana sans verir yetenegi var tabiki ama bu sene performasindan memnun degilim
    Ama suda onemli disardan transfer yapacagimizi dusunursek bu kadar gencin oynamasi zor ya boyna kiralik verilcekyada zamani gelince elden cikarilcak zaten suanda ligde gs altyapisindan yetismis bir cok oyuncu var orkunda vardi o geri geldi yadabaska takimlara gidince degerlerini anlicaz galiba

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by Punter View Post
    Emrah kardeşim,

Punter abim iste hatamiz orda.bak lincolnu aliyoruz schalke lincolnun yerine 19 yasinda cocougu aliyor.cok cok zengin bir kulup degil ama bizden baya bir zengin oldugu kesin.ama 19 yasinda cocougu korkmadan alip oynatabliyorlar.demekki o cocugu lincoln ayari goruyorlar.burdan lincoln kotu diyorum anlami cikmasin o cocuk iyi demkki.bizim gibi parasiz borcu olan kuluplerin onlari bulup oynatmalri yada elindeki oguz gibi cocuklari korkmadan oynatmalri gerekir.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=96001
    http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=93551
    http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=494030

buyur özgürcan cafercan ve zaferin verileri tff.org tan genel kısmına tıklarsan daha net anlarsın... Cafercan şans verildiği takdirde bu takımda çok iş yapar özgürcanı tartışmaya bile gerek yok kabze şükür ve hatta necodan bile iyi

Quote Originally Posted by Leoucwhsua View Post
    Punter abim iste hatamiz orda.bak lincolnu aliyoruz schalke lincolnun yerine 19 yasinda cocougu aliyor.cok cok zengin bir kulup degil ama bizden baya bir zengin oldugu kesin.ama 19 yasinda cocougu korkmadan alip oynatabliyorlar.demekki o cocugu lincoln ayari goruyorlar.burdan lincoln kotu diyorum anlami cikmasin o cocuk iyi demkki.bizim gibi parasiz borcu olan kuluplerin onlari bulup oynatmalri yada elindeki oguz gibi cocuklari korkmadan oynatmalri gerekir.
    %100 haklsıın. Marifet Lincoln gibi adamı alıp yanında Oğuzu oynatabilmek. Bak mesut Özil 18 yaşında Schalkede..Kaç kere seyrettim...Çook beğendim...

Aslında Feldkamp da bunu yapacak bence. Eskiden öyle yapmıştı ilk gelidğinde. Mustafa Kocabey mesela onun zamanında cıktı...Eskiler genç gibi oynamaya başladı...

Bu arada bir sorum var, Ali Çamdali neden olmadı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Zaten kamplarda belli olur belkide direk goturulmeden felkamp bir kac oyuncu daha kiralayin der Ama cafercani izledim onda yalanim yok aslinda zaferide bir mac izledim ciplak gozle o dazaten 2. yari girdi neyse ilerleyen gunlerde hersey belli olur suanda disardan cok oyuncu aliyoruz galiba bir kac kisi daha gidecek

30. Default

Adriano hakkında basında bu kadar haber çıkmasına rağmen kulüpten bir yalanlama gelmemesi bence bu transferin gerçekleşeceğini gösterir diye düşünüyorum ama inşallah kiralık değil bonservisi ile alırlar sponsorlar Fenerbahçeli iş adamları Fenerbahçe'ye gönül verenler bir araya gelip bonservisi alınırsa çok süper olur...

Mesaj Yetkileri