Iyi gidiyoruz devami gelecek
Iyi gidiyoruz devami gelecek
kabze ve necati yeterli degil, bi de hakan in son sezonu, yeni Jardel gibi birisi getirsinler
Andre LIma usta bu arada Amoah da var listedede
Egemen forvet almamiz lazim Ara paslarina falan iyi hariketlenicek adam lazim Gecensene forvetlerimiz iyi olsaydi bu durumda olmazdik Necati gitme durumu var zaten gidicek gibi iyi bir karana iyi bir partner gelecek takim degisiyor zaten genclestiriliyor
Amoah mı mükemmel olur da gelceğini sanmıyorum.
Matthew Amoah'dan mı bahsediyoruz.Ganalı olan?
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Ganali olan evet
adam dortmunda 3 mac oynadi bence yetenekli ama iyimi olur bilemem
Ben çokta istemem Amoah'ı.Sonuçta çokta başarılı değil..
Kanoute,Saviola,Lima,Baiano,Nilmar listede..
Kanoute mi? Adam 2 kez ard ardına UEFA'yı kaldırdı.Gelecek sene hedefleri ŞL olacaktır.Neden gelsin ki?![]()
(/s)
Pardon ya ben Schalke ' de ki Amoah zannettim.Matthew Amoah tanımıyorum ama şimdi baktım çok hızlı bir futbolcuymuş.
Kanoute premirship i gider, Saviola Turkiyeyi gelmez, Nilmari cok kulup istiyor. Amoah de ayni
Baiano, Lima olabelir
GALATASARAY’ın büyük umutlarla Shaktar Doneks’ten transfer ettiği Tolga Seyhan gözden çıkarıldı. Geçen sezon oynadığı maçlarda sınıfı geçemeyen ve yönetim tarafından gönderilecekler listesine koyulan Tolga, menajeri vasıtasıyla yurt içi ve yurt dışında takım arıyor. TOLGA’nın Trabzonspor’a “Size gelebilirim” mesajı gönderdiği, yöneticilerin ise “Ziya Doğan’la konuşup sana bilgi vereceğiz” yanıtını verdikleri öğrenildi. Tolga Seyhan sakatlık sorunu olmadan önce milli takım defansının vazgeçilmez isimleri arasında geliyordu.
KAYNAK : FOTOSPOR
Sanki Tolga bizim malımızda![]()
Nilmar&Baiano
Sarı-kırmızılı yönetim, yabancı kontenjanının artmasıyla her konuda anlaştığı Corinthians'lı Nilmar ve Celta'lı Baiano'dan birini getirecek.
Dış transferde Linderoth ve Bouizid'i aldıktan sonra Lincoln'u da renklerine katarak büyük sükse yapan Cimbom, hız kesmiyor. İki yabancı daha almayı planlayan sarı-kırmızılılar, Rommedahl'ın ardından Celta Vigo'nun Brezilyalı golcüsü Baiano ve Corinthians'lı Nilmar ile de prensipte el sıkıştı. Her iki
futbolcunun da gelmeye hazır olduğu belirtildi. z
GÖZLER ULUSOY'DA
Futbol Federasyonu'nun yabancı sayısını artırması halinde Rommedahl'ın yanı sıra iki sambacı golcüden birisi transfer edilecek. Kulüpler Birliği, önceki gün yaptığı toplantıda yabancı sayısının arttırılmasını istemişti. İspanyol Marca gazetesi, 28 yaşındaki Baiano'nun Hakan Şükür'ün yerini dolduracağını yazdı. Adnan Sezgin'in anlaştığı Nilmar, Lyon'da oynadı.
Fotomac
fotomac bile lincoln trnasferini bildi bu sefer sallamadi
Saydıgnız forvetlerden bir tek Baiano'yu alırsınız bence.
Baianoda baya iyi bana gore Fizigi falan da iyi karanla iyi is yaparlar nilmarda gelirse sasirmayin
Konyaspor ve Diego Tristan in transferi son durumu ne?
Nilmar olursa UEFA'da Galatasaray , Bayern Munich veya Fiorentinadan biri final oynar![]()
Baiano hem guclu hemde hava toplar da iyi
Ben bu post'una bir anlam veremedim. Takimda zaten genc oyuncular bulunmakta ve oynamakta (Burak, Bobo, Serdar, I.Akin, Delgado, vs...) Takimin yas ortalamasi 25 diye biliyorum ben. Ertugrul hoca kampa Paf takimdan Batuhan'i cagirmis. M.Sedef disinda gonderilmek istenen genc oyuncu yok. Hakan gibi kaliteli bir kaleci var transfer edilen genc. Ne gibi genc bir oyuncu alsinki Besiktas daha? Hic bir buyuk takim bizim kadar as takimda genc bulundurmuyor. Makalele gelirse bence cok faydali olur. Cocu'nun PSV'de oynadigi rolu oynayabilir. Gelirse 2-3 sene Besiktas'in ortasahasinin dinamosu olur.
Valla adama bir bakim dedim her yeri ile gol atiyor tam karan gibi oyle hava hakimiyeti varki yani nilmar gelmese bile bu gelsin cunku nikmarin hava hakimiyeti yok ama daha yetenekli baiano gelmesi soyle iyi olur rommedahl falan gelirse kanatlardan gelcez ortalarda boyle adam lazim
bu sene uefa en az ceyrek final bekliyorum
artik gelsin ulke puanlari
Bence Baiano da kailteli.Ama gözümde Nilmar bambaşka...
Topuz'da son adım
Mehmet Topuz'un "Kulübüm bırakırsa tercihim Fenerbahçe" sözlerini duyan yöneticiler, bu kez futbolcuyu aracı kullanacak.
TOPUZ KONUŞACAK
Yerli transferinde sarı-lacivertli kulübün listesinin ilk sırasında yer alan Kayserisporlu Mehmet Topuz için tüm imkânlar zorlanmaya devam ediliyor. Topuz'u mutlaka renklerine katmak isteyen ve bir kez daha kulübünün kapısını çalacak olan sarı-lacivertli yöneticiler, transfer hedefinde son noktayı koymak için bu defa başarılı futbolcuyu kullanacak.
TERCİHİM FENERBAHÇE
Kayserispor her defasında futbolcusunu bırakmayacağını açıklasa da Mehmet Topuz'un yakın çevresine, "Kulübüm bırakırsa tercihim Fenerbahçe olur" dediği öğrenildi. Daha önce de prensipte anlaşan ancak kulübünün pürüz çıkardığı Topuz'un, Kayserispor yönetimi ile bir kez daha görüşeceği ve Fenerbahçe'ye gitmek istediğini söyleyeceği belirtildi.
FotoMaç
Artik rahat rahat uyuyabilirim herkeze iyigeceler
Nilmar COOOK iyi olur ama avrupada cok kulup ister
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
iyigeceler Emurafu
İyi geceler Emrah...