Ya aslinda federasyonun el koymasi lazim artik bu ise. Ticarette haksiz rekabet oluyor, bence futbolda da olmasi gerek.
Ya aslinda federasyonun el koymasi lazim artik bu ise. Ticarette haksiz rekabet oluyor, bence futbolda da olmasi gerek.
Arda artık 22!..
Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Arda Turan yeni sezonda 22 numaralı formayı giymek istediğini söyledi. Genç futbolcu, G.Saray’ın altyapısında oynarken rahmetli dedesinin, “Bir gün büyük futbolcu olursan sırtında memleketimiz olan Edirne’nin plakası 22 numaralı formayı giymeni isterim” vasiyetini yerine getirmek istediğini söyledi.
Kaynak: Türkiye
Yakisir ardaya
Lincoln %90 geliyor arkadaşlar inanıyorum buna.
66 güzeldi yaa Arda olmadı şimdi![]()
Emrah çok yakında bombalar patlaycak. Fırtına öncesi sessizlik var.... Adnanların ve Haldun Üstünelin aslında ne yaptığını hiç bilmiyoruz.
Nilmar + Bianao + Ilan + Rommedhal aslında hep ters manyel olabilir. Beklenmedik adamlar gelecek gibi geliyor bana.....Öyle bir his var içimde...
ben saviolayi istiyorum :d
Anlaşıpda açıklamdıları bazı adamlar var. Bence beklenemdik 2-3 adam gelecek. İllede yıldız oalcak demiyorum ancak defalarca sahit oldum takımların sağ gösterip sol vurmasına...
İspanyol AS gazetesi bile yazdı Adriano'yu Fenerbahçe'nin kiralamak istediğini, bence bu transferin gerçekleşmesi an meselesi...
Nihat Özdemir'in "1-2 yıldız daha alacağız." demesi, Aziz Yıldırım'ın "Basın odasını genişletmemeiz gerek, sığılmayacak." demesi, kulübün Adriano ile ilgili hiçbir yalanlama yapmaması da transferin gerçekleşme ihtimalini arttırıyor.
Adriano'yu Mancini istemiyormuş, zaten Inter'de muhteşem para var, Adriano'yu bize verirlerse bir yıldız alırlar çok rahat, onlar için paranın önemi yok nasıl olsa. Kiralarsak çok iyi olur gerçekten, bir sene göstereceği performansa göre bonservisini alma durumu sözkonusu olabilir.
Arkadasalr birsey soracam bu fenerbahce saviolayi neden almiyor kendiside dedi ayilacagini ve bence de alacak gucte alsa cok is yaparlar
Ne yapaLım biz bu saatten sonra Sergen`i.Sergen bırak bu saatten sonra koşmayı yürüyüş biLe yapamaz.Sergen devri bitti artık...
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Perşembe günü transfer açıklanabilir diyor.Bir de Aziz Yıldırım yabancı kontenjanının sınırsız olacağına ilişkin garanti almış.Transferi bitirebilir..
(/s)
Saviola'yı ben eskisi kadar beğenmiyorum açıkçası artık en üst düzeyde değil zaten daha aşağılarda.Keşke Alex yerine Aimar'ı alsaydık.
http://kicker.de/fussball/bundesliga...rtikel/126242/
kickerin son dakika gectıgı haber..
http://www.fr-online.de/in_und_ausla...l/?cnt=1158500
Burda da shalke futbolcumuz istanbulu secti diyor..
Tercumesi iyi olan varsa rica etsek
başkanın açıklamaları nerde var sporx te falan bulamadım ntv spor haberlerinde de söylemediler
Brazilyada Bavularini hazirladi diyor shalke icin degil galatasaray icin (baslik) oburtarafi okumadim okuyacim simdi
Kaleciler için sınır getirilmeli.Mesela milli takım forması giymiş olamk gibi.Çünkü ligimize gelen kaleciler kalitesiz olur yoksa.Türk kaleciler oynatılmaz.Bu sınırlama getirilirse sınırsız yanbancı alınabilse bile kulüpler Türk kalecilere ilgi gösterir yine.
İnşallah sınırsız yabancı kuralı getirilir.
OLsun kardes millet rahatlasin yabanci basinda cikmiyor diyenler vardi fransada bile cikiyor
Kisacasi ingilterede kural konulsun bu kadar full sinirisiz olursa turk futbolu biter
olsun ama evet ingilteredeki gibi olsun..belli kriterler olsun..öyle rastgele dandik yabancılar getiripte türk futbolcularını harcamayalım...ama nerdeee.....futbol federasyonu herşeye karşı!..