Sayfa 94 / 439 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon
2,791 ile 2,820 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Can atıyorlar

"Fenerbahçe'nin büyüklüğünü herkes gördü. Artık Fenerbahçeli olmak için menajerini gönderen pek çok yabancı futbolcu var".

Asbaşkan Mahmut Uslu, Fenerbahçe'den ayrılan futbolcularla ilgili konuşarak, "Fenerbahçe gibi bir kulüp hiçbir zaman kaybetmez. Kaybeden ancak giden futbolcular olur'' açıklamasını yaptı. Uslu, "Başkanımız sayın Aziz Yıldırım bizden ayrılan futbolcularla ilgili en güzel şekilde cevabı vermiştir. Kendisinin de dediği gibi, artık giden isimlerle ilgili konuşmak yakışmaz. Biz hiçbir zaman geçmişe bakmıyoruz, hepsinin üzerine sünger çekip geleceğe gözümüzü çeviriyoruz" ifadesini kullandı.

TEPKİLERİ ÇOK NORMAL
    Taraftarların gösterdiği tepkinin de çok normal olduğunu vurgulayan Uslu sözlerini şöyle tamamladı: "Biz Roberto Carlos gibi bir futbolcuyu renklerine katmayı başarabilen büyük bir kulübüz. Bugün artık yerli futbolcuların yanı sıra pek çok yabancı futbolcu da Fenerbahçeli olmak için can atıyor. Menajerleri aracılığıyla gelmek istediklerini bize ileten birçok isim var. Ama taraftarlarımız hiç telaşlanmasın, önümüzdeki sezon Avrupa'da ses getirecek müthiş bir kadro için çalışmalarımız sürüyor."
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sergen su haliyle bile, kendi lafiyla, Alex'in yaninda Michael Johnson gibi kalir. Adam'in olusu bile is yapar. Ama bence Rico Pasa'yi yollamamaiz gerekir. Delgado sol kanatta oynayabilir. Sergen'de Rico Pasa'nin yedegi olur, veya donusumlu oynarlar kim daha formda ise. Hic olmadi serbest vurus kazandigimiz zaman Sergen'i sokariz, golunu atar cikar.

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    umarım şaka yapıyosundur almanya'daki gibi yani orda tüm kaleciler alman burdada tüm kaleciler türk olmalı
    Tabiki saka yapiordum. Ama bence yabanci kalecilerede izin verilmeli. Kendi millitakiminda oynamis olanlara mesela. Cordoba gibi kalecilerde geliyor Turkiye'ye arada sirada. Bunu unutmamak lazim.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Sizin düşündüğünüz gibi BJK yönetimi düşünmüyor arkadaşlar

Sanmıyorum Sergen bir daha Beşiktaş'ta oynasın..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by remake View Post
    Sergen su haliyle bile, kendi lafiyla, Alex'in yaninda Michael Johnson gibi kalir. Adam'in olusu bile is yapar. Ama bence Rico Pasa'yi yollamamaiz gerekir. Delgado sol kanatta oynayabilir. Sergen'de Rico Pasa'nin yedegi olur, veya donusumlu oynarlar kim daha formda ise. Hic olmadi serbest vurus kazandigimiz zaman Sergen'i sokariz, golunu atar cikar.
    Biraz rüya gibi olmuş yav
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Sizin düşündüğünüz gibi BJK yönetimi düşünmüyor arkadaşlar

Sanmıyorum Sergen bir daha Beşiktaş'ta oynasın..
    Bizdeki en son senesinde ikili mucadelelerde duserken soyle kursun yemis gibi vucdunu savurarak atiyordu kendini yere gobeginin ustune dusmemek icin. Cok karizma oluyordu ya. Fazla kilolari bile adama yakisiyor.

Ama iste bizim yonetim taraftarin istediginin tam tersini yaptigi icin hep buyuk ihtimal almazlar Sergen'i geri.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Biraz rüya gibi olmuş yav
    Hemde ne ruya degil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

sergen konusunda yorum bile yapmıycamda.. şu delgado solda oynar diyosun telloyu niye aldık ozman.. bu takımdan rico paşanın gitmesi şart yerinede yabancı bi forvet şart gerisi zaten ön libero ve stopere 2kişi kesin alıncak.. rico gönderilirse çok hayırlı olucak..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ciddi değilsin demi Rico paşa-Delgado ve Sergen'in aynı takımda olabileceği fikrinde?
    So what?
    Saike

Lincoln'u birakinda Orkun'un ne isi var GS'de? Aykut'a yazik. Ben cok begeniyorum kendisini ama yedekte curuyor adam.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ortalıkta fol yok yumurta yok Sergen de nerden çıktı şimdi bence bu takıma delgado ve rico iklisinden biri fazla bile ben de yabancı bir forvet gerektiği düşüncesindeyim

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Tabiki saka yapiordum. Ama bence yabanci kalecilerede izin verilmeli. Kendi millitakiminda oynamis olanlara mesela. Cordoba gibi kalecilerde geliyor Turkiye'ye arada sirada. Bunu unutmamak lazim.
    Kesinlikle katılıyorum ama milli takımda belli bir maç oynama şartınında eklenmesi gerekir.Yoksa her ülke kendi oyuncusunu pazarlamak için milli takıma çağırabilir.Bilmiyorum artık fazla mı ayrıntılı düşünüyorum.

Ben de bu mantığa kızıyorum... İşte 3 tane genç Türk kaleci...Rekabet artar en iyisi kimse o oynar. Gelen kaleci yabancı değilki !

Sanki Orkun alınınca daha Feldkamp karar vermeden sizler karar verdinizi Orkunun oynayıp Aykutun yedekte bekleyceğine...

Hele Fevzi sinirlenmiş.... Tam tersine sevinmesi lazım ! Yabancı kaleci alınmadı, genç bir Türk geldi...Rekabet sayesinde performans artacak....

Bu kadar basit bu !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1 de su yanı var Sergen'i alsak forma satısları patlar...
    Ya valla kafamız karıstı hepımızın ama Rico cok delikanlı 1 oyuncu klubum ne isterse saygı duyarım demiş helal olsun bizim böyle futbolculara ihtiyacımız var

Quote Originally Posted by ataman5 View Post
    sergen konusunda yorum bile yapmıycamda.. şu delgado solda oynar diyosun telloyu niye aldık ozman.. bu takımdan rico paşanın gitmesi şart yerinede yabancı bi forvet şart gerisi zaten ön libero ve stopere 2kişi kesin alıncak.. rico gönderilirse çok hayırlı olucak..
    Rico gitsin diyorsun, Sergen'e karsisin, Delgado'yu zaten gecen sene gorduk, iyi oyuncu ama oyun kurucu vasifi pek oyle iyi degil. Bence Rico giderse isimiz is.

Tello'yu daha cok defansta dusunmustum ben. Delgado'nun Tello'dan daha iyi bir sol acik olacagindan neredeyse eminim.

Genc Kartal, bence 3'u birden super olur hepsi ayni anda ilk 11'de bulunmadigi surece.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

yaa bide arkadaşlar allah aşkına rico paşa bu sene naaptıda tribünleri coşturdu altı üstü arada güzel paslar atıyodu o kdr.. bence çokta ezik çelimsiz koşmayan top kapmayan dünya futbolundan çok uzak bi futbolcu top saklayıp pas atıyo bide gelmiş kaç yaşına yıldız değil bişii değil bırakın allah aşkına.. şimdi brezilya milli takımında oynamış falan dersiniz onuda söliyim benimde yanıma kaka ronaldinho lucio adriano ze roberto gibi adamlar verin bende çıkıyım son 5dakkada milli takımda oynarım yani bilmem anlatabildimmi bu adamın avrupada adı yok hiç bişi yok abartmayalım lütfen..yaşınıda almış bu sene gitmesi çok yararlı olur..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Rico gitsin diyorsun, Sergen'e karsisin, Delgado'yu zaten gecen sene gorduk, iyi oyuncu ama oyun kurucu vasifi pek oyle iyi degil. Bence Rico giderse isimiz is.

