Sayfa 122 / 439 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon
3,631 ile 3,660 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Ali Bilgin'de sona doğru
    Antalyaspor Onursal Başkanı Menderes Türel, Ali Bilgin konusunda Fenerbahçe ile aralarında küçük pürüzlerin kaldığını söyledi.

Antalyaspor Onursal Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği ve bonservisi 4 milyon EURO olarak belirlenen Ali Bilgin konusunda sona gelindiğini bildirdi.

Türel, ''Fenerbahçe ile Ali Bilgin konusunda çok ufak pürüzler kaldı. Bu pürüzlerin giderilmesi için görüşmeler sürüyor. Çok yakında sonuç alınır'' dedi.

Türel, Fenerbahçe'den Ali Bilgin'e karşılık genç oyuncular Olcan Aydın ve Kerim Zengin artı bir miktar para istediklerine işaret ederek, ''Fenerbahçe ile futbolcular konusunda anlaştık, para konusunda küçük pürüzler var. Bunları da halledeceğiz. Şu anda bir sorun yok. Kısa sürede sonuç alacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

NTVSpor

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Oyuncunun aklı çelindiyse kalması birşey ifade etmez.Bence Süleyman Hurma boşuna çabalmasın..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ekolata View Post
    Demin Fotospor aldım ve manşet şu :

Ronaldinho:
    Bende fenerbahçeliyim

Maksat sütünları doldurmak..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

zaman gösterecek herşeyi bekleyecez

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gitmek isteyen oyuncu zorla tutulmaz, ayrıca Süleyman Hurma çok havalanmış.. Parasını veririz, merak etmesin..

Ayrıca bildiğim kadarıyla, Kayseri ile Galatasarayın arası iyi..

Gökhan Ünal için en az 5 milyon Euro'yu gözden çıkarması gerekir Galatasaray'ın.

Kayserispor satmayacağız dedi iki futbolcuyu da, satarsa ikisini de satar.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Gazetenin sayfasına bak be.Bi tarafta R.Carlos'a Brezilya Ligi maçlarını sormuşlar.Bir tarafta Kabzeyi BJK'li yapmışlar,ortada da Ronaldinho'yu FB'li

Süpersin Fotospor Messi de GS li... Kaka'da BJK li yazar yrn...

Emre Toraman Rize'de
    Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor, ligden düşen Kayseri Erciyesspor'un orta saha oyuncusu Emre Toraman'ı 2 yıllığına renklerine bağladı.

Çaykur Rizespor, Kayseri Erciyesspor'un orta saha oyuncusu Emre Toraman ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Olağanüstü genel kurul öncesi, camianın ismi etrafında birleştiği başkan adayı Hakan Kalkavan, Emre'nin çok başarılı bir futbolcu olduğunu belirterek, ''Kendisi ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Çaykur Rizespor camiasına hayırlı olsun. Kendisini ispatlamış bir futbolcu. Kulübümüze büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz'' dedi.

Kaliteli bir kadro kurmayı hedeflediklerini ifade eden Kalkavan, ''Gelecek yıl Çaykur Rizespor adından söz ettirecek bir takım olacak. Ligde çok iyi işler başarabilecek bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Hocamızın isteği doğrultusunda alınmasını istediği bütün transferleri yapmak istiyoruz'' diye konuştu.

Kaleci transferinde son noktaya gelindiğini kaydeden Kalkavan, ''İsviçre'nin FC Sion takımının kalesini koruyan Kolombiyalı David Gonzalez'i Türkiye'ye getirdik. Kendisi sağlık kontrolünden geçti. Son bir görüşme yapacağız'' dedi.

SERGEN YALÇIN'IN TRANSFERİ
    Hakan Kalkavan, Sergen Yalçın ile Çaykur Rizespor'a transferi konusunda görüşmediğini belirterek, ''Sergen benim canım ciğerim, her şeyim. Son 20 yılda futbolundan keyif aldığım en büyük adam. Beşiktaş camiasında birlikte olmamız nedeni ile transferde ismi bizimle anılıyor. Kendisi ile bu konuda görüşmem olmadı. Ama hocamız Samet Aybaba bize alınması yönünde rapor verirse gerekli görüşmeleri yaparız. Burada önemli olan Sergen'in düşüncesi. Rize'ye uyum sağlar mı? Alın denilirse alınır'' dedi.

NTVSpor

Ali Bilgin için Olcan ve Kerim verilecekmiş, olamaz! Yönetim böyle bir hatayı yapmaz umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çizgi roman gibi gazete..

Egemen, kiralık mı bonservisi ile mi vereceksiniz ?

ya ne güzel şey şu gazetecilik.otur ofiste önünde pc elinde kahven sık ortaya.kafana göre yaz.gerçekten medyanın hali içler acısı.sallarken de biraz mantıklı sallansa yine iyi olcak ama nerdeee...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    süredir adı Fenerbahçe ile anılan Inter'in Brezilyalı yıldızı Adriano'nun menajeri Rinaldi, futbolcusunun Türkiye'den bir takıma şu anda kesinlikle gelemeyeceğini belirtti.

Rinaldi, "Adriano bir günde alınacak futbolcu değil. Fazla bir açıklama yapamam ama Adriano kesinlikle Fenerbahçe'ye gitmeyecek, bunu net olarak söyleyebilirim" ifadesini kullandı.

İspanya'nın AS gazetesi ise Başkan Aziz Yıldırım'ın Roberto Carlos'tan sonra Adriano'nun transferi için uğraştığını yazdı, "Yıldırım imkansızı istiyor" yorumunu yaptı. Gazete, ayrıca Roberto Carlos'un İstanbul'da geçirdiği 24 saatte taraftarları kendisine hayran bıraktığını belirterek "Türkiye'de Robertomania başladı" dedi.
    Ben dedim Fenerlilere İmkansız diye ama anlayan yok anca 34 yasında falan getirir Fener Adriano'yu...

