ondan sonrada transfersiz kalıp başka transfer yokmu yaaa deriz![]()
ondan sonrada transfersiz kalıp başka transfer yokmu yaaa deriz![]()
Beyler sabredin Acele etmeyin yaşlı adamları alıp napalım bekliyelim görelim...
Kesin gizliden gizliye goturuyorlar cunku gelen oyuncuların cogu gündemimizde yoktu !
Evet ya sonunda geldi lincoooln
helal olsun fatih akın'a...
Volkan'ı da sayarsak 8 oyuncu aldık, 2 oyuncu daha alırsak 10 kişi olur ki bence bu yeterli.. Bol alternatifli iyi bir kadro kuruyoruz..
Ben Adriano konusunda karra veremedm bir yönden baksam gelir diyporum bir yandan baksam gelmez diyorumbekleyip görücez ama ben hala kalecilerimize güvenmiyorum avupada bu kalecilerle dahada zorlanırız
Lıncıoln mukemmel bir transfer. Gs' nin parası yok diyorlardı adamlar 5milyon euro çıkardılar. Tebrik ediyorum. RCarlos transferinden bile iyi bir transfer 27 yaşında henüz genç bir oyuncu. 2. Hagi olabilir belki de
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Adriano'yu alabileceğimiz en iyi zaman, şu an... Ya şimdi alırız ya da 34-35 yaşında iken.
celal kolot maniche yi istiyormus![]()
Fatih Akın iyi yönetmen olabilir ama futboldan çakmıyor belli robero yorumlara bakarsa bunu anlarız![]()
bugün aldığım duyuma göre bir ara medyada çıkan adriano formaları basılıyor hatta 10bin tane basıldı haberi sonuna kadar yalandır
Ben hiç ihtimal vermiyorum adri transferine
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Burak abi cok haklisin para buldular ama nerden dsmart olabilir vodafone olabilir hatta riberyden pay aldigi soyleniyor gs forumlarinda neyse valla rahat rahat bir mac izlicez artik cunku son donemlerde anadolu takimlari gsden korkmamaya basladi ama artik bizden korkarlar buda isimize gelir
Beşiktaş yöneticisi Celal Kolot "Bundan sonra alırsak yıldız alırız, sokağa atacak paramız yok" demiş.
zaten bende bundan umutluyum adriano inter'de mutsuz inter bonservisi vermek istemiyor real'in teklifi reddetliler... bizim teklifimz kiralama ...adriano carlos,zico ve diğer brezilyalılar için gelebilir maddi sorunda yok fenerbahçenin bayada rekalmı oldu avrupada bilemiyorum olur olur![]()
Bazı basın yayın kuruluşları başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın oyuncumuz Roberto Carlos'un imza töreninde yaptığı konuşmasında "Başka yıldız oyuncular da alacağız" dediğini iddia etmektedirler. Onlarca kamera tarafından görüntülenen 5 bin taraftarın önünde yapılan konuşmada herkesçe de malumdur ki başkanımız "yıldız oyuncu" ifadesini kullanmamıştır. Başkanımız "Avrupa'da başarılı olmak için yabancı kısıtlamasının kalkması halinde başka oyuncular da alacağız" şeklinde bir ifade kullanmıştır.
Kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
"YÜCE ATATÜRK"
yaw bu kadar hızlıda olunmazki kamptan önce transferler bitti..Biz alışmısın son güne kadar transfer beklemeyegraveseni bekleyip inamotoyu almayı ve benzeri olayalara alıştık
![]()
Bence Hagi tartışılmaz Dünyanın en iyi oyuncularında biriydi, karşılaştırma yapmak yanlış olur ancak GS ye gelen oyuncular açısından baktığımızda 2. Hagi gerçekten de Lincoln olacak bizim için.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Açıkcası ben paranın Özhan Canaydın'ın kendi cebinden çıktığını düşünüyorum.
Egemen: Takimlarin bu asamada ilgilenmemesinin nedeni, Inter'in Adriano'yu yollama konusunda pek bir hamle yapmamis olmasi. Ayrica bu transfer isi ard arda dizilmis domino tasi gibidir. Bir transfer, baska bir transfere yol verir. Oyuncusunu satan takim, baska bir takimdan oyuncu almak zorunda kalir.
Ayrica goz onunde bulundurmaliyiz ki cift forvet oyanayan buyuk takimlarin kadrolarinda en azindan 4 adet akliteli forvet bulundurmalari gerekir ki sakatlik, ceza, formsuzluk gibi durumlarda baska bir oyuncu ilk 11'de gorev alabilsin ve takimdan cikan oyuncuyu aratmasin. Tek santrafor ve iki kanat adami ile oynayan takimlarda ise kadroda normalde 3 adet santrafor ozellikli oyuncular bulundur.
Arsenal Henry'yi satmazsa, Barcelona baska isimlere yonelir. Satarsa takimda forvet sadece Adebayor ve Van Persie kalir ve mecburen forvet almak durumunda kalir. Koca bir sezon sadece bu ikili ile gecmez.
Arsenal Henry'yi mutlu etmek icin Trezeguet'i almaya kalkarsa, bu sefer Juventus arayisa baslar. Juventus belki Adriano'yu almaz ama baska bir oyuncu alarak, satin aldigi oyuncunun takimini bu sefer forvet arayisina sokar.
Real Madrid gibi bir takim bir sezonu 3 forvet oyuncusu ile geciremez (RVN, Raul ve Higuain). Ozellikle bu sezon yasadiklari ite kaka son dakika galibiyetleri goz onunde tutulursa zaman zaman Van Nistelrooy'un alternatifi zaman zaman partneri olacak bir kisi daha gerekir. Her ne kadar Nistelrooy gol krali olmus olsa da, Barcelona'da 3 tane oyuncu 8'den fazla gol atmisken, Real Madrid'de sadece 1 oyuncunun 8'den fazla golu var.
Man Utd'in Ibrahimovic ile ilgilendigi dolasiyor. Saha ayrilacagi icin takimda forvet oynayan sadece Rooney ve Alan Smith kaliyor. Alan Smith'in kontrati yenilenmeyecek ve Man Utd icin yeterli olmadigi dusunuluyor. Yani isin esasinda Man Utd'in bir degil iki forvet alma ihtimali bile var.
Ibrahimovic disinda Inter'den Cruz ayrilmak uzere. Eger bu transferler gerceklesirse Inter'de Adriano daha deger kazanir. Inter'in Tevez ile ilgilendigi bir gercek ama sadece Crespo/Tevez ikilisi ile bir sezon gecmez. Bu durumda bilinen oyuncu, bilinmeyen oyuncudan daha degerli olacaktir.
Barcelona iki sezon once Larsson'un takima kattigi teknik ve fizik karisimi bir forveti hala ariyor. Gudjohnssen bu gorevi yeterince basarili yapamadi.
Henry olmazsa bu stile uyacak forvet sayisi dunyada zaten cok az var. Baska oyunculara bakmak zorunda kalacaklar.
Liverpool Torres icin 25 milyon pound'luk teklif yapti. Atletico 28 istiyor ama herhalde bu transfer olur. Olursa bu sefer Atletico'nun hem transfer yapacak parasi olacak hem de forvet ihtiyaci olacak.
Yani Adriano Inter'den ayrilacak olsa bile bu bir cok baska transfer gerceklesmeden bence berraklasmaz. Eger Adriano yollaniyorsa, menajeri gelebilecek diger teklifleri beklemek isteyecek ve bir cok takima Adriano'yu teklif ederek fiyat yukseltmek isteyecektir. Sonucunda eger Adriano Fenerbahce'yi secmezse, bu sirada Fenerbahce'ye yararli olabilecek baska oyunculari transfer etme sansi yok olabilir. Ornegin bir Zigic ile ilgilenecek Newcastle ve Tottenham cikacaktir. Valencia'nin 12 milyon Euro'luk teklifini zaten simdiye kadar geri cevirdi Racing.
Aman,o kimseyi istemesin,sadece otursun ve beklesin.
Bir zamanlar Galatasaray bir adamla ilgilenirdi ve sürekli dışarıda bağlantı sağlansın diye Haim Fresco denen elemandan yardım istenirdi ve o transfer gerçekleşmezdi hiç bir zaman,bak artık adam karışmıyor Galatasaray rahat rahat yapıyor transfelerini
Bizimde Celal Kolot denen eleman kimi söylüyorsa ve transfere karışıyorsa o transfer yatıyor.Allah'ım Beşiktaş taraftarı bu adamı hak etmek için ne yaptı?![]()
5 milyon Euro'yu GS bulur, ne olacak ki
100 milyon Euro borcun var, 105 milyon Euro olsa ne olacak kardeş, misal...
O yüzden 5 daha borca girmiştir Canaydın, bu transferin gelirini, taraftarın tepkisini ve başarıyı düşünerek, bence iyi bir hamle yapmıştır. F.Terim'in zamanında aldığı saçma oyunculardan (Ali Lukunku, Sarr, Victoria, Prates vb.) çok daha faydalı bir transferdir bu, verilen para da doğrudur. Zamanında F.Terim de Kalli gibi doğru transferler yapsa GS finansal açıdan bu kadar kötü durumda olmazdı.
kardeşler hepimiz en kısa zamanda gs forması alarak takımımıza katkıda bulunalım
Öyle düşünülmemeli o nasıl bir mantıkO zaman yarın olur dersin ki olsun 115 olsa nolucak 10 milyon daha yapıştırırsın bu böyle böyle nereye kadar....En sonda kulüp çöker.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aynen ben yarın ya da Cumartesi almayı düşünüyorum.![]()
19 mu ne transfer yapmış fatih hoca ( yabancı )
Aklıma gelenler
Almaguer
Sarr
Christian
Felipe
Mondragon(01/02 de kiralıktı 02/03 te bonservisi alındı)
Revivo
Petre
Bratu
Duro
Baliç
Lukunku
Prates
Xavier
De Boer
Kingston
arkadaşlar ayın 7ine ne kaldıkı kredileri alıp direk gsstore yolunu tutarız![]()
beyler tekrar söylüyorum yönetim Lincoln den sonra 2. bombayıda patlatmak üzereymiş isim söylemediler ama mevkisi ortasağaimiş
kaynak:gscimbom
Ben sipariş verecem ama nereye,nasıl verecez? Bir fikri olan varmı?