Tello'yu daha cok defansta dusunmustum ben. Delgado'nun Tello'dan daha iyi bir sol acik olacagindan neredeyse eminim.

Genc Kartal, bence 3'u birden super olur hepsi ayni anda ilk 11'de bulunmadigi surece.
    tello yılların sol açığııdır.. delgado buraya gelmeden basellde forvet arkasında 17 golle bitirdi sezonu youtube ta falan bulursan izle gollaeri videolarını ve bu sene tigana saolsunn adamı sağ kanata yapıştır naapcağnı şaşırdı.. ta süper kupa maçına dönün koskoca sezon delgado bi o maçta forvet arkası oynadı ve hatırlayanlar bilir ne kadar göze hoş gelen sağlam bi oyun oynadığını..

yAAA kimdiyorki orkun bizim birinci kalecimizdi,,??
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Punter View Post
    Ben de bu mantığa kızıyorum... İşte 3 tane genç Türk kaleci...Rekabet artar en iyisi kimse o oynar. Gelen kaleci yabancı değilki !

Sanki Orkun alınınca daha Feldkamp karar vermeden sizler karar verdinizi Orkunun oynayıp Aykutun yedekte bekleyceğine...

Hele Fevzi sinirlenmiş.... Tam tersine sevinmesi lazım ! Yabancı kaleci alınmadı, genç bir Türk geldi...Rekabet sayesinde performans artacak....

Bu kadar basit bu !
    Yorumuna katiliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ataman5 View Post
    yaa bide arkadaşlar allah aşkına rico paşa bu sene naaptıda tribünleri coşturdu altı üstü arada güzel paslar atıyodu o kdr.. bence çokta ezik çelimsiz koşmayan top kapmayan dünya futbolundan çok uzak bi futbolcu top saklayıp pas atıyo bide gelmiş kaç yaşına yıldız değil bişii değil bırakın allah aşkına.. şimdi brezilya milli takımında oynamış falan dersiniz onuda söliyim benimde yanıma kaka ronaldinho lucio adriano ze roberto gibi adamlar verin bende çıkıyım son 5dakkada milli takımda oynarım yani bilmem anlatabildimmi bu adamın avrupada adı yok hiç bişi yok abartmayalım lütfen..yaşınıda almış bu sene gitmesi çok yararlı olur..
    Daha ne yapsın ya daha ne yapsın bu kadar insafsız olmayalım kac mac kazandık rico sayesınde ? Bunu sorarım sana Ataman En kolay ornek Sivas macı ibrahim akın'a attıgı o deli dolu pası kim atttı su ana kadar Delgadonun sayesinde kac mac aldık ? Tamam Delgado iyi topcu ama oyun kurmak için o kadar ii degil Lütfen hakkını yeme rıconun attıgı calımlar neydi rico nun hiç İnonuye gitmedin galiba bu sene trübünleri tek mest eden adam oyun Rico Pasaydı

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ricardinhonun gönderilebileceği fikrine katılıyorum ama kötü oyuncu olduğuna katılmıyorum bence iyi oyuncu ama takımda 2 tane amc fazla Delgado daha genç olduğu için Delgado kalırsa daha iyi olur ama dediğim gibi bence Ricardinho çok iyi bir oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

