1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Türkiye Liginde Yabancı sınırlamasını nasıl kaldırabilirim ?

Hybrid View

avrupa birligi üyesi ülkelerin futbol federasyonlarinda sadece ab üyesi ülkelerin futbolculari sinirsiz sekilde kadroda bulunduruluyor.
    bunun disinda yine ab üyesi olmayan (örn. brezilya, arjantin, nijerya vs..) ülkelerin futbolculari almanya da azami 5 oluyor.

Türk futbolculari almanya da daha önceki yillarda da sinirsiz oynuyabiliyordu. bunun en büyük sebebi almanya da yasayan Türkler di. ancak simdi Türk futbolcular ab statüsüne alinarak, tüm ab ligleri icin Türkler acisinda sinirlama olayi kalkmistir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar bugün bişey dikkatimi çekti 2.lig b kategorisi nde yabancı oyuncu alabiliyor sunuz mesela ben daha demin taribo west i aldım... başka alınıyomu bilmiyorum

benim bildiğim kadarıyla 2.lig klüpleri yabancı oyuncu alamıyordu

bir tek 2.lige düşen takımlarda kadrosundaki yabancıların sözleşmelerinde küme düşünce serbest kalır ifadesi yer almıyosa klüpte kalıyolardı

si games buradaki hatayı düzeltememiş...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gncilker
    Arkadaşlar bugün bişey dikkatimi çekti 2.lig b kategorisi nde yabancı oyuncu alabiliyor sunuz mesela ben daha demin taribo west i aldım... başka alınıyomu bilmiyorum

benim bildiğim kadarıyla 2.lig klüpleri yabancı oyuncu alamıyordu

bir tek 2.lige düşen takımlarda kadrosundaki yabancıların sözleşmelerinde küme düşünce serbest kalır ifadesi yer almıyosa klüpte kalıyolardı

si games buradaki hatayı düzeltememiş...
    ikinci ligde 2 tane yabancı alabiliyorsun. Gerçekte war mı sanmıyorum ama oyunda böle. ama bnce çok güzel olmuş. ben antalyaspora ettayeb'i fln almıştım

Mesaj Yetkileri