beyler savioladan ümidi kessek iyi olur çünkü Real Madrid ile anlaşmak üzereymiş
Arkadaslar Forvet brezilyali olacak hazir bile forvet sadece kanat icin bir yildaz daha gelicek deniliyor rommedahl yedekte zaten
http://www.ntv.com.tr/news/default.asp
sağ üst tarafta yazıyor.
Onceden bir isim vermistim kaynak olarak/Galatasaray liseli ve universiteli ayni zamanda kongre uyesi diye.onu taniyan arkadasimin babasida galatasaray liseli arkadasmda ondan ogrendim.Saviolayla gorsuluyormus.Prensiptede anlasilmis.Ama ingiliz kulupleride istiyormus.ama isteyen ingiliz kulupleri ingilterede zirveye oynayan takimlar degilmis ama verdikleri para daha fazlaymis.Saviola eger hedefleri olan takimi tercih ederse gs de.parayi tercih ederse ingilterede
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saol dostum
Bu arada Necati ates aciklama yapmis gs.org dan alinti yapdim
Yeni takım arkadaşımız Lincoln'ün transferinin hem kendisine hem de Galatasaray camiasına hayırlı olmasını canı gönülden dilerim.
Lincoln idarecilerimiz aracılığıyla iki sezondur taşıdığım 10 numarayı benden rica etmiştir.
Kendim ve takım arkadaşlarım adına bir hoşgeldin armağanı olarak, “10” numarayı Lincoln'e hediye ettiğimi ve önümüzdeki dönemde memleketim İzmir'i simgeleyen 35 numaralı formayı giyeceğimi spor kamuoyuna bildirmek isterim.
Saygılarımla
Necati Ateş
Galatasaray Profesyonel
Futbol Takımı Oyuncusu
inşallah sallama bi haberdir fenere daha ii oyuncular yakışır
Roberto Carlos% 45,55
Lincoln% 54,45
Ntv Devam eden Anket Sonucu
valla artık gs ye imrenir oldum adamlar takır takır güzel transfer politkasıyla işleri bu sene bitirir oldular.. bizde hala 2tane yönetici koştursun dursun çok anlıyolarmış gibi futboldan zaten iyi bi ali güneş mehmet topuzu geçer diyen yöneticiden nolurki.. sinirim bozuld valla.. umarım boynumuz böyle bükük kalmazda şöyle güzel iyi 2transfer yaparız..
"Yüzde 80 Galatasaray'dayım"
Galatasaray transferde hız kesmiyor. Şu ana kadar dış transferde 6 futbolcuya imza attıran Galatasaray, transfer döneminin en gözde oyuncularından Kayserisporlu Gökhan Ünal transferini de bitirmek üzere.
Editörümüz Hilmi Sever'e bu konu hakkında önemli açıklamalar yapan yıldız oyuncu "Yüzde 80 Galatasaray'dayım" dedi.
Ailesi ile Ankara'da tatilini sürdüren yıldız oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: "Galatasaraylı yöneticilerin bir kaç gün içinde bu transfer ile ilgili görüşmeye geleceklerini biliyorum. Her futbolcu gibi ben de Galatasaray'da futbol oynamak istiyorum, menajerime gelen teklifler olduğunu biliyorum, büyüklerimiz anlaşırsa Galatasaray'a gideceğim" dedi.
Gökhan Ünal, sorularımıza da şu yanıtları verdi:
Transferin artık bitmiş gibi gözüküyor, kendini Galatasaraylı gibi hissediyor musun?
Evet bana göre de yüzde 80 bu iş bitti. Galatasaray'ın teklifinin de çok iyi olduğunu biliyorum, bir kaç gün içinde her şey netleşecek.
Lincoln de Galatasaray'a geldi, onun ile birlikte oynayacağın için neler düşünüyorsun?
Transferim tam olarak bitmedi ama Lincoln tabiiki çok iyi bir oyuncu. Alex'e benziyor ama ondan daha iyi topla hareketlenebiliyor ve daha kuvvetli bir oyuncu.
Ümit Karan ile birlikte en iyi yerli forvetler olarak gösteriliyorsunuz ve artık beraber oynayacak gibi duruyorsunuz...
Ümit Karan çok yetenekli bir golcü, onunla oynarsak başarılı olacağımıza inanıyorum.
Altın 11 oylamamızda da Ümit Karan ile birlikte altın karmada yer alıyorsun...
Beni buraya layık gören herkese teşekkür ediyorum.
Hakan Şükür'ün veliahtı olarak gösteriliyorsun ve artık aynı takımda olmaya çok yakınsın, neler söylemek istersin?
Hakan Şükür, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi golcüsü, O'nunla ilgili çok fazla birşey söylemeye gerek olduğunu düşünmüyorum.
Hilmi SEVER
sporx
ya arkadaşlar kimsenin şüphesi olmasın bu takım UEFA da kesin finalde hatta kupayıda alır mükemmel takım olduk.Ama baiano gelirse daha iyi olur
Walla kombine satısları cok az gidiyomus iyi güzel hatta süper...
Siz devam edin oyuncu almamaya :@
Arkadaslar necatinin 35 numara giyecegini yine ben 4 gun once soylemistim simdi o mesaji bulim bakin
Necatiyi herkes eleştirirken ben savunuyordum, 10 numara adamdır Necati.. Bunuda gösterdi..
Lincoln ve Linderoth ' un transferi şimdi Arda için de mükemmel oldu istediği pasları alabilecek. Rahat oynayabilecek yani.
Lincoln varken Necati gibi hiç bir şey yapmayan birisinin 10 numarayı giymesi abes olurdu zaten.
Bugün tarihli Hürriyet Gazetesi'nde Bosna'da oynayan Marciano'yu transfer ettiğimiz iddia edilmektedir. Gazete Bosna'da yayınlanan gazetelerinde bu oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzaladığımızı yazdığını belirtmektedir. Söz konusu oyuncu ile kulübümüzün hiçbir ilişkisi yoktur. Bu transfer haberi doğru değildir.
Kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
Birden parlarsa ne olacak? Bence Lincoln'ün asistleriyle Necati çok gol atacaktır..
(/s)
Yav bari utanda böyle sallama haberler yapma Hürriyet vb. gazeteler![]()
So what?
Saike
"Yüzde 80 Galatasaray'dayım"
Galatasaray transferde hız kesmiyor. Şu ana kadar dış transferde 6 futbolcuya imza attıran Galatasaray, transfer döneminin en gözde oyuncularından Kayserisporlu Gökhan Ünal transferini de bitirmek üzere.
Editörümüz Hilmi Sever'e bu konu hakkında önemli açıklamalar yapan yıldız oyuncu "Yüzde 80 Galatasaray'dayım" dedi.
Ailesi ile Ankara'da tatilini sürdüren yıldız oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: "Galatasaraylı yöneticilerin bir kaç gün içinde bu transfer ile ilgili görüşmeye geleceklerini biliyorum. Her futbolcu gibi ben de Galatasaray'da futbol oynamak istiyorum, menajerime gelen teklifler olduğunu biliyorum, büyüklerimiz anlaşırsa Galatasaray'a gideceğim" dedi.
Gökhan Ünal, sorularımıza da şu yanıtları verdi:
Transferin artık bitmiş gibi gözüküyor, kendini Galatasaraylı gibi hissediyor musun?
Evet bana göre de yüzde 80 bu iş bitti. Galatasaray'ın teklifinin de çok iyi olduğunu biliyorum, bir kaç gün içinde her şey netleşecek.
Lincoln de Galatasaray'a geldi, onun ile birlikte oynayacağın için neler düşünüyorsun?
Transferim tam olarak bitmedi ama Lincoln tabiiki çok iyi bir oyuncu. Alex'e benziyor ama ondan daha iyi topla hareketlenebiliyor ve daha kuvvetli bir oyuncu.
Ümit Karan ile birlikte en iyi yerli forvetler olarak gösteriliyorsunuz ve artık beraber oynayacak gibi duruyorsunuz...
Ümit Karan çok yetenekli bir golcü, onunla oynarsak başarılı olacağımıza inanıyorum.
Altın 11 oylamamızda da Ümit Karan ile birlikte altın karmada yer alıyorsun...
Beni buraya layık gören herkese teşekkür ediyorum.
Hakan Şükür'ün veliahtı olarak gösteriliyorsun ve artık aynı takımda olmaya çok yakınsın, neler söylemek istersin?
Hakan Şükür, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi golcüsü, O'nunla ilgili çok fazla birşey söylemeye gerek olduğunu düşünmüyorum.
Hilmi SEVER
22.06.2007
Kaynak : Sporx.com
inşallah gelir ya çok şekil olur ya
Umit karan ve Gokhan unal ikilisi cok suppper olur
BAKİ MERCİMEK TÜM TSL ye Yeter...Yahu o UEFA maçında durup dururken penaltı yağtırmıştı hala geçmedi Baki ye sinirim...
Bundan 3 ay kadar önce GS TV de bir Programda (Gerets'in ayrılması konusu üzerine) Kalli gibi insanlardan yararlanmak gerektiğine dair bir konuşma geçmişti ki o zaman Kalli gelsin diye bir durum basında yoktu Bize haber mi vermek istediler acaba.Yanlız Konuşan Kişi şunu söylemişti
"Ben onunla görüştüm ve Her hangi bir takımın başına geçip geçmek istemediğini sordum.Bana "Hayır" dedi.Ardından ekledi:
"Olsa olsa Alt Yapının başına geçerim.Genç yetenekler çok fazla fakat bir takımın başına geçmeyi düşünmüyorum"
Garip......
G.Ünal gelirse bir forvet ayrılır CimBomdan bnce Hasan Kabze olur oda...