Sayfa 92 / 439 İlkİlk ... 42829091929394102142192 ... SonSon
2,731 ile 2,760 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Ya aslinda federasyonun el koymasi lazim artik bu ise. Ticarette haksiz rekabet oluyor, bence futbolda da olmasi gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arda artık 22!..

Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Arda Turan yeni sezonda 22 numaralı formayı giymek istediğini söyledi. Genç futbolcu, G.Saray’ın altyapısında oynarken rahmetli dedesinin, “Bir gün büyük futbolcu olursan sırtında memleketimiz olan Edirne’nin plakası 22 numaralı formayı giymeni isterim” vasiyetini yerine getirmek istediğini söyledi.

Kaynak: Türkiye

Yakisir ardaya

Lincoln %90 geliyor arkadaşlar inanıyorum buna.

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

66 güzeldi yaa Arda olmadı şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by rectangle View Post
    Lincoln %90 geliyor arkadaşlar inanıyorum buna.
    Bence %99.9 geliyor suanda medayada yeni haberde yok

Emrah çok yakında bombalar patlaycak. Fırtına öncesi sessizlik var.... Adnanların ve Haldun Üstünelin aslında ne yaptığını hiç bilmiyoruz.

Nilmar + Bianao + Ilan + Rommedhal aslında hep ters manyel olabilir. Beklenmedik adamlar gelecek gibi geliyor bana.....Öyle bir his var içimde...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Punter View Post
    Emrah çok yakında bombalar patlaycak. Fırtına öncesi sessizlik var.... Adnanların ve Haldun Üstünelin aslında ne yaptığını hiç bilmiyoruz.

Nilmar + Bianao + Ilan + Rommedhal aslında hep ters manyel olabilir. Beklenmedik adamlar gelecek gibi geliyor bana.....Öyle bir his var içimde...
    En ilginc olay adnan polat istanbul haldun istanbulda birde sezgin brezilyada sezgin forvet bakiyordur kesin polat zaten isi bitiripde geldi

ben saviolayi istiyorum :d

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Lavezzi stoper ve sol bek oynayan bir futbolcu..
    lavezzi forvet oynuyo ayrıca fm den hatırlarsnız belki san lorenzolu genoa'da kiralık ilk sene

Anlaşıpda açıklamdıları bazı adamlar var. Bence beklenemdik 2-3 adam gelecek. İllede yıldız oalcak demiyorum ancak defalarca sahit oldum takımların sağ gösterip sol vurmasına...

İspanyol AS gazetesi bile yazdı Adriano'yu Fenerbahçe'nin kiralamak istediğini, bence bu transferin gerçekleşmesi an meselesi...

Nihat Özdemir'in "1-2 yıldız daha alacağız." demesi, Aziz Yıldırım'ın "Basın odasını genişletmemeiz gerek, sığılmayacak." demesi, kulübün Adriano ile ilgili hiçbir yalanlama yapmaması da transferin gerçekleşme ihtimalini arttırıyor.

Adriano'yu Mancini istemiyormuş, zaten Inter'de muhteşem para var, Adriano'yu bize verirlerse bir yıldız alırlar çok rahat, onlar için paranın önemi yok nasıl olsa. Kiralarsak çok iyi olur gerçekten, bir sene göstereceği performansa göre bonservisini alma durumu sözkonusu olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadasalr birsey soracam bu fenerbahce saviolayi neden almiyor kendiside dedi ayilacagini ve bence de alacak gucte alsa cok is yaparlar

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

Quote Originally Posted by umutcardak View Post
    ben saviolayi istiyorum :d
    onu kim istemezki

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ne yapaLım biz bu saatten sonra Sergen`i.Sergen bırak bu saatten sonra koşmayı yürüyüş biLe yapamaz.Sergen devri bitti artık...
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Perşembe günü transfer açıklanabilir diyor.Bir de Aziz Yıldırım yabancı kontenjanının sınırsız olacağına ilişkin garanti almış.Transferi bitirebilir..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Saviola'yı ben eskisi kadar beğenmiyorum açıkçası artık en üst düzeyde değil zaten daha aşağılarda.Keşke Alex yerine Aimar'ı alsaydık.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Perşembe günü transfer açıklanabilir diyor.Bir de Aziz Yıldırım yabancı kontenjanının sınırsız olacağına ilişkin garanti almış.Transferi bitirebilir..
    Insallayol gecen hani oalcaksekilde sinirsiz olmaz kriterler vardir bunu umit ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

http://kicker.de/fussball/bundesliga...rtikel/126242/

kickerin son dakika gectıgı haber..

http://www.fr-online.de/in_und_ausla...l/?cnt=1158500

Burda da shalke futbolcumuz istanbulu secti diyor..

Tercumesi iyi olan varsa rica etsek

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Insallayol gecen hani oalcaksekilde sinirsiz olmaz kriterler vardir bunu umit ediyorum
    Bu mesajını anlamadımBiraz daha dikkat ederek yazar mısın Emrah
    (/s)

başkanın açıklamaları nerde var sporx te falan bulamadım ntv spor haberlerinde de söylemediler

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Brazilyada Bavularini hazirladi diyor shalke icin degil galatasaray icin (baslik) oburtarafi okumadim okuyacim simdi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kaleciler için sınır getirilmeli.Mesela milli takım forması giymiş olamk gibi.Çünkü ligimize gelen kaleciler kalitesiz olur yoksa.Türk kaleciler oynatılmaz.Bu sınırlama getirilirse sınırsız yanbancı alınabilse bile kulüpler Türk kalecilere ilgi gösterir yine.

İnşallah sınırsız yabancı kuralı getirilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu mesajını anlamadımBiraz daha dikkat ederek yazar mısın Emrah
    Insallan Sinirsi yabanci yol gecen hani olacak sekilde olmaz Insallah belli kriterler olur diyorum en iyi ingiltere gibi olmasi

Sinirsiz derken full sinirsiz olurmu

http://kicker.de/fussball/bundesliga...rtikel/126242/

kickerin son dakika gectıgı haber..

http://www.fr-online.de/in_und_ausla...l/?cnt=1158500

Burda da shalke futbolcumuz istanbulu secti diyor..

Tercumesi iyi olan varsa rica etsek
    Bizim burda okdukalrımızın aynısı...Yeni bi haber diil...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Kaleciler için sınır getirilmeli.Mesela milli takım forması giymiş olamk gibi.Çünkü ligimize gelen kaleciler kalitesiz olur yoksa.Türk kaleciler oynatılmaz.Bu sınırlama getirilirse sınırsız yanbancı alınabilse bile kulüpler Türk kalecilere ilgi gösterir yine.

İnşallah sınırsız yabancı kuralı getirilir.
    İnşallah sınırsız olur ama sanmıyorum.Olsaydı şimdiye olurdu Emre..Herkes işine bakardı kulüpler falan şimdiye kulüplerimizde 2 gelecek vaad eden yabancı olurdu buna eminim..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

OLsun kardes millet rahatlasin yabanci basinda cikmiyor diyenler vardi fransada bile cikiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kisacasi ingilterede kural konulsun bu kadar full sinirisiz olursa turk futbolu biter

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

OLsun kardes millet rahatlasin yabanci basinda cikmiyor diyenler vardi fransada bile cikiyor
    Usta o son verdigin link fransa degil almanya cunku almanca yazilar yaziyor

olsun ama evet ingilteredeki gibi olsun..belli kriterler olsun..öyle rastgele dandik yabancılar getiripte türk futbolcularını harcamayalım...ama nerdeee.....futbol federasyonu herşeye karşı!..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by seCOLD View Post
    olsun ama evet ingilteredeki gibi olsun..belli kriterler olsun..öyle rastgele dandik yabancılar getiripte türk futbolcularını harcamayalım...ama nerdeee.....futbol federasyonu herşeye karşı!..

Türk futbolunun ilerlermesine bile karşı..
    (/s)

Mesaj Yetkileri