Yav germeyin ortamı..![]()
Yav germeyin ortamı..![]()
o zaman özürondan önceki mesajda 35lik yıldız filan yazmış alıntı yapmış ondan laf çarptırıo sandım
![]()
Galatasaray, geçtiğimiz sezon Schalke 04'te forma giyen Cassio de Souza Soares Lincoln ile 4 yıllık anlaşma sağlamıştır.
Futbolcumuz Lincoln'un Türkiye'ye geliş tarihi ve imza töreni hakkındaki tüm detaylar resmi sitemiz Galatasaray.org'da açıklanacaktır.
Galatasaray.org
editledim .
Saviola gelirse sasirmayin adnan polat gizliden yurutuyormus bu arada Linderoth da yildiz daha dogrusu aldiklarimizin hepsi iyi paralar cope gitmedi
Ya kapatın şu resim konusunu, resmi açıklamada geldi.. Oh be.. (:
Galatasaray, geçtiğimiz sezon Schalke 04'te forma giyen Cassio de Souza Soares Lincoln ile 4 yıllık anlaşma sağlamıştır.
Futbolcumuz Lincoln'un Türkiye'ye geliş tarihi ve imza töreni hakkındaki tüm detaylar resmi sitemiz Galatasaray.org'da açıklanacaktır.
Resmi site yayınladı...
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
ya beyler fernango gago arkadasimizda yanlis anlayip soyemis.adam ozurunu diledi uzatmayin.ustune gitmyin
saviola mı of manyak olur ya![]()
Gitmesin o kadar saçma transferden sonra.Saviola umarım gelir de adam akıllı yıldız görürsünüz beyler.Aslında bir tane tam ASLAN geldi ama fener'e gol atmadığı için değersiz oluyor.Şaka yapıyorum takılmayın da şu Linderoth çok çok işinize yarayacak.
Eeee şimdi ne yapıcaz. Kimi alıyoruz ?![]()
SAVIOLA artık bütün TSI seni bekliyor...
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
yeter bence daha kimse alinmasin
Forvete ciddi yildiz dusunuluyor
Neyse dediklerim cikti karizmam cizilmedi bana nelaflar edildi ama en azindan bu transferle moralim yerine geldi
Turksportallı Aslanlar olarak artık karşılamaya gideriz..![]()
Saviola içinde bir 250 sayfa hazırlayalım.
Lincoln ve Linderoth çok iyi oldu galatasaray için...
Saviola cok zor öyle Lincoln gibi alınanilicekbir oyunc değil bence peşinde bir sürü takım vardır Saviola'nın.Kolay olmaz iş.
Hadi gözün aydın Emurafu geldin seninki![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
emurafu diyosa gelicektir saviola.veyatta başka bi yıldız forvet
![]()
Arkadaşlar en önemliside bugün rahat rahat uyuyabilcez![]()
![]()
Çok sağlam bir orta sahamız oldu artık, sezonun başlamasını iple çekiyorum..
ben şunu merak ediyorum..bizim haberimiz yokken galatasaray ın ekonomisi düzeldi galiba..lincoln den sonra saviola falan diyosunuz..bu adamlara nerden ve nasıl para vericek bu takım??