Valla ya Fotospor yazarlarıyla tanışmak isterdim ilk sorum...

- Abi yahu nerden geliyo aklınıza bu manşetler...

Lincoln forması daha da çok satar... Storeler harıl harıldır şimdi...

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABA LİNCOLN TRANSFERİNİ KUTLUYORUM

http://www.youtube.com/watch?v=YznKCOE9XOo

Spor GÖKHAN : YÜZDE 80 G.SARAY'DAYIM

Kayserispor'un yıldız golcüsü ve önceki sezonun gol kralı Gökhan Ünal'dan Galatasaraylıları sevindirecek açıklama !..
    22 Haziran 2007 Cuma 16:16

Kayserispor yönetiminin Gökhan Ünal'ı satmayacağız şeklindeki ısrarlı açıklamalarına rağmen yıldız golcü "Önümüzdeki sezon %80 Galatasaray'dayım" dedi.

Gökhan Ünal, Sporx.com'daki röportajında şunları söyledi:

"Galatasaraylı yöneticilerin bir kaç gün içinde bu transfer ile ilgili görüşmeye geleceklerini biliyorum. Her futbolcu gibi ben de Galatasaray'da futbol oynamak istiyorum, menajerime gelen teklifler olduğunu biliyorum, büyüklerimiz anlaşırsa Galatasaray'a gideceğim"

"Bana göre %80 bu iş bitti. Galatasaray'ın teklifinin de çok iyi olduğunu biliyorum, bir kaç gün içinde her şey netleşecek."

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hahaha şimdi fanatik aldım manşette şu yazıyor

Biz günlerdir diyorduk !

hırs yapmış adamlar
    Ona kalirsa biz de gunlerdir diyoruz

Bu arada Galatasaray gokhana teklif yaptiysa elbet para faln hazirdir onlardsa biliyordur her halde terkar diyorum bu sene cok para harciyoruz para bol busene

Ayrica medya bu kadar yalan konusmaz elbet gokhan birseyler demistir onlara
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Lincoln forması daha da çok satar... Storeler harıl harıldır şimdi...
    Aksam gs tv de haberler verir bakariz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Demin Fotospor aldım ve manşet şu :

Ronaldinho:
    Bende fenerbahçeliyim

Hahaha şimdi fanatik aldım manşette şu yazıyor

Biz günlerdir diyorduk !

hırs yapmış adamlar
    Ya bakkalınız var ya da sen onları internetten okuyorsun

kocaeli de olsa bitane store lincoln yazan herşeyi alırım :-)

bu arada futbolcu istedikten sonra sorun yok,gerekirse atar helikoptere kaçırırız :-)

Alex'ten G.Saray’a övgü
    F.Bahçe'nin yıldız oyuncusu Alex kendisine G.Saray'ı soran vatandaşı Lincoln'e Aslan'ı övdü.
    22 Haziran 2007 09:19
    F.Bahçe’nin Brezilyalı yıldızı, kendisine danışan vatandaşına “G.Saray büyük takım. İstanbul’a gel” dedi

G.SARAY, Lincoln’ü İstanbul’a getirmek için artık neredeyse saat sayıyor. Sarı-kırmızılılar bu transfer için ciddi bir çaba sarfederken, çok önemli bir destek de F.Bahçe’nin Brezilyalı yıldızı Alex’ten geldi. Transfer görüşmelerinin ciddileşmesi üzerine Lincoln’ün telefon açıp G.Saray’ı sorduğu vatandaşı Alex sarı-kırmızılı takımı övdü. İşte Alex’in Lincoln’e yaptığı G.Saray değerlendirmesi:

“Medyada zaman zaman G.Saray’da paraların ödenmediği yer alıyor ama alacağı kalan oyuncu yok. F.Bahçe, Türkiye’nin en büyüğü. Ama G.Saray da çok büyük bir takım. İki takım arasındaki rekabet müthiş. İstanbul çok güzel bir şehir. Çok güzel günler yaşarsın. Burada da çok sık görüşürüz. Kendini yalnız da hissetmezsin. Çok arkadaşımız var burada.”

Vatan

hehe hELAL OLSUN ALEXEd!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Helal olsun iste boyle dostluk baska Is baska

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ona kalirsa biz de gunlerdir diyoruz

.
    Ne ye kalırsa ?

Ben sizle onlarımı karşılaştırıyorum. Eğer ille de karşılaştırıyorum diyorsanız sizde hırs yapmışsınız

Istanbul artik rio de janeiro oldu,, haha

Bonservisleri ile istemiş Antalyaspor, kiralık olsa neyse de, bonservisleri + para istemişler.

Müthiş bir gazete bu Fotospor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kerim olabilir de, Olcan'ı vermek..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

M.BORO Resmi sitesindeki haber

Tuncay Still On Teesside

TURKISH superstar Tuncay Sanli has again been at Rockliffe Park this morning to undergo the second day of his medical.

The 25-year-old Turkey international, who is a free agent, is set to join Boro on a free transfer from Turkish champions Fenerbache.

Dubbed the 'virtu.al legend' after his cult status on the computer game 'Football Manager,' Sanli could be Southgate's second signing of the week following the £2m transfer of Jeremie Aliadiere from Arsenal on Wednesday.

Tuncay için FM'de sanal efsane diyo

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

AnaaamFotospor'un başlığına bakınRonaldinho FB'li imiş
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Olcan ve Kerim verilirse kadro genişliği diye bişi kalmaz..
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri