Sayfa 118 / 439 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon
3,511 ile 3,540 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ayaklarınız yere bassın, sakin olun.. Giuly falan noluyoruz.. Ama alınsada süper olur valla.. (: Kampa kadar tüm transferler bitmiş olucak Volkan'ı da aldık olarak kabul edersek 8 oyuncu aldık.. Benim tahminim 10 oyuncu alarak bu transfer sezonunu kapatırız.. Bekleyelim bakalım, umarım bir bomba transfer daha olur.. Tabi bünyemiz kaldırır mı, orası da ayrı konu..
    Hiç bu kadar adamı yanyana görmemiştik, İnş. Bünyemiz kaldırırır dediğin gibi Burak bu takım uyum sağlasın herkes tam performansını göstersin, yapacağımız ilk iş şu 6-0 ın öcünü almak olsun.

beyler savioladan ümidi kessek iyi olur çünkü Real Madrid ile anlaşmak üzereymiş

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar Forvet brezilyali olacak hazir bile forvet sadece kanat icin bir yildaz daha gelicek deniliyor rommedahl yedekte zaten

Quote Originally Posted by Leoucwhsua View Post
    anketi bulamdi link atarmisin.oy verim bende
    http://www.ntv.com.tr/news/default.asp

sağ üst tarafta yazıyor.

Leoucwhsua Misafir

Onceden bir isim vermistim kaynak olarak/Galatasaray liseli ve universiteli ayni zamanda kongre uyesi diye.onu taniyan arkadasimin babasida galatasaray liseli arkadasmda ondan ogrendim.Saviolayla gorsuluyormus.Prensiptede anlasilmis.Ama ingiliz kulupleride istiyormus.ama isteyen ingiliz kulupleri ingilterede zirveye oynayan takimlar degilmis ama verdikleri para daha fazlaymis.Saviola eger hedefleri olan takimi tercih ederse gs de.parayi tercih ederse ingilterede
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by vento View Post
    http://www.ntv.com.tr/news/default.asp

sağ üst tarafta yazıyor.
    saol dostum

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Bu arada Necati ates aciklama yapmis gs.org dan alinti yapdim

Yeni takım arkadaşımız Lincoln'ün transferinin hem kendisine hem de Galatasaray camiasına hayırlı olmasını canı gönülden dilerim.

Lincoln idarecilerimiz aracılığıyla iki sezondur taşıdığım 10 numarayı benden rica etmiştir.

Kendim ve takım arkadaşlarım adına bir hoşgeldin armağanı olarak, “10” numarayı Lincoln'e hediye ettiğimi ve önümüzdeki dönemde memleketim İzmir'i simgeleyen 35 numaralı formayı giyeceğimi spor kamuoyuna bildirmek isterim.

Saygılarımla

Necati Ateş
    Galatasaray Profesyonel
    Futbol Takımı Oyuncusu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zasa View Post

Yeni takım arkadaşımız Lincoln'ün transferinin hem kendisine hem de Galatasaray camiasına hayırlı olmasını canı gönülden dilerim.

Lincoln idarecilerimiz aracılığıyla iki sezondur taşıdığım 10 numarayı benden rica etmiştir.

Kendim ve takım arkadaşlarım adına bir hoşgeldin armağanı olarak, “10” numarayı Lincoln'e hediye ettiğimi ve önümüzdeki dönemde memleketim İzmir'i simgeleyen 35 numaralı formayı giyeceğimi spor kamuoyuna bildirmek isterim.

Saygılarımla

Necati Ateş
    Galatasaray Profesyonel
    Futbol Takımı Oyuncusu
    Necati ' ye de bu yakışır zaten helal olsun.

Quote Originally Posted by Zasa View Post

Saygılarımla

Necati Ateş
    Galatasaray Profesyonel
    Futbol Takımı Oyuncusu
    helal olsun Necati den de bu beklenirdi.

inşallah sallama bi haberdir fenere daha ii oyuncular yakışır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Roberto Carlos % 45,55
    Lincoln
    % 54,45
    Ntv Devam eden Anket Sonucu

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

valla artık gs ye imrenir oldum adamlar takır takır güzel transfer politkasıyla işleri bu sene bitirir oldular.. bizde hala 2tane yönetici koştursun dursun çok anlıyolarmış gibi futboldan zaten iyi bi ali güneş mehmet topuzu geçer diyen yöneticiden nolurki.. sinirim bozuld valla.. umarım boynumuz böyle bükük kalmazda şöyle güzel iyi 2transfer yaparız..

