1 ile 30 arası toplam 319 sonuç

Konu: FM 2006'da Gördüğümüz Hatalar-Sorunlar

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

2.ligde yabancı transfer oluyo

2. Default

bir de ben sorunlarımı yazayım bari gecenin bu saati bu oyun yüzünden deli oldum yaaa... cm4 te ki gibi bir sürü sakat oluyor oyunda oynatacak oyuncum kalmıyordu o zamanlarda ama şimdi ona zeval vermemek için her mevkiden en az 5 oyuncum var yani 50 tane falan oynucu fişrst team sayfasında yer alıyor... yani bunu cm4 te aşmıştım ama kardeşim bu kadar da abartılmaz ki bütün defans oyuncuları nasıl oluyor da aynı zamana sakat giriyorlar uefa kupasını kaçırdım ne yaptıysam olmadı... sakatlanmasın demiyorum ama şu ana kadar elimdeki tüm oyuncular sakatlık geçirdi var mı böyle bişey ya... bir de diğer şikayetleri okudum da millet gerçekten haklı. maçtan bir türlü kopmuyor karşı takım. istanbulspor ikinci ligte iken türkiye kupası finaline çıkıyor üstüne üstlük ben 3 farkla yenerken kalecilerini değiştiriyorlar (ben daha hiç görmedim durup dururken kaleci değiştirilsin diye gerçekte) kalecinin özellikleri de berbat ama kaleci maçın yıldızı olacak düzeyde iyi oynuyor hatta kalenin boş kaldığı durumlarda bile nasıl oluyorsa finishing 20-17-18 olan oyuncularımın hepsi teker teker boş kaleye auta atıyorlar diyeceksiniz ki biri murat sözkesen (finishing20) biri ibrahim akın (fns17) atamasınlar hadi ama anelka diye bir isim var adam görmüş geçirmiş diye atar ya... nasıl olsa hiç özelliği olmayan ama adı olan isimler çok süper oynuyorsa anelka da en azından istanbul spora karşı öyle oynamalı sonra penaltılara kaldım orada da takım oyuncularınıpenalty taking sırasına göre dizdim ama ne hikmetse en iyileri kaçırıp en kötüleri (en kötüsü hariç) golleri hep attı. en kötüsaü kaçırdı onlar attı ve yenildim. neyse ya artık uyuyayım bari yarın yamaları yüklerim belki sorun hallolur.

Mesaj Yetkileri