Quote Originally Posted by welet View Post
    Daha ne yapsın ya daha ne yapsın bu kadar insafsız olmayalım kac mac kazandık rico sayesınde ? Bunu sorarım sana Ataman En kolay ornek Sivas macı ibrahim akın'a attıgı o deli dolu pası kim atttı su ana kadar Delgadonun sayesinde kac mac aldık ? Tamam Delgado iyi topcu ama oyun kurmak için o kadar ii degil Lütfen hakkını yeme rıconun attıgı calımlar neydi rico nun hiç İnonuye gitmedin galiba bu sene trübünleri tek mest eden adam oyun Rico Pasaydı
    yaa arkadaşlar bide biz şu tribün mest etme olayına takımışız gidiyoruz.. rico eyww süper bi pas atmıştır ibrahime bilirim daha nicelerinide attı onada eyww kazandırmıştırda coşturmuşturda sonuç elimize ne geçmiştir bana onu açıklarmısınız zamanın sergeninde bile daha temposuz bi oyuncu oyun içinde devamlı kayboluyo bana diyinki bu rico şampiyonlar liginde attığı 3pasla bizi tura taşır bana bunu diyebilirseniz eyww ama şampiyonlar ligine gelince adama topu koklatmazlar bile hele rico gibi fiziği yerlerde oyundan kaybolan bi adam ibrahime o pası bi daha zor atar onu demek istiyorum .. tribünleri 1oyuncunun arada bir mest etmesinden daha çok takımızın güzel oyunla tempolu oyunla kazanıp bişiler elde etmesinden yanayım ozaman mest olmamızda daha uzun sürer ..

saygılar..

Leoucwhsua Misafir

Bu kadar basit bu !
    evet o mantikla dusunursek bu dogru.ben alinmasini yanlis buldum su acidan keske 3.kalecide alt yapidaki firat olsaydi ama alinan kalecide gs nin aly yapisindan yetismis turk bir kaleci.yabanci olsa ne yapacakti.Ve fevzinin rekabetten kacmasida onu ilgilendirir.feldkamp ben onlara guveniyorum demis,belkide orkun 3.kaleci olcak kim ne biliyorki

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Bu kadar basit bu !
    Arkadas olaya cok mantikli yaklasmis. Ama Fevzi ve Aykut da hakli sayilir. Aykut yillarca yedek bekledi tam Mondi gitti Orkun geldi. Fevzi de zaten Dardanel den geldi o da Mondi nin gitmesiyle sevindi fakat Orkun gelince hakli olarak biraz sinirledi.
    Aslinda Fevzi ve Aykut un degil Galatasaray in ve Turk Futbolunun sevinmesi lazim. Arkadasin dedigi gibi rekabet ve buna bagli olarak performans artacak ayni zamanda kaleye bir Turk gececek.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

bizimkiler hiç yabancı forvet bakmıyor sanırım mevcut forvetlerle dewam edecekler

Sanki Orkunun 1.kaleci olacağı garanti gibi herkes de bir ;"yazık Aykuta ve Fevziye" edebiyatı dönüyordu...Onu demek istedim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sanki Buffonu aldık !!!

Sergen-Nouma-İlhan Mansız ah ah bu 3'lü tekrar bize gelseler başka bişey istemem... Sergen orta İlhan bir vole v goool ama gol iptal top gelirken Nouma defansa kafa atıyor kırmızı kart yiyor... Sergen gündemde galiba ama Yönetim almaz Sergen i...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ataman gorusune saygı duyuyorum...
    Sergen gelecek gelecekk

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Nereye geliyor yahu
    (/s)

Default Lincoln'da son durum ne?

G.Saray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın konuştu! Schalke 04'ün oyuncusu Lincoln ile anlaştıklarını, kulübüyle olan küçük pürüzlerin de yarın biteceğini düşündüğünü söyleyen Canaydın çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.
    Radyosport'ta bir programa katılan Canaydın, Lincoln'un transferi için çok çalıştıklarını belirterek, ''Halen de çalışıyoruz. Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin bir haftadır yurt dışında. Avrupa'daki oyuncuların çoğu tatilde. Kendisi transfer etmek isteğimiz oyuncular ile temaslarını sürdürüyor. Lincoln ile her türlü mutabakat sağlandı. Kulübü ile çok küçük pürüzler kaldı. Yarın, hafta sonuna kadar bitirecektir inşallah. Bunun için çalışıyoruz. Yeni haftada İstanbul'da olması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu müjdeyi bütün Galatasaraylılar'a bildireceğiz. Merak eden herkese'' diye konuştu.

