bence şu maratonda verilcek isimde ali güneş ntv sporda 5dakka önce son dakka diye verdi..
bence şu maratonda verilcek isimde ali güneş ntv sporda 5dakka önce son dakka diye verdi..
Sol sağ oynayabiliyor hatta yunanistana attığı golü hatırla![]()
Ali Güneşmiş ayrılan![]()
SÜRPRİZ GOLCÜ: DJİBRİL CİSSE
Fenerbahçe yönetimi yabancı kararını beklemekle birlikte golcü arayışlarını da sürdürüyor... İnter’in Adriano konusunda pürüz çıkarması halinde Liverpool’un Fransız yıldızı yedek bekliyor...
FENERBAHÇE İnter’in Brezilyalı golcüsü Adriano konusunda önemli mesafe almasına rağmen, yine de tedbiri elden bırakmıyor... Futbol Federasyonu’ndan çıkacak olan yabancı sınırlandırılması kararına kilitlenen sarı-lacivertli yönetimin Liverpool’un satış listesine koyduğu Fransız golcü Djibril Cisse için de temasta olduğu iddia edildi... Cisse, bu sezon kiralık oynadığı Marsilya’da 21 maçta 8 gol attı... 33 kez milli oldu ve 9 golü var... Yıldızı henüz 17 yaşındayken formasını giymeye başladığı Auxerre’de parladı...
2004 YILINDA 14 milyon sterline Liverpool’a transfer oldu... 48 maçta 13 gol attı... Sezon başında Benitez tarafından Marsilya’ya kiralandı... Marsilya yeniden Cisse’yi kiralamak ya da satın almak istiyor. Bolton ve Manchester City de peşinde. Liverpool menajeri Rafael Benitez ise onu 6 milyon sterlin civarında bir paraya satmaktan yana ve gelecek sezonun kadrosunda düşünmüyor. Güçlü fiziği ile tutulması zor bir santrafor.
ZAMAN zaman çok gol kaçırdığı için eleştirilse de Fransa milli takımı kadrosunun değişmezlerinden olan Cisse için Fenerbahçe yönetiminin 6 milyon euro civarında bir para önerdiği de sızan bilgiler arasında... Sarı-lacivertli yönetim federasyondan çıkması muhtemel yabancı sayısının arttırılması kararının ardından Adriano ve Cisse transferlerinde izleyeceği yolu belirleyecek... İnter’in pürüz çıkarması halinde yönetim Liverpool’la Cisse için masaya oturacak...
![]()
(/s)
Çok sık sakatlanıyor bence pek yararı olmaz
Denizsenin ?? bu arada hakan şükür rekorunu kıramayacak galiba 4-5-1 oynayan gsde ükaran necati birde gökhanünal gelirse zor
Bence de solda sorun yok:Tümer,Uğur,Gürhan bunlar sol tarafta oynayabiliyor.Ali Bilgin gelirse iyi olur sağ kanat problemimiz büyük ölçüde bitmiş olur.Ancak Kerim ve Olcan'ı vermemliyiz![]()
cisse mükemmel bi transfer olur liverpool da bi sevilemedi adam nezman oyuna girse hemen katkı yaptı ama olmadı benitezle uyuşmadı bi..
Bu mu sürpriz şimdi bunu herkes biliyordur zaten![]()
Ali Güneşin nesi süpriz..![]()
Adım Tarık.
Bana kalırsa Kayserispor konuşulmak için bunca şey yaptı.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
4-5-1 oynamaz ki Galatasaray.
Beşiktaş’ta geçtiğimiz sezon Tigana ile yaşadığı sorunların ardından kadro dışı bırakılan ve Tigana’nın gidişi ile affedilen Ali Güneş, Siyah Beyazlı takımdan ayrılıyor..
Güneş’in menajeri Ahmet Bulut, Beşiktaş’ın İdari Menajeri Ali Gültiken ile bir araya geldi.. Yapılan görüşmede Ali Güneş’in Beşiktaş’tan ayrılmak istediğini söyledi. Ali Gültiken bunun üzerine, “Biz Ali’den bu sezon yararlanmak ve yola devam etmek istiyorduk.. Bunu oturup Ali ile de birlikte yeniden konuşalım” önerisinde bulundu..
Ancak Ahmet Bulut oyuncusunun kararının kesin olduğunu ve konuşulacak bir şey olmadığını belirterek şunları söyledi ; “Geçen yıl kendisine çok haksızlık yapıldı.. Hem yaklaşık 7 yıldır ailesinden uzakta ve artık sürekli oynayabileceği bir kulübe gitmek istiyor. Tigana ile yaşadığı sorunlar onu çok üzdü.. Bu nedenle ayrılmayı kafasına koydu”
Ali Güneş’in Alman Ligi’nde bir takımla anlaştığı ve Pazar günü saat 14:00’te Türkiye’den ayrılacağı öğrenildi..
MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
Tunç ELİBOL
Cisse alınabilirse tam süper olur Fenerbahçe açısından![]()
4-4-2 mi oynayacak ??
Fenerbahçeden alınan başka bir yıldız(!)
Ali Güneş'miş..Bence sürpriz değil bu ayrılık..
(/s)
Liverpool 6 milyon euro istiyormuş.Daha doğrusu BenitezBence Fenerbahçe Ronaldo'dan ve Adriano'dan umduğunu bulamazsa Cisse'nin alınması daha iyi olur...
(/s)
Cisse muhteşem bir oyuncu fakat onu Marsilya istiyor, muhtemelen de oraya dönecek gibi.
orası öle ama türk futbolu için konuşuyom zaten kayseri ne kadardır ligde ki? kendi çaplarından büyük başarılar elde etti ama bu kadar şımaracak kadar değil
Haber aldigim yer gokhan tamam dedi
Yanılmıyorsam daha 26-27 yaşlarında bu kadar erken Avrupa defterini kapatamaz..Fenerbahçe onun için daha iyi olur.İnşallah alırız..
(/s)
Her kaliteli oyuncu iyi oynayacak diye bir şey yok ... ben daha öncede dedim ronaldo içini türkiyeye gelirse iş yapmaz anelka misali 2 3 maç gerisinde yat nası olsa para su gibi akıo