Ne Makelele Beşiktaş'a gelir ne de Mourinho bırakır..!
Ne Makelele Beşiktaş'a gelir ne de Mourinho bırakır..!
Bu sene orta sahamız mükemmel düşünsenize ortasaha da defansif Linderoth Ofansif Lincoln Sol kanat Arda Sağ kanat Sabri(ya da bir transfer) mükemmel oldu orta sahamız çok merak ediyorum nasıl bi futbol ortaya koyucaz.![]()
Feyyaz diger dediklerine katılıyorum ama Tecrubesiz hoca demişsin Tigana tecrübeliydide noldu ? Ertugrul Saglam'a cogu kişinin güveni sonsuz...
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Evet Ertuğrul Hoca bana göre de doğru seçim yönetimin şu ana kadar yaptığı en büyük transfer o zaten
Alex'i besleyen çok oyuncu vardı ve Alex topla çok buluşabiliryordu.Eğer Lincoln'e de böyle topları atarlarsa o da çok iyi oynar![]()
Valla bende Ertuğrul hocaya güveniyorum ve geçen seneden daha kötü başarılar elde etsek bile Ertuğrul hocayı destekleyeceğim
So what?
Saike
Ben de Şemsi sonuna kadar arkasındayım![]()
Abi bana hayırlı olsun demek düşer.
Sene içinde göreceğiz nasılsa,performanslarını görür,öyle konuşuruz bunları...
Tek önlibero konusunda sana katılmak zorundayım,zorlanacaklar ama vardır herhalde Kalli'nin düşündüğü,yoksa'da banane! (Lincoln iyi oynasa Galatasaray'a,Alex iyi oynasa Fenerbahçe'ye yarayacak;bence ikiside kötü oynasın.)
Zaten Almanların taktik anlayışında tek ön libero var..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
------------Gk
--------Dr---DC ----DC----DL
---------------Dmc--------
------Amr---------------Aml
---------------Amc
----------Fc----------Fc
(/s)
Taraftar Quaresma'yı İstiyor
Gördügume Göre Taraftarin cogu Quaresma yi istiyor
BJK TV de alt SMS yazilarinda cogunlukla Quaresma Isteniliyor ..
Yönetim bunu degerlendirebilir...
Alınsa bence cok büyük forma satısı yasanır...
Sahsen ben alırım.
Makalele gelmez, gelse bile BJK'ye maliyeti inanılmaz yüksek olur, 4-5 milyon Euro yıllık ister, bonservis için de epeyce vermek gerekir. BJK karşılayamaz bunu, zaten Makalele de gelmez Türkiye'ye.
Quaresma alınmalı manyak olur gercekten Turkiyeyi ayaga kaldırır bu transfer![]()
Tek libero ile oynanir oynanmasina ama oynamak icin forvetlerin ve orta sahanin cok iyi alan daraltmasi gerekir. Rakibe 3 pas yapacak zaman birakmamak gerekir. Yani ya Necati ve Umit Karan fiziklerini ust seviyeye cikartir ve amansiz bir pres yapar ve bunlarin yanina da Arda eklenir, ya da Linderoth kendi basina Inamoto'dan farkli olmaz.
Tahminen Feldkamp takima buyuk kondisyon yukleyecektir. Bir onceki doneminde kacak dovusen bir Galatasaray gormemistik. Bu sene de oyle bir Galatasaray gorecegimizi sanmiyorum.
Zaten aklı olan yöneticinin(Bunu bütün kulüplerin yöneticilerine söylüyorum) şuanda ki U21 Avrupa Şampiyonasını izler..Geleceğin takımı kurulur o gençlerle yahu!
(/s)
Orkun, Volkan Yaman, Servet, Bouzid, Lindeoth, Lincoln,
bu sene transferler fena degil
zaten en iyi taktikte bu gs icin
Ömer abi hangi takım oynuyor söyler misin bana?
Bitti o devirler 20 sene önce öyle oynanıyordu çünkü kimse çift önlibero oynamıyordu.
Chelsea,Lyon,Liverpool 1 DMC, 2 MC ile oynuyor.Oyun kurucuları da sayılı pres yapan oyun kurucular ama çok geride oynuyorlar. (Lampard,Gerard,Juninho)
Doğru olan bu değil:
------------ xxxxxxx ----- Ümit Karan ----------
Arda ------------ Lincoln --------------- Rommedahl
------------------- Linderoth ------------------
Volkan --- Servet/Tomas - Song/Bouzid --- Sabri
--------------------- Orkun ------------------------
Doğru olan bunlar:
1-)
-------------------- Ümit Karan ---------------
xxxxxxx ------------ Lincoln --------------- Arda
------------ xxxxxxxxx ----- Linderoth --------------
2-)
------------- xxxxxxxx ---- Ümit Karan ---------------
Arda --------------------------------------- Lincoln
------------ xxxxxxxxx ----- Linderoth --------------
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Quaresma'ya R.Madrid, Chelsea gibi büyük kulüplerin talip olduğundan haberin yok galiba![]()
Fatih Akyel'in artık işi bitti gereksiz transfer. Habib Muhamed'i ise göreceğiz umarım yararlı bir transfer olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Quaresma transferini imkansız görüyorum..
(/s)
Arkadaslar rommedahl ile yuzde 90 anlasilmis ufak puruzler kalmis pazar gunune kadar o ada aciklanabilirmis benden soylemesi
buyrun size 2 hafta once euro 2008 de attigi goller
http://www.youtube.com/watch?v=P7sVpsBm58c
bi Biano gibi forvet alsak cok iyi olur
Doğru olan 1. taktiğe bakılırsa Linderoth'un yanında Ayhan oynamalı..
(/s)
------------------Orkun------------------
Sabri----Bouzid------Servet---------Volkan
---------------Linderoth-------------------
Rommedahl------------------------Arda
--------------Lincoln------------------------
--------Karan----------Necati-------------
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tek on libero oynar, ya da tek forvet iki on libero
Quaresma için Real Madrid sürekli konuşuluyor, Porto taraftarları Nani ve Anderson'dan o da giderse kulübü yıkarlar..
Quaresma Makalele'nin gelmesinden de düşük ihtimal..
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Tek forvetle hiç birşry yapamayız..! Elimizde 5 forvet var zaten.Neden tek forvet oynayalımki ?