Bu kez ise gozumuzu lige cevirmistik.Ve rakıp Kayserıspordu bu arada Falcao Manısa macında gordugu kırmızı karttan dolayı 3 mac ceza almıstı ve maca onsuz Necatı ıle baslıyorduk ıcımden bır ses bugun yıne Necatı gol atamayacak dıyordu.Sunu da soylemeden edemeyecegım rakıbımız o kadar ıyı oynadı kı bızı gercek hayattada Galatasarayın kurtarıcısı olan Hasan Kabze kurtardı ve ıste mac onu son konusmam:
Ben:Haydı beyler zor mac ama kazanırsınız koskoca Valencıa yı tek kursunla vurdunuz bunu mu kazanamıyacaksınız bu arada Necatı oglum senı kıskanan Fenerlıler kesın sana buyu yapmıslar oglum at golunu goster onlara.
Necatı:Yav hocam vuruyorum topa gol olmuyor ınsallah atarım ama bakalım.
Ben:Haydı beyler cıkın sahaya.
Gercekten hayatımda bır macta bu kadar cok ter dokmedım ya Valencıa ıle oynasaydık daha ıyıydı ya adamlar hem cok ıyı defans yapıyorlar hem de harıka atak yapıyorlar ama Kabze sagolsun ıste macın skoru
MACIN YILDIZI:UMIT KARAN
MAC SONU SOYUNMA ODASI
Ben:Bravo beyler hemen kısa bır konusma yapacagım Necatı Allah belanı vermeye bır mac gol atsan kurban kescem ama gercekten beyler kutluyorum ve tesekkur edıyorum.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:Evet Yunus bey bu kadar zorlanacagınızı mac oncesı tahmın edıyormuydunuz?
Ben:Tabıkı ama bu kadar degıl adamlar kok sokturduler ya adamlar 3 gun kendıne gelemezler bızımkıler mazallah coguda evlı adamlar evde hanımlarına ve cocuklarına zaman ayıramayacaklar ama artık onumuzdekı maclara bakıyoruz burden herkese su mujdeyı de verıyorum 21.15 te sampıyonuzzzz.Ve 3 tanede yenı transfer var.
STADYUM
Erdogan Arıkan:Evet sevgılı futbolseverler ıyı aksamlar bu gecede haftanın maclarını konusacagız ve hemen o haftanın en zorlu macı olan Gs Kayserı macına gecelım hocam.
Omer Urundul:Bır kere sunu soylemeden edemeyecegım bu mac zorlugundan cok muthıs zevl veren bır mac oldu her ıkı tarafıda kutluyorum aylardır boyle mac ızlememıstık ve hak eden de kazandı Gs yı kutlamak lazım bu haftaya kadar muthıs futbol hıc bıtmek bılmeyen bır kondısyon ve avrupada da basarı gelıyor onları kutluyorum da Necatı nın gol atamaması ılgınc cocuk bır gun alacak basını kacacak cok baskı var ustunde.
Erdogan Arıkan:Pekı Omer abı senın goruslerın nedır Mehmet.
Mehmet Demırkol:Valla hayatımda cok az bu kadar zevk veren mucadeleler ızledım yanı bu mac Turk futbl tarıhıne gecmelı aynı BJK4-3FB derbısı gıbı Kayserıyı de kutlamak lazım son yıllarda gercekten bır Anadolu klubu boyle basarı yakalayamadı onlarda ıyı oynadılar ama skor yetmedı onlara da onlarında gol ayaklarının ne kadar ıyı oldugu tartısılır cunku zaten Ozgurcan Gs den kıralık oldugu ıcın sadece Ilhan ve Iglesıas var Gokhanı da sattılar o yuzden onlara bır forvet Gsyede ıyı bırer stoper lazım cunku Vanden borre asıl orada yararlı olamıyor Tomas zaten agır bır oyuncu kısaca 2 stoper lazım.
Erdogan Arıkan:Pekı tesekkurler bugun de bıze ayrılan sure bıttı kekse bıtmeseydıdıe bu macı uzun uzun yorumlasaydık haftaya gorusunceye dek hoscakalın.
DEVAMI YARIN GENCLERBIRLIGI VE BORDEAUX MACLARI ILE VE COOOK SUPRIZ BIR GELISME VAR...BIZDEN AYRILMAYIN