Guily mi? Noluyor yahu bu GS'ye.![]()
Rommedahl yedekte eger sorun cikarsa diger oyuncularda o gelecek zaten bunu herkez biliyor
Zaten fazil abide Her konuya aciklik getirdi Gokhan unal gelecek yani oyle dedi
uA'dan yeni bir haber geldi.
Şaka bi yana sizlere güzel haberlerim var...Yolda arkadaşla konuştum..Westhamın teklifi eskilerde kalmış,şimdilik sadece izleme moduna geçmişler...
Şuan en ciddi rakibimiz O.Lyon.Onlar da senelik 2,5 milyon euro teklif etmişler.
Adnan Baba 3.75 milyon euro çekmiş.Saviola bu paraya tav olmuş.
Fakat şampiyonluk için 500 bin,20 gol ve üstü için de 500bin falan istemiş.ve uefa finaline de 1 milyon...
İşte burada görüşmeler tıkanmış.yarın herşeyt netleşecek sanırım.Ben yine de sabaha kadar takipte olacağım...Durum böyle arkadaşlar....
Alıntı.
Bence bu transferi de halleder Galatasaray.
Ua da veya baska gs forumunda millet heyecandan titriyor versinler 1 milyon ne olacak eufa finale cikarsak zaten para gelecek mesela
LYON'da saviolaya talipse ozaman cimboma gelmez!!!
Parayi en fazla bir vermisiz sadece ufak puruzler varmis ista gol atma parasi falan filan eee nazli iste
Lyon'da her sene forvet almaktan bıkmadı gitti.Fred,Benzeama,Baros.KEita'yı da aldılar 4.Genelde tek forvet arkalarında Govou ve Malouda oynuyor.Saviola'yı da alırlarsa 5 forvet birde Wiltord var gitti mi kaldı mı tam bilmiyorum.
Uyuyamayip geldim yine.Herkes cosmus yine
Gecen sezon Runje ve Baki vermiyodu Runje'den kurtulduk Baki kaldı![]()
Arkadaslar bu adam ciddi gelicek bize haftalar oncesinden lincoln bizde oldugunu yazan site
yoneticiler hatta konuyu bile acmislardi lincoln bizde diye simdi saviola bitecek gibi buyrun ne yazmis
Kimden duydun da yazdın bilmiyorum ama kendi istihbaratlarımı yazayım, sponsorların birinden teminat mektubu şimdiden yazılmak istenmiş Saviola için..
3.5 million Euro üzerinden anlaşmışız ve sorun kesinlikle primler değil, tek sorun tercih meselesi..
Saviola düşünmek için süre istemiş fakat anlaşma sağlandığını öğrendim yine..
Bu arada Adnan Sezgin'in telefonu 30 dk dır meşgul, birisiyle konuşuyor.. Ah bir teyid edebilsem de yazabilsem şu hayırlı haberi..
Bu abi buyuk bir gs forumunun kurucusu
Egemen, bir canlandır kafanda.. Sonuçtan sebebe gelme, sebepten sonuca git..
4-1-2-1-2 gibi bir sistem düşün; bu sistemde dörtlü defansın solunda oynayacak adamda olması gereken özellikleri listele..
3-5-2 gibi bir sistem düşün; bu sistemde beşli orta sahanın solunda oynayacak adamda olması gereken özellikleri listele..
4-4-2 gibi bir sistem düşün; bu sistemde dörtlü defansın solunda ve dörtlü orta sahanın solunda oynayacak adamlarda olması gereken özellikleri ayrı ayrı listele..