Default "Yüzde 80 Galatasaray'dayım"

"Yüzde 80 Galatasaray'dayım"
    Galatasaray transferde hız kesmiyor. Şu ana kadar dış transferde 6 futbolcuya imza attıran Galatasaray, transfer döneminin en gözde oyuncularından Kayserisporlu Gökhan Ünal transferini de bitirmek üzere.

Editörümüz Hilmi Sever'e bu konu hakkında önemli açıklamalar yapan yıldız oyuncu "Yüzde 80 Galatasaray'dayım" dedi.

Ailesi ile Ankara'da tatilini sürdüren yıldız oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: "Galatasaraylı yöneticilerin bir kaç gün içinde bu transfer ile ilgili görüşmeye geleceklerini biliyorum. Her futbolcu gibi ben de Galatasaray'da futbol oynamak istiyorum, menajerime gelen teklifler olduğunu biliyorum, büyüklerimiz anlaşırsa Galatasaray'a gideceğim" dedi.

Gökhan Ünal, sorularımıza da şu yanıtları verdi:

Transferin artık bitmiş gibi gözüküyor, kendini Galatasaraylı gibi hissediyor musun?
    Evet bana göre de yüzde 80 bu iş bitti. Galatasaray'ın teklifinin de çok iyi olduğunu biliyorum, bir kaç gün içinde her şey netleşecek.

Lincoln de Galatasaray'a geldi, onun ile birlikte oynayacağın için neler düşünüyorsun?
    Transferim tam olarak bitmedi ama Lincoln tabiiki çok iyi bir oyuncu. Alex'e benziyor ama ondan daha iyi topla hareketlenebiliyor ve daha kuvvetli bir oyuncu.

Ümit Karan ile birlikte en iyi yerli forvetler olarak gösteriliyorsunuz ve artık beraber oynayacak gibi duruyorsunuz...

Ümit Karan çok yetenekli bir golcü, onunla oynarsak başarılı olacağımıza inanıyorum.

Altın 11 oylamamızda da Ümit Karan ile birlikte altın karmada yer alıyorsun...
    Beni buraya layık gören herkese teşekkür ediyorum.

Hakan Şükür'ün veliahtı olarak gösteriliyorsun ve artık aynı takımda olmaya çok yakınsın, neler söylemek istersin?

Hakan Şükür, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi golcüsü, O'nunla ilgili çok fazla birşey söylemeye gerek olduğunu düşünmüyorum.

Hilmi SEVER

sporx

13. Default

ya arkadaşlar kimsenin şüphesi olmasın bu takım UEFA da kesin finalde hatta kupayıda alır mükemmel takım olduk.Ama baiano gelirse daha iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Walla kombine satısları cok az gidiyomus iyi güzel hatta süper...
    Siz devam edin oyuncu almamaya :@

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar necatinin 35 numara giyecegini yine ben 4 gun once soylemistim simdi o mesaji bulim bakin

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Necatiyi herkes eleştirirken ben savunuyordum, 10 numara adamdır Necati.. Bunuda gösterdi..

17. Default

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Necatiyi herkes eleştirirken ben savunuyordum, 10 numara adamdır Necati.. Bunuda gösterdi..
    ya ama necati bu sezon iyi oynayamadı sakattı hep ya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lincoln ve Linderoth ' un transferi şimdi Arda için de mükemmel oldu istediği pasları alabilecek. Rahat oynayabilecek yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Lincoln varken Necati gibi hiç bir şey yapmayan birisinin 10 numarayı giymesi abes olurdu zaten.

Bugün tarihli Hürriyet Gazetesi'nde Bosna'da oynayan Marciano'yu transfer ettiğimiz iddia edilmektedir. Gazete Bosna'da yayınlanan gazetelerinde bu oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzaladığımızı yazdığını belirtmektedir. Söz konusu oyuncu ile kulübümüzün hiçbir ilişkisi yoktur. Bu transfer haberi doğru değildir.

