Valla döviz derim Oğulcan yerlerde sürünüyo şu ara.![]()
Valla döviz derim Oğulcan yerlerde sürünüyo şu ara.![]()
Yahu zaten diğer bölümlerde yeterince ciddi oluyoruz burada yeter bu kadar diye düşünmüyor değilim.
So what?
Saike
Beyler bir arkadaşımla online yapmak istiyoruz. Versiyonlar aynı. Oyunu ben kuruyorum. Kurulan ad arkadaşımda çıkmıyor. IP adresimden de deniyor. Onda da "unable to connect server" sorunuyla karşılaşıyor. Ne yapmam gerekir?
Mehmet istedi şemsi.
Dövizede ben güvenmiyorum abi.
Umut abi oldu oldu açıklandı yahu dün sabahlarken bi arkadaş link atmıştı.
Bu arada arkadaşlar yaklaşık 6 saat sonra Aydın/Didim'e doğru yol alıyorum.Herkes hakkını helal etsin.
Pil bitti hadi cümleten hayırlı geceler yarın görüşürüz.![]()
Ben birşey istemedim sadece ben kendi adıma ciddi team dedim günlük limit doldu şamata için.
haydi iyi geceler emre abi 7-10 gün sonra görüşürz.Belki arada bulupta girebilirm belli olmaz.![]()
Hayırlı yolculuklar Oğulcan girersin arada bir siteye.![]()
So what?
Saike
İyi yolculuklar Oğulcan sağsalim var Aydın'a![]()
(/s)
Görüşürüz Oğulcan..
Hee 6 saat sonra gidecekmişsin.Bende yarım saat anladım.
![]()
So what?
Saike
Tamam mehmet birşey demedim.
Sağolun arkadaşlar zaten 7-10 arası kalacağım fırsat oldukça girerim iyi bir dinlenme sonrası öss falan herkes hakkını helal etsin.
Ben helal ediyorum.Ölümlü dünya ne de olsa.
Oğulcan PC'de sorun çıkarsa nabıcaz TSI olarak ?
Ben çıktım iyi geceler..görüşürüz.
(/s)
Özkan abinin de görevi var o bölümde.Hiç bişey olmadı mail atarsın kardeşim bakıyorum maillerime atarım cevap
.
İyi geceler Umut abi.
Bende 1 kaç güne gidiyorum..
So what?
Saike
Sen nereye Şemsi?
Iğdır'a gideceğim.
So what?
Saike
Hadi sana da hayırlı yolculuklar![]()
Bende mi gitsem uzun süreliğine bir yerlere ?Yarın 1 günlüğüne denize gidiyorum ohhh be serinliycem biraz.Kızlar beni bekliyodur
![]()
Sen uyumadan mı gideceksin?![]()
So what?
Saike
Yarın 11-12 arası yola çıkarız..Ama ben 1'de uyanıyorum.Sorun orda..Mecburen bugün daha erken yatıcam.1-2 gibi uyurum.
Sana demedim Aygün Oğulcan'a dedim.![]()
So what?
Saike
Ben gelir gibi oluyorum![]()
Hadi bakalım görüşürüz. Biraz damar dinliyeyim.. 2:30 gibi de yatayım.. DertlendimKız rüyalarımda bile pas vermiyor yahu
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Bu gecede ben açayım Kuşluğu.Haydin sohbete.
So what?
Saike
Eyv.Allah Şemsi.
Mehmet dönüşün temelli dimi?
So what?
Saike