"Fenerbahçe'nin büyüklüğünü herkes gördü. Artık Fenerbahçeli olmak için menajerini gönderen pek çok yabancı futbolcu var".
Asbaşkan Mahmut Uslu, Fenerbahçe'den ayrılan futbolcularla ilgili konuşarak, "Fenerbahçe gibi bir kulüp hiçbir zaman kaybetmez. Kaybeden ancak giden futbolcular olur'' açıklamasını yaptı. Uslu, "Başkanımız sayın Aziz Yıldırım bizden ayrılan futbolcularla ilgili en güzel şekilde cevabı vermiştir. Kendisinin de dediği gibi, artık giden isimlerle ilgili konuşmak yakışmaz. Biz hiçbir zaman geçmişe bakmıyoruz, hepsinin üzerine sünger çekip geleceğe gözümüzü çeviriyoruz" ifadesini kullandı.
TEPKİLERİ ÇOK NORMAL
Taraftarların gösterdiği tepkinin de çok normal olduğunu vurgulayan Uslu sözlerini şöyle tamamladı: "Biz Roberto Carlos gibi bir futbolcuyu renklerine katmayı başarabilen büyük bir kulübüz. Bugün artık yerli futbolcuların yanı sıra pek çok yabancı futbolcu da Fenerbahçeli olmak için can atıyor. Menajerleri aracılığıyla gelmek istediklerini bize ileten birçok isim var. Ama taraftarlarımız hiç telaşlanmasın, önümüzdeki sezon Avrupa'da ses getirecek müthiş bir kadro için çalışmalarımız sürüyor."