Kamuoyuna duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Lincoln varken Necati gibi hiç bir şey yapmayan birisinin 10 numarayı giymesi abes olurdu zaten.
    Necati birden söndü, bırakma zamanı gelmişti gerçekten 10'u.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Birden parlarsa ne olacak? Bence Lincoln'ün asistleriyle Necati çok gol atacaktır..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yav bari utanda böyle sallama haberler yapma Hürriyet vb. gazeteler
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Birden parlarsa ne olacak? Bence Lincoln'ün asistleriyle Necati çok gol atacaktır..
    Necati, Galatasaray burada konuştuğumuz gibi bir forvet alırsa, forma şansı bulamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Yüzde 80 Galatasaray'dayım"
    Galatasaray transferde hız kesmiyor. Şu ana kadar dış transferde 6 futbolcuya imza attıran Galatasaray, transfer döneminin en gözde oyuncularından Kayserisporlu Gökhan Ünal transferini de bitirmek üzere.

Editörümüz Hilmi Sever'e bu konu hakkında önemli açıklamalar yapan yıldız oyuncu "Yüzde 80 Galatasaray'dayım" dedi.

Ailesi ile Ankara'da tatilini sürdüren yıldız oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: "Galatasaraylı yöneticilerin bir kaç gün içinde bu transfer ile ilgili görüşmeye geleceklerini biliyorum. Her futbolcu gibi ben de Galatasaray'da futbol oynamak istiyorum, menajerime gelen teklifler olduğunu biliyorum, büyüklerimiz anlaşırsa Galatasaray'a gideceğim" dedi.

Gökhan Ünal, sorularımıza da şu yanıtları verdi:

Transferin artık bitmiş gibi gözüküyor, kendini Galatasaraylı gibi hissediyor musun?

Evet bana göre de yüzde 80 bu iş bitti. Galatasaray'ın teklifinin de çok iyi olduğunu biliyorum, bir kaç gün içinde her şey netleşecek.

Lincoln de Galatasaray'a geldi, onun ile birlikte oynayacağın için neler düşünüyorsun?

Transferim tam olarak bitmedi ama Lincoln tabiiki çok iyi bir oyuncu. Alex'e benziyor ama ondan daha iyi topla hareketlenebiliyor ve daha kuvvetli bir oyuncu.

Ümit Karan ile birlikte en iyi yerli forvetler olarak gösteriliyorsunuz ve artık beraber oynayacak gibi duruyorsunuz...

Ümit Karan çok yetenekli bir golcü, onunla oynarsak başarılı olacağımıza inanıyorum.

Altın 11 oylamamızda da Ümit Karan ile birlikte altın karmada yer alıyorsun...

Beni buraya layık gören herkese teşekkür ediyorum.

Hakan Şükür'ün veliahtı olarak gösteriliyorsun ve artık aynı takımda olmaya çok yakınsın, neler söylemek istersin?

Hakan Şükür, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi golcüsü, O'nunla ilgili çok fazla birşey söylemeye gerek olduğunu düşünmüyorum.

Hilmi SEVER

22.06.2007

Kaynak : Sporx.com

26. Default

inşallah gelir ya çok şekil olur ya

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Umit karan ve Gokhan unal ikilisi cok suppper olur

BAKİ MERCİMEK TÜM TSL ye Yeter... Yahu o UEFA maçında durup dururken penaltı yağtırmıştı hala geçmedi Baki ye sinirim...

Bundan 3 ay kadar önce GS TV de bir Programda (Gerets'in ayrılması konusu üzerine) Kalli gibi insanlardan yararlanmak gerektiğine dair bir konuşma geçmişti ki o zaman Kalli gelsin diye bir durum basında yoktu Bize haber mi vermek istediler acaba.Yanlız Konuşan Kişi şunu söylemişti
    "Ben onunla görüştüm ve Her hangi bir takımın başına geçip geçmek istemediğini sordum.Bana "Hayır" dedi.Ardından ekledi:
    "Olsa olsa Alt Yapının başına geçerim.Genç yetenekler çok fazla fakat bir takımın başına geçmeyi düşünmüyorum"
    Garip......

G.Ünal gelirse bir forvet ayrılır CimBomdan bnce Hasan Kabze olur oda...

Mesaj Yetkileri