tartısmanın bu raddeye gelmesine sahsım sebebiyet vermiştir, affola..

Jesus_FB

olayın takımdaslık boyutuna geleceginden suphem yoktu nitekim pek fazlada sasırmadım...
yanlıs anlasıldık herhal ben bizim taraftar iyi sizin taraftar kotu demedim bizde de aynı durum soz konusu bende her daim eleştirmişimdir, tabi formasına futbolcu ismi yazdıran renkdasalarımın Beşiktaşlılgını sorgulamak ne haddime belki onlar benden daha cok seviyordurlar takımı benim anlatmak istedigim taraftarlıktır,gercek taraftar isim icin forma almaz,almamalı...

Andriy
forma basmanın kotu bir sey oldugunu soylemiyorum ki onlar anısı olan ozel formalardır
ayrıca verdigin orneklerin formaya isim yazmak ile alakası ne anlamadım
"pancu" forması tamamıyla 17 nisan gecesi icin ozel olarak yapılmıstır ve o gece ile ilgili taraflı tarafsız herkesin aklına tek bir isim gelir o da pancudur...

EreN

cografi kosullar sebebiyle inonuye yılda bir-iki kez giderim onun icindirki sana saglıklı bir cevab veremem ama bedava bilet saysının 8-9 bin oldugunu hic mi hic sanmıyorum ve mubalaga yaptıgını varsayarak yuksek musadeniz ile size geciniz demek istiyorum
cArsı icindeki herkes endustriyel futbola karsı olmayabilir ,benim bu tezimi desteklemeyenlerde cıkabilir,dogaldır...ama ben rahatlıkla icinde cArsı ruhunu tasıyan biri olarak soyleyebilirmki "cArsı endustriyel futbola karsı"