revizyona gitmiş takımlarda eğer takımı kaynaştıramazsanız uzun süre başarı görmezsiniz bkz.BJK
ama kalli bu işi yapacak gibi duruyor
revizyona gitmiş takımlarda eğer takımı kaynaştıramazsanız uzun süre başarı görmezsiniz bkz.BJK
ama kalli bu işi yapacak gibi duruyor
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
arkadaşlar elinde lincolnün photoshopla Galatasaray forması giydirilmiş resmi olan varmı
Kalli geldiği ilk günden beri varlığını hissettirdi onu eleşştiren ben dahil üyeler gazetede yazarlar vs. pişman olucaz galiba![]()
Benözel ' ine bak.
fenerbahçe yönetimi yalanlalamdığı sürece bu habeler çıkar ama yönetim yalanlasada roberto carlos 9 kez yalanlandı filan diyolrar önce şukontejyan artsından gerisi kolay
Aslında Serkan Çalık ve Barış Özbek'e gerek yoktu diye düşünüyorum.Alt yapısında onlardan daha iyisi var ama Kalli'nin raporu doğrultusunda yapılmış transfer olduğu için bişeyde diyemiyorum![]()
(/s)
“Beşiktaş taraftarını unutamadım“
Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den transfer ettiği milli kaleci Rüştü Reçber, siyah-beyazlı kulübe gelmiş olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
Beşiktaş TV'ye açıklamalarda bulunan Rüştü, siyah-beyazlı takıma transferini yaşamında yeni bir sayfa olarak nitelendirerek, "İnşallah yine başarılarla dolu bir sayfa olur. Şu anda kendi adıma çok mutluyum, çünkü Beşiktaş formasını taşımaktan şeref duyacağım. Benim buraya gelmemde emeği olan, başka başkanımız Yıldırım Demirören olmak üzere tüm yöneticilerime çok çok teşekkür ediyorum" dedi.
BJK İnönü Stadı'nda taraftarların önüne çıkacağı ilk gün neler hissedeceğinin sorulması üzerine ise Rüştü, "Büyük bir camiadan gelip yine büyük bir camiaya giriyorum. Öncelikle çok heyecanlıyım. Ama 2003 yılında BJK İnönü Stadı'nda taraftarların tamamının 'Rüştü, Rüştü' şeklinde yaptıkları tezahüratları hiç unutmadım ve unutamam" diye konuştu.
Fenerbahçe'den ayrılıp Beşiktaş'a transfer olmasında birçok ölçütün etkili olduğunu anlatan Rüştü, "Futbolu çok seviyorum ve işime büyük saygı duyuyorum. Hala Türk futboluna milli takım düzeyinde hizmet edebileceğim inancını taşıyorum. Milli takım seviyesinde bir oyuncuyum ve orada devam etmem için oynamam gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle transfer kararı aldım. Başkanımız Yıldırım Demirören ve yönetici arkadaşlarının bana göstermiş oldukları güven, samimiyet ve istekli davranışları önemli rol oynadı" diye konuştu.
"MUSTAFA DOĞAN VE EŞİNİN DE KATKILARI OLDU"
Beşiktaş'a transfer olma kararını alırken öncelikle eşine ve aile büyüklerine danıştığını ifade eden Rüştü, Fenerbahçe'de bir dönem forma giyen Beşiktaşlı oyuncu Mustafa Doğan ile eşinin de transferde katkısı olduğunu kaydederek, "Mustafa Doğan ve eşinin hakkını yemeyeceğim. Transferimde onların da büyük rolü oldu" derken, siyah-beyazlı ekipten daha yüksek ücret alacak olması konusunda ise, "Ben maddiyata önem veren biri değilim. Manevi değerler çok daha önemli ve hassastır. Şimdi öyle bir yerde olmak da benim için şeref kaynağıdır" dedi.
"BAŞTA KABUL GÖRMEYEBİLİRİM"
Reçber, Beşiktaş'ta sevildiğine ve saygıyla karşılanacağına inandığını dile getirerek, "Ben Rüştü Reçber olarak tüm enerjimi, azmimi ve beni ben yapan özelliklerimi buraya vermeye geldim. Şunu da tahmin ediyorum ki, başta bazı kimselerce kabul görmeyebilirim, bunu da saygıyla karşılıyorum. Ama milli takıma hizmet eden biri olarak, bayrağımızı şerefle taşımış biri olarak bana sahip çıkacaklarını ve aralarına kabul edeceklerini düşünüyorum" diye konuştu.
"ÇOK ÇEKİŞMELİ BİR LİG OLACAK"
Beklentilere yanıt vermek, hedeflerine ulaşabilmek için takım arkadaşları ve hocaları Ertuğrul Sağlam ile birlikte çalışacaklarını anlatan Rüştü, "Belki uzun yıllardan sonra çok çekişmeli ve ciddi bir lig yaşayacağız. Beşiktaş, iyi transferler yaptı ve daha büyükleri yapılacaktır. Diğer takımlar da iyi transferler yaptı. Bizi çok zor ve çetin bir lig bekliyor. Camiamızın beklediği en büyük başarı şampiyonluk ve bunun için vargücümüzle ter dökeceğiz" dedi.
Lig TV
Beşiktaş'ın transferdeki sessizliği hiç iyi değil..
Alındıktan sonra bakalım neler üretilecek?
Ne kötülenecek..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bence de hiç iyi değil.Makelele,Helguera yerine Avrupa liglerinden düşen takımların yıldızlarına kancayı taksa güzel olur aslında.Bu söylediğim bütün takımlar için geçerli..
(/s)
Valla rakiplerin iyi transferler yaparken bizim sessiz kalmamız bizide pek memnun etmiyor umarım iyi transferler yaparız..
Bu arada Rüştü iyi performans göstersin herkes tarafından kabul görür![]()
So what?
Saike
Allahım sana şükürler olsun yarabbi. Lincoln geldiiiiiiiiiiiiiiii![]()
Serkan Çalık ve Barış Özbek daha imzayı atmadılar.Kampa da az kaldı..Ama Kalli takımı tam takır görmek istiyor..
(/s)
beyler yönetim Lincoln den sonra 2. bombayıda patlatmak üzereymiş şuan daha belli olmadığı için isim söylemediler mevkide ortasağa
kaynak:gscimbom
Belki yönetim işi gizliden gizliye götürüyor olabilir..
(/s)
Rommedahl, Gökhan Ünal isimleri geçiyor.. Ayrıca Volkanda tamamdır..
Egemen İnter Adriano'yu satılığa çıkarsın isteyen birileri çıkar![]()
So what?
Saike
Lincoln'ü tanıyalım
Galatasaray, efsanevi futbolcusu Hagi'den sonra yıllardır aradığı 10 numarasına Lincoln transferi ile kavuştu. Brezilyalı yıldız orta sahada gösterdiği performans ve hırçınlığı ile Bundesliga'da adından sık sık söz ettiren futbolcular arasında.
Galatasaray'ın uzun uğraşlar sonucu renklerine bağladığı Lincoln, Almanya'da sergilediği başarılı futbol ve hırçınlığı ile tanınıyor. Geçtiğimiz sezon Leverkusen'in kaptanı Schneider'e attığı tokat nedeniyle Bundesliga'da 5 maç ceza alan Brezilyalı yıldız, Schalke taraftarları ve Alman basını tarafından şampiyonluğun kaçmasındaki 1 numaralı sorumlu olarak gösterildi.
ALMANYA MACERASI
Galatasaray'ın yıldız transferi Lincoln, Brezilya'nın Atletico Mineiro takımından 2001 yılında Bundesliga ekiplerinden Kaiserslautern'e transfer oldu.
Orta sahada gösterdiği performansla takımının en önemli silahlarından biri haline gelen Lincoln, o sezon bir çok kulübün transfer listesine de girmeyi başardı. 2004 yılında form düşüklüğü yaşan Brezilyalı yıldızla birlikte Kaiserslautern takımı da kötü bir sezon geçirdi. Bu dönemde Lincoln sakatlığını bahane ederek ani bir kararla ülkesi Brezilya'ya gitti. Kulüp yönetiminden habersiz ülkesine giden Lincoln gerekçe olarak tedavisini gösterse de, bu hareketi nedeniyle süresiz kadro dışı kaldı. 2004-2005 sezonunun sonunda yine ani bir kararla Schalke kulübüyle anlaşan Lincoln, Kaiserslautern'den ayrıldı.
Futbolculuğu kadar saha içindeki agresif tavırlarıyla da Almanya'da sık sık gündem yaratan yıldız oyuncu, 2005 yılında Stutgartt maçında rakibi Thomas Hitzlsperger'e yaptığı sert hareket sonrası uzun süre ceza aldı.
Buna benzer bir hareketi geçtiğimiz sezon Leverkusen maçında da yapan Lincoln, bu kez 5 maçla cezalandırıldı. Leverkusen'in kaptanı Schneider'e maçın uzatma dakikalarında tokat atan yıldız oyuncu, şampiyonluk yarışı veren Sachalke'yi de zor duruma düşürdü.
Alman medyası ve taraftarlar da sezon sonunda kaçan şampiyonluk sonrası bir numaralı sorumlu olarak Lincoln'ü gösterdi. Yaşanan bu olaylardan sonra ülkesi Brezilya'ya mutsuz dönen 28 yaşındaki futbolcu, Schalke Menajeri Andreas Müller'i arayarak geri dönmek istemediğini ve Galatasaray'la her konuda anlaştığını söyledi.
Yaşanan tüm gelişmelerden sonra Alman kulüp ile günlerdir süren pazarlıkların ardından bonservis konusunda da mutlu sona ulaşan Galatasaray, Hagi'den sonra yıllardır aradığı 10 numarasına da kavuşmuş oldu.
Atletico Mineiro, Kaiserslautern ve Schalke 04 formaları ile oynadığı 186 maçta toplam 36 gol atan Lincoln, orta sahadaki mücadeleci kişiliği ve duran toplardaki ustalığı ile göz dolduruyor.
NTVSpor
Ben de avatarıma taşıdım artık Lincoln ' u![]()
Talibi çıksa şuanda da çıkardı Şemsi..
(/s)
Satılığa çıkarmak mı?Zaten satılıkta, gözden çıkarılmış durumda. İsteyen isterdi şimdiye dek, kimse istemiyor. 4 gol attı bu sene, çok formsuz, kimse alıp da riske girmek istemiyor.
Doğrudur, Kalli'nin etkisi büyük zaten..
Volkan Yaman yarın resmi olarakta açıklanır herhalde, 2 oyuncu daha alıp transferi kapatacağız gibi.. Kamp öncesi tüm transferlerin bitmesi çok çok iyi olacak..
Ben şahsen Adriano transferinden umutluyum..
(/s)