-''TRANSFERLER BİTECEK''-

Başkan Canaydın, transferler için çok çalıştıklarını ifade ederek, anlaştıkları futbolcular dışında halen görüştükleri başka oyuncuların da bulunduğunu söyledi.

Önümüzdeki hafta transferlerin tamamını bitirmek istediklerini belirten Özhan Canaydın, Antalyasporlu Volkan ile anlaştıklarını, kulübüyle de anlaşma sağlamak üzere olduklarını söyledi.

Canaydın, önümüzdeki hafta bütün transferlerin bittiğini açıklayacaklarını ifade etti.

-''ORKUN İÇİN KIRGINLIĞA GEREK YOK''-

Bursaspor'un ön anlaşma yaptığı kaleci Orkun'un Galatasaray'ı tercih ettiğini söyleyen Özhan Canaydın, ''Bunun için bizi suçlamaları doğru değil'' dedi.

Canaydın, oyuncunun menajerinin kendilerine, ''Orkun, Galatasaray'ı tercih ediyor' dediğini ifade ederek, ''Orkun 12 yaşından beri bizim alt yapımızda yetişmiş ve bizi tercih etmiştir. Onun için böyle şeylere gerek yok. Transferde bu tip şeyler olur, kırgınlıklara gerek yok. Tamir edilir. Türk spor kamuoyunda her camia birbiriyle iyi geçinmeye mecburdur'' diye konuştu.

-''VODAFONE KARARINI SEÇİMLERDEN SONRA VERECEK''-

Vodafone'un, Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylardan sonra sponsorluk anlaşmasını geri çektiğine ilişkin haberlerin doğru olmadığını söyleyen Özhan Canaydın, ''Bu firma kararını genel seçimlerden sonra verecek'' dedi.

Canaydın, şöyle devam etti:

''Bu firmanın bizim ismimizi kullandığı şeklindeki haberler ve yorumlara katılmıyorum. Bize teklifi sonra getireceklerini söylediler. 50 milyon dolar kasamıza nakit para gireceği şeklindeki söylemler de doğru değil. Bunlar kulübün iç meselesinde olan şeyler. Şimdi biz AVEA ile çalışıyoruz. Vodafone'un da teklifi olabilir. Onlar, genel seçimlerden sonra teklif getirmeyi düşündüklerini söylediler. Bu sponsorluğun gerçekleşmemesinin derbide yaşanan olaylarla ilgisi yoktur.''

-''CARLOS TÜRKİYE İÇİN İYİ TRANSFER''-

Fenerbahçe'nin Roberto Carlos'u transfer etmesini değerlendiren Canaydın, Avrupa'da ve dünya piyasasında ismi olan bir futbolcunun Türkiye'ye gelmesinin çok önemli bir olay olduğunu söyledi.

Canaydın, bu transferi takdirle karşıladığını ve önemsediğini dile getirdi.

-''SEYRANTEPE İÇİN ŞU AN 16 FİRMA DEVREDE''-

16 müteahhit firmanın Seyrantepe Stadı'nın ihalesi için TOKİ'den şimdiden şartnameyi alıp incelemeye girdiğini anlatan Canaydın, bunun çok ciddi bir başlangıç olduğunu vurguladı.

İhalenin 19 Temmuz tarihine kadar süreceğini belirten Özhan Canaydın, ''Temel atma konusunda tarih vermek doğru değil. İnşallah ağustos ayı sonlarına doğru, ama tarih vermek tehlikelidir bu işte. İhale çalışmaları sürüyor. Artık bütün camiaya hayırlı olsun diyorum'' şeklinde konuştu.

-''TOPLANTININ YERİNİ DEĞİŞTİRMEK HAKKIMIZDI''-

Canaydın, Kulüpler Birliği'nin dün yaptığı toplantının yerini Ankara'ya almalarının hakları olduğunu dile getirdi.

Kulüpler Birliği'nin 18 takımdan oluştuğunu ve bu kulüplerin talebi üzerine Ankara'da bir toplantı yaptıklarını belirten Özhan Canaydın, şöyle devam etti:

''Kulüpler toplantıyı Ankara'da yapmayı istediklerini söylediler. Biz bunu federasyona ilettik. Muhakkak böyle bir hakkımız vardı. Federasyon da Ankara'daki toplantıya katılamayacağını söyledi. Biz Ankara'daki toplantımıza tüm kulüpleri davet ettik. 14 kulüp katılırken, Gaziantepspor, Ankaragücü, Sivasspor ve Bursaspor toplantıda yer almadı. 14 kulübün katılımı ile yapılan toplantıda gündem konuşuldu. Gündemin en sonunda da Federasyon Genel Kurulu hakkındaki tavsiye kararı çıktı.''

-''YABANCI SAYISI KONUSUNDA KARAR FEDERASYONUN''-

Özhan Canaydın, yabancı sayısı konusunda görüşlerini de açıklarken, kulüpler birliği olarak kendilerinin ancak tavsiyede bulunabileceklerini ifade etti.

Yabancı oyuncu statüsünü belirleyen mercinin Futbol Federasyonu olduğunu kaydeden Canaydın, ''Kulüpler Birliği olarak, federasyon başkan vekili Affan Keçeli ile toplantı yapıp, taleplerimizi ilettik. Bu en son toplantıya bunları bağlamamak lazım. Federasyon yönetim kurulu kararı alacak. Yabancı sayısını tespit edecek tek merci yine federasyondur. Biz yalnız tavsiyelerimizi ve arzularımızı iletiriz'' şeklinde konuştu.

Başkan Canaydın, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile arasının bozuk olduğu şeklinde medyada yer alan haberlerle ilgili açıklamada bulunarak, ''İbrahim Kızıl ile sürekli görüşüyorum ve devamlı irtibat halindeyim. Önce kulüp başkanıyım, ondan sonra Kulüpler Birliği başkanıyım. İbrahim ile konuştuğum zaman hiçbir zaman böyle bir şey duymadım. Duyacağımı da tahmin etmiyorum'' diye konuştu.

Kulüpler Birliği olarak oy çokluğuyla, Haluk Ulusoy'un da katılmasını arzu ederek, güven tazeleyen bir seçim talebinde bulunduklarını anlatan Özhan Canaydın, federasyon genel kurulunun bunun için son kararı vereceğini sözlerine ekledi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Alla allaa yanlış hatırlıyorum o zaman Sağ ol
    (/s)

Yazılanları düşündüm sayfalarca... Biz nasıl bir toplumuz ki daha sahay çıkmadan bakın neler yaptık ;

Yönetimlere sürekli laf ettik ....

Carlos'a yaşlı dedik....

Feldkamp'a yaşlı dedik....

Linderoth için abartmayın o kadar da iyi değil, ole olsa baskası alırdı dedik....

Lincoln'e demediğimzi bırakmadık...

Volkan 'a demediğimzi bırakmadık...

GS'yi, Fener'i, BJK'yi, TS'yi durmadan eleştirdik. Bizde tatmin yok, pozitif düşünce yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

yaa şu kontenjan muhabbetinde anlamadığım serbest bırakıldı herkes yabancı getircek diye bişi yokki 11ide yabancı olucak takım planına bütçeye şartlara göre bi takımda istediği kadar yabancı olucak aman ipimişzden koptuk 18 oyuncuda yabancı olucak diye bişi yok.. serbest kalması yararlı olucaktır kısıtlamalardan hayır gelmemiştir işte ortada son senelerdeki halimiz ne milli takıma yaramışmı yani sınırlı yabancı oynatınca eh ozaman serbest olmalı iyi oyuncu türküde yabancısıda iyi oyuncudur yerini bulur!

Mesaj Yetkileri