Sayfa 135 / 439 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235 ... SonSon
4,021 ile 4,050 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Yukarda geçiyor da, yazmazsam içimde kalacak: Roberto Carlos biraz zor oynar sol-açık..
    Sanırım bu laf bana .Ben sol açık demedim,sol kanat dedim bek'i kastederek

EDİT:Tamam kimi kastettiğini gördüm meddah.Pardon

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by LaOmerta View Post
    Hahaha sen attinda simdi ben attamadim,, URL ne yazicaksin??
    URL konusuna bende takıldım..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi beyniyle oynasa cok ii topcu olur ama oynamıyo bazen 1 bakıyorum Baki 3 adamı gecıyo kopuyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

abiler ağzınızdan bal damlıyo yaa koskoca saviola gs ile anılıyo vay beee bu kadar manyak transferin ardından bide bu adam heeyyyyttttt beeeeee 6 senelik karanlık dönemden sonra inanılmaz bir sezon be yaaaa.....Sabrın sonu galatasaray pardon selamet

Leoucwhsua Misafir

bende yolladim ama yolladigim degisti.o niye.alala

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Doğrusunu söylemek gerekirse Gökhan Ünal için bu kadar çırpınılmaz...
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bende bir kaç kere şahit oldum ama bir türlü bitiremedi hiç birini
    So what?
    Saike

Yahu LeverkusuN maçında eletti bizi durup dururken penaltı yarattı... Elendik... Sakarya Maçında Cangelle den yedi çalımı gol oldu... Daha onlarcası yahu... Ah Baki Ah...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Leoucwhsua View Post
    bende yolladim ama yolladigim degisti.o niye.alala
    Bir saattir ne diyorum Türkiyeyle dalga geçiyorlar Turkey yazınca başına eat yazıyorlar.

Benim Mesajim Gitmek Bilmiyor:@

Nasıl oynayamaz meddah? R.Carlos'un ofansif yönü çok daha fazla defansif yönünden...

Default Feldkamp İstanbul'da!..

Galatasaray`ın Alman teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp, bu akşam İstanbul`a geldi.
    Türk Hava Yolları`nın tarifeli uçağıyla Düsseldorf`tan gelen Alman çalıştırıcı, Atatürk Havalimanı`nda antrenör Ahmet Akçan tarafından karşılandı.

Havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Feldkamp, Galatasaray`ın yeni transferi Cassio de Souza Soares Lincoln`un transferinin kolay olmadığını belirterek, ``Yönetim kurulu büyük çabalar sonunda bu transferi gerçekleştirmeyi başardı. Onlar görevlerini yerine getirdi. Şimdi sıra Lincoln ve bende`` diye konuştu.

Alman teknik adam, bir gazetecinin, ``Fenerbahçe de Roberto Carlos`u transfer etti. Carlos mu daha iyi, Lincoln mu daha iyi?`` şeklindeki sorusuna, ``Roberto Carlos`u Real Madrid`den tanıyorum. Çok iyi bir futbolcu. Carlos umarım Real Madrid`de oynadığı gibi Fenerbahçe`de de oynar ve umarım Lincoln de Schalke 04`de oynadığı oyunu Galatasaray`da da oynar`` dedi.

Galatasaray`ın transfer etmek istediği Antalyaspor`lu Volkan`ı da kadrosunda görmek istediğini ifade eden Feldkamp, ``Ancak bu transferin henüz kesin bitip, bitmediğini bilmiyorum`` şeklinde konuştu.

Alman çalıştırıcı, bir basın mensubunun ``Başka transfer istiyor musunuz?`` sorusuna tek kelimeyle ``Evet`` diye yanıt verdi.
    -YABANCI OYUNCU KONUSU-

Feldkamp, Türkiye`de yabancı oyuncu sayısı ile ilgili olarak da şunları söyledi:

``Bu konu Türk futbolunu ilgilendiriyor. Yabancı takımlarda böyle bir sınırlama olmadığı için başarılı olabiliyor. Buna Barcelona ve Real Madrid`i örnek olarak gösterebiliriz. Türk futbolu da bu konuda ilerleyici adımlar atabilir`` diye konuştu.

Alman teknik adam, stat projesiyle ilgili bir soru üzerine de ``Umarım proje olarak kalmaz ve umarım açılışını da Galatasaray`ın başında ben yaparım`` dedi.

Florya Metin Oktay Tesisleri`nin eskiye oranla daha da güzelleştiğini kaydeden Feldkamp, çok çalışmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu arada beklemedeymiş bizim transfer komitesi haber bekleyeceklermiş ilgilendikleri adamlardan bakalım kimden haber gelecek? Allah'ım yaa böyle transfermi yapılır..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

bencede carlos sol açık oyanayamaz

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Ya bakiyi savunmayın bide akşam akşam güldürdünüz beni de....

ya abi şimdi SAVİOLA için heyecanlandımmm .......

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Gökhan Ünal galatadarayla kesin olarak anlaştım pazarteside kayseride başkanımızla bu konuyu konuşucam..

lig tv.. altyazı geçiyor

Bu neya Birileri yalan konusuyor yada ortadada birsey varki soyleniyor

tek bildigim kayseri vermiyor gokhanda vermezlerse seve seve oynarim dedi kayseride

sizce gelmelimi....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

bida yoladim olsun anasini satim.galatasaray yazsin yeter.http://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon10.gif Talking
    uslüba dikkat.

İnşallah Saviola'yı alır GS.Oh bee gözümüz oyuncu görsün uzun süre sora SüperLig harika oluyor.

tam lincoln bitti artık rahatça uyuyabilirim derken şimdi saviola çıktı karşıma ama olsun saviola için değer
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by muratgs_735 View Post
    sizce gelmelimi....
    bence gerek yok gelirse zaten yedek kalır. ümit karan ve saviola varken şaka bi yana gökhana vercekleri parayı saviolaya verseler daha iyi olur

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

Quote Originally Posted by agoecmen View Post
    tam lincoln bitti artık rahatça uyuyabilirim derken şimdi saviola çıktı karşıma ama olsun saviola için değer
    vallahi yaaa 5 gün burda sabahladım heralde bi 5 gün daha sabahlayyacam olsun bee savıola için 15 gün uykusuz kalırım

Leoucwhsua Misafir

[quote=Andriy;714262]uslüba dikkat. Belki forum oldugundan dolayi uyari yaptin ama suan buna gerek yoktu.Ben konservatuar ogrencisiyim nerde ne uslup kullancagimi cok iyi bilirim.Onemli olan ne soylendigi degil nasil soylendigidir.Nasil ve ne niyetle soyledigimi diger taniyan arkadaslar biliyordur zaten.Sana laf olsun diye demedim elbette uyaricaksin sadece aciklama yaptim yanlis anlasilmasin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Benim anlamadığım şey siz neden uykusuz kalıyorsunuz ki?Gidin yatın.Sonuçta transferi yöneticiler yapıyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Belki forum oldugundan dolayi uyari yaptin ama suan buna gerek yoktu.Ben konservatuar ogrencisiyim nerde ne uslup kullancagimi cok iyi bilirim.Onemli olan ne soylendigi degil nasil soylendigidir.Nasil ve ne niyetle soyledigimi diger taniyan arkadaslar biliyordur zaten.Sana laf olsun diye demedim elbette uyaricaksin sadece aciklama yaptim yanlis anlasilmasin
    Ben sadece uyarı almaman için dedim.Yoksa beni ilgilendirmez

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

[quote=Andriy;714275]Benim anlamadığım şey siz neden uykusuz kalıyorsunuz ki?Gidin yatın.Sonuçta transferi yöneticiler yapıyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Ben sadece uyarı almaman için dedim.Yoksa beni ilgilendirmez
    Olsun bu önemli bir görev...

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Benim anlamadığım şey siz neden uykusuz kalıyorsunuz ki?Gidin yatın.Sonuçta transferi yöneticiler yapıyor
    aaa olurmu yaaa canlı canlı haberimiz olmalı mesale 2 saatlik hatırla sevgili dizi molası verdim henry barçaya volkan gsye gitmiş sabahtan beri çıt yoktu halbuki

Leoucwhsua Misafir

<b>Ben sadece uyarı almaman için dedim.Yoksa beni ilgilendirmez sana soylemedigimi belirtmistim zaten.bende senin mesajin uzerinden aciklama yaptim.sorun yok yani.Yanlis bisey soylediysem kusura bakma

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

VaLLa ben savunmuyorum Genç Kartal'ın işleri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ya bende mi gariplik var sizde mi? Adriano geliyor bende çıt yok

beyler benim daha fazla bünyem kaldırmıyo. dayanamicam yatacam. hepinize iyigeceler. sabah güzel mesjlar bekliyorum

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Ya bende mi gariplik var sizde mi? Adriano geliyor bende çıt yok
    o haber dogrumu ya

Mesaj Yetkileri