Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 112 sonuç

Konu: [TKL] Mustafa Adaya Düştü

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

o federasyon yok mu zaten beni de öldürüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Güzel güzel toparlamışsın bir de federasyon kötü hakemler atamasa bu hakemler yüzünden 3-4 maç verdim yaa
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Güzel maçlar olmuş Mustafa fena gitmiyorsun...

Blackburn maçında son dakikalarda yıkılmışsın.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

4. Default

Ben de gördüm tamamen ofsayttı gol

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Evet yahu Boro'yu aldın mı hep hakemler alehine düdük çalıyorlar...

6. Default

YİNE HAKEM HATASI, YİNE BLACKBURN!

7.haftadan sonra bu kez de Carling Cup 3. Tur maçında hakemin hatalı penaltı vermesi Middlesbrouhg'u yaktı. Federasyonun olayı yine kabullenmesi daha da kızdırıcı. İşte maçtan görüntüler;

Bu maçtan sonra Boro'lu yöneticiler her an ligden çekilebileceklerini açıkladılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

bncede cekil ligden ne bu ya

8. Default

Yaklaşık 1 saattir oynuyordum ama oyunu kaydetmeden çıktım. Büyük ihtimalle devam edemeyeceğim. Herkesden özür diliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Nasıl yani kariyere mi devam edemicen yoksa bugünlük mü devam edemicen

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mustafa doğru seçim yap,eğer tamamen bırakırsan bir daha giremessin tahminimce...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

11. Default

Ama oynadığım maçı ekledim, bir daha başlarsam da hile sayılmaz mı?

Edit: Düşüncelerinizi belirtirseniz ne yapacağıma karar verebilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

eger sıradaki mac blackburn macıysa berabere kalana kadar ac kapat yok baya gerideyse bence devam et burdaki ss lere gore puanlama yapılsın bu maclar icin. yenildigin maclarda falan ozellikle yenil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çekil de bizim gibi gençlerin yolunu aç..

14. Default

Quote Originally Posted by mista7fb View Post
    eger sıradaki mac blackburn macıysa berabere kalana kadar ac kapat yok baya gerideyse bence devam et burdaki ss lere gore puanlama yapılsın bu maclar icin. yenildigin maclarda falan ozellikle yenil
    Evet sadece Blackburn maçı. O da hakem hatası var zaten. Sabah yeniden oynayacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sizin gibiler yüzünden biz gençlerin önünde hep engel var zaten... Devam et bakalım..Dikkat et bu sefer hakeme de para bas..Lazım oluyor önemli günlerde..

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by mustafa35 View Post
    Evet sadece Blackburn maçı. O da hakem hatası var zaten. Sabah yeniden oynayacağım.
    Sadece Blackburn maçıysa devam et. Zaten hakem de hatalıydı. O yüzden hile sayılmaz diye düşünüyorum.

17. Default

Blackburn maçını oynadım. Ligin 15.haftasına geldiğimde yeniden ekleyeceğim.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Mustafa 1 defaya mahsus olmak üzere bunu affediyorum fakat bir daha aynı şey olursa seni ligden men etmek zorunda kalacağım. kusura bakma kurallar böyle...

19. Default

Tamam abi sorun değil. Bir daha olmayacak zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hadi bakalım Mustafa affedildin

21. Default

Pek bir şey değişmedi. Kaybettiğim maçları yeniden kaybettim. Kazandığım maçları bile kaybettim.

10.Hafta

11.Hafta

Carling Cup 4. Tur

13.Hafta

13. Hafta Sonrasındaki Basının Haberleri

Puan Durumu

Bu maçların kaybetmemizin çoğu sebebi yedek kalecimizdir. Schwarzer'in sakatlıktan çıkmasından sonra yeniden sakatlanması takımımız adına çok kötü oldu. Oyuncularımız maçlarda çok sık sakatlanıyor. Antremanı hafiflettim çünkü bu gidişle takımda oyuncu kalmayacaktı. 2. yarıya güzel transferlerle girersek takımı orta sıralara taşıyacağıma inanıyorum.

Transfer önerilerinizi bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Acilen kaleye HİLARİO'yu kirala Chelsea'den...

hatta hiç para önerme yine gelecektir.4-5 aylık kirala

Müthiş işler çıkardı bende.11-12 maç oynadı bende ve ortalaması da 8.00 falandı...

Mustafa kümeye... Kardeş bu ne hal yahu neyse kolay gelsin saNa...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mustafa bana diyoduki yedek kalecim de iyi, sorun yok..Şimdi kıvırmak için yedek kalecim yüzünden diyor...

25. Default

İyiydi falan ama son haftalarda mahvetti. Kaleci penaltıda kaleye giriyor adam vurunca. Arkasınımı dönüyor ne

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Watford'a bile yenilmişsin..Toparlanman şart..Yoksa Coca-Cola liginde mücadeleni verirsin artık..

27. Default

Biraz incelersen nasıl yenildiğimi görürsün. İstatistiklere falan bakmayı dene

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kupadan bahsetmiyorum..Kupada yenilmişsin doğru..Ligden bahsediyorum..Ligde de berabere kalmışsın..Üstüne bir de penaltı kaçırmışsın..İstatistiklere bakalım bir de(Lige bakıyorum)..Watford, ligde 7 şut çekmiş 3'ü kaleyi bulmuş..Yani şutlarının kaleyi bulma yüzdesi yüksek..Sen ise 9 şut çekmene rağmen 3'ü kaleyi bulmuş...Senin şutlarının kaleyi bulma yüzdesi yüksek yani..Hakimiyete bakıyorum...Watford %52'iyle oyunun hakimi...Frikiklerde 23'e 22 senden üstün Watford..Taçlarda da üstün ..29'a 27'yle Watford yine üstün..Faullerde de senin dezavantajın var..Sen 21,Watford 17 faul yapmış..Watford beleşçiymiş..6 kere ofsaytta kalmış,sen ise 2 kez kalmışsın ofsayta bu senin için iyi..Tamamlanan pasta Watford %56,sen %53..Watford burada da üstün..Tamamlanan ortalar ve kazanılan toplarda bariz üstünlüğün var..Bunlar kontra-atak için önemli şeyler senin için..Kazanılan Hava Topu Mücadelesinde de Watford bariz üstün..

İstatistikleri inceledim..Yorumlara kızacağına biraz bunları da düşün..Sorunu biraz kendinde ara..Üstün olduğun 1-2 maçı kaybediyorsan şanstandır..Ancak her üstün olduğun maçı kaybediyorsan taktiğinde sorun vardır ve taktiği değiştirmen gerekir..

29. Default

Zaten her maça farklı taktik farklı oyuncu deneyerek çıkıyorum. Bir türlü doğru taktiği yakalyamadım. Maçı izleyen sen değil benim Bu kadar yazmana gerek yoktu.

Ben kupadan bahsediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten her maça farklı taktik farklı oyuncu deneyerek çıkarsan küme düşmek senin kaderin olur...Sen takımı yöneten kişi olarak takımın kişiliğini ve oynayış tarzını bilmen gerekir..Ona göre taktik yapmalısın..Maçı senden başka kimse izlemiyor ben de biliyorum..Sen de bunun için maç hakkında fikir edinmeleri için istatistikleri koyuyorsun...

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri