Sayfa 96 / 439 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon
2,851 ile 2,880 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

insan unutlanmak istiyor bizi bu hale yönetim getirdi... bi süper oyuncu alamadılar hücum hattına ve almıyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Ozer Hurmaci su an Turkiye nin en iyi sag kanatlarindan...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Yok abi uydurma değil sporx.com da en çok okunanlar kısmına bakın orda para değil,Beşiktaş diye bir haber görceksiniz işte bahsettiğim haber orda

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by murty54 View Post
    özer hurmacı çok iyi bir oyuncu alırsak süper olur bu arada ankaraspor tevfik köseyi mi almış
    evet kardeş işte link burada:
    http://www.milliyet.com.tr/2007/06/21/son/sonspo34.asp
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Nouma süper oLurdu vaLLa geLecekse o geLsin bari en azından adam oynamasada takıma verdiği ateşLeme yeter
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by krALEX1907 View Post
    Arkadaşalr öncelikle bu cewap için cok özür diliyorum ama arkadaş pek meraklı galiba ya da konuyu nereye cekeceğini bilmiyor baksanızya V tuşu arıyo cokmu lazım kardeşim..!
    herneyse sana lazımmı benim klawyemin calışıp çalışmadığı.
    Kendi bilecegin is tabiki fakat W kullanmanin ne geregi var guzelim V harfi dururken alfabemizde. Uzatmayalim. Turkcemize yazik diyorum ve geciyorum.

Evet Sergen bonservisini almis. TSL takimlarindan birine gelicek BJK'ye gelmese bile. En azindan LigTV'de maclarini takip edip eski gunleri hatirlariz biraz. Gittigi takimda Fenere aticagi golleri izleriz, buyuk takimlarin yeni transferleriyle ilgili mac sonrasi demeclerini dinleriz. Harika olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sergenin işi bitti artık.Bu saatten sonra anca onLar Emre iLe beraber çay ocağı işLetirLer.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bjk sessiz kaldı transferde

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tevfik köse için kötü lmuş bence Avrupa'da devam etseydi onun için daha yararlı olurdu.Bu sene düşmeye aday takımlar benim için Kasımpaşa,Oftaş,Rize,İ.Bld,

Nesil
    2006

Özer'i bilmem ama Tevfik çok iyi bir oyuncu.Hakan Şükür'den öğrenecekleriyle Türk futboluna uzun yıllar hizmet verebilir
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tevfik'i Ankaraspor aldı galiba..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Sergen Yalçın almış bonservisini Etimesgut Şekerspor'dan.
    Ankaragücü ve Çaykur Rizespor istiyormuş ama ''ben Beşiktaş'ı istiyorum'' demiş;diye okumuştum sanırım ntvspor.net te ama tam hatırlamıyorum.
    Bence Sergen gelsin,1 sene oynasın daha sonra jübilesini yapalım.En kötü yedekte bekler,ne kaybedeceğiz?
    Rico çok kaliteli oyuncu bence kalitesini tartışmak yersiz ama şu var.Adam orta sahanın ortasında topu alıyor,bir tane boş alana koşu yapan takım arkadaşı yok ki neredeyse her maçta aynı şeyi izledik.Adam bu defa mecburen enine oynamak zorunda kalıyor biraz bekledikten sonra ki hem takımı yavaşlatıyor hem de rakip savunma yerleşiyor ama bu onun suçu değil kesinlikle.
    Eğer Ertuğrul Sağlam kalsın derse kalmalı ama Matias'ı yine bir sezon daha sağ tarafta izlemek istemiyorum ki adam da ne yapacağını şaşırıyor zaten orda.Bu durumda 4-3-2-1 gibi bir taktik Beşiktaş'a uygun olacaktır ama mesela Rico giderse Delgado ile 4-3-1-2 oynayabiliriz mesela.
    Rico'nun gitmesi hoca isterse olmalı,yönetim isterse değil.
    Bu arada şu ana kadar özellikle bir önlibero alma çabamız var,gündeme gelen oyuncular;
    Claude Makelele:Real Madrid-Chelsea gibi takımlarda oynamış ve Şampiyonlar Ligi tecrübesi üst seviyede bir futbolcu,hayır demek mantıksız almak zor...
    Ivan Helguera:Bence bu sene gündemimize gelmiş en faydalı olucak oyuncuydu.Hem ihtiyacımız olduğu gibi stoperde hemde önlibero da oynayabiliyordu ama maalesef alamadık,gerçi klüp ilgilenmiyoruz dedi ama muhtemelen Racing Santander'e imza attığı için.
    Thomas Gravasen:Hamburg-Everton-Real Madrid-Celtic gibi takımlarda oynamış bu oyuncuda ama kişisel olarak ben pek beğenmiyorum.Gerçi görüldüğü gibi hem Priemier Lig hemde La Liga gibi önemli liglerde oynamışlığı var.Biraz sert oynuyor ama Makelele kadar sıcak bakmıyorum.
    Marcos Assuncao:Roma ve Real Betis'de oynamış bu Brezilya'lı arkadaş bence yukarıda saydığım isimler arasında en kötüsü.Roma'da zaten fazla forma şansı bulamıyordu,Real Betis'te pek istediği verimi alamamış diye duydum,fazla takip etmesemde.Çok iyi serbest vuruş atması dışında fazla bir özelliği yoktur bildiğim kadarıyla.
    Ne olursa olsun iyi bir önlibero takıma çok şey verecektir,Federico Giunti ve Carlos Alberto Zago gibi iki transfere ihtiyacımız var...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by dick View Post
    Özer'i bilmem ama Tevfik çok iyi bir oyuncu.Hakan Şükür'den öğrenecekleriyle Türk futboluna uzun yıllar hizmet verebilir
    tevfik gs ye gelmedi ankarasporda

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

dünya da ön libero mu yok yaw bi tane alamadık... fm den baksan bile bikaç tane süper isim çıkar... koskoca bjk önliberosunu alamıyor üstelik forvete daha çok ihtiyaç varken...

belki milli takim icin demistir

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Freddy Guarin alalım hem de genç şu yöneticiler biraz fm oynasa ne iyi olcak

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Sakarya'dan Martinez açıklaması!
    Sakaryaspor Kulübü Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, kaleci Martinez'in, kulüp olarak belirledikleri rakama satılması durumunda transfer gerçekleştireceklerini bildirdi.
    Recep Hacıeyüpoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, kaleci Martinez ile 2 yıllık sözleşmeleri bulunduğunu belirterek, Türk Telekom Lig (A)'da kalelerini, Turkcell Süper Lig'de de başarılı bir performans gösteren Martinez'in koruyacağını söyledi.

Hacıeyüpoğlu, şunları kaydetti:

''Martinez'in kulübümüzün belirlediği rakamlara satılması durumunda gerekli transferi gerçekleştiririz. Yönetim kurulu dışında gerçekleşen tüm gelişmeler asılsız olup, kalecimizi ve yönetim kurulumuzu yıpratmak maksadı taşımakta. Bu sebeple Sakaryaspor'un kazanımları ve menfaatleri açısından en uygun kararı yönetim kurulumuz verecek. Bizim dışımızda yapılacak açıklamalar kim tarafından yapılmış olursa olsun kulübümüzü bağlamamakta.''

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yıldırım Demir Ören 'i Fm 2007 e davet edıyoruz
    Yokmu ya bizim baskanın Maili falan Mail atalım ...
    Makaraya bak

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    O zaman büyüklerle Anadolu takımları arasındaki fark dahada açılır.
    Scouting sistemi kurulursa her kulübe, fark açılmaz diye düşünüyorum. Anadolu kulüplerinin de aklı başına gelir böyle bir sistem olursa, iyi bir scouting ekibi kurar, Fransız, İtalyan, İngiliz, Danimarkalı, Hollandalı, Fin, Alman, İspanyol oyuncuları izlerler, uygun olanları alırlar.

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    o dediğin liglerden türkiye'den çoğu takım iyi oyuncu alamaz bununda farkındasındır inşallah
    Brezilya'dan 5 tane dandik adam getireceklerine, 1 tane kaliteli Avrupalı alırlar, vesile olur. Anadolu kulüpleri oyuna sonradan adam sokuyorlar, adam yabancı. Getiriyorlar Gana'dan, Brezilya'dan, bilmem ne ülkelerden, ikinci sınıf adamlar, kalite düşüyor.

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Farkında değil olsa zaten nasıl sonuç doğacanı bilirdi
    Farkındayım Junk. İspanya ve İtalya'da bu sistem var, adamlar gidip genç Fransız, İtalyan, İngilizleri alıyor, Non-EU olan da alıyorlar yılda 1 defa, o da muazzam kaliteli oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayserispor'a iki takviye!

Kayserispor, Denizlispor'un orta saha oyuncusu Serhat ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Serdar'la prensipte anlaştı. Kayseri'ye davet edilen 2 futbolcunun yarın imza atması bekleniyor.Kayserispor'un Denizlisporlu Serhat Gülpınar ve Gaziantepspor'dan golcü Serdar Bayraktar'la her konuda anlaştığı bildirildi. Kadrosunu genç futbolcularla güçlendirmek isteyen Sarı-kırmızılıların Serhat ve Serdar'ı Kayseri'ye davet ettiği ve iki futbolcunun yarın imza atabileceği öğrenildi.

21.06.2007
    Kaynak : DHA

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

volkan yamana karşılık cihan orhan vede ferhatı önermişler hay ben böyle işin cihan ve orhan başüstünede ferhatta mı verilir yaa hiç mi futboldan anlamıyosunuz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İşte bizim demek istediğimiz bu ülkemizde Scout sistemi yok denilecek kadar az ve çoğu kulüp bunu yapamaz menajerlerle oyuncu alınıyor hep burada elinde belirli oyuncularla gelen meanjer bir kulübe olmasada diğerine satıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Cihan'ı sevmem gitmesine sevinirim, Orhan bence kalmalı.. Ama iki oyuncuda 2. lig oyuncusu değil kesinlikle, hem maliyetleri de Antalya'yı aşar.. Bence bu oyuncular gitmez.. Eğer kiralık olarak vereceksek, Cafercan ve Oğuz Sabankay gitsin.. Yabancı forvet alınmayacaksa, Özgürcan mutlaka kalmalı..

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

bencede ama cafercan gitmemeli adam 2 senedir kiralik artik bu sene adama sans vermemiz gerekir
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bence sınırsız yabancı olmamalı sınır 7'ye çıkartılsa kafidir...

bence ferhat kesinlikle gitmemeli volkan yaman yerine bile oynar ferhat 2 sene önce şans verilince gördük zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Valla Cafercan kiralık şansını da pek iyi kullanamadı, temelli gitse bile olur.. 21 yaşına gelmiş, bu zamana kadar kendini çok rahat gösterebilirdi..

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

ferhatı verip volkanı alacaksanız hiç almayın volkanı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ferhat verilmez arkadaşlar, merak etmeyin..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by agoecmen View Post
    bence ferhat kesinlikle gitmemeli volkan yaman yerine bile oynar ferhat 2 sene önce şans verilince gördük zaten
    Evet gördük te adam nasıl oynadı çok tecrübesiz kaldıramaz büyük maçları hele bi fenerbahçe maçı hatırlıyorum rezalet sol kanat çökmüştü resmen Ferhat varken.

Mesaj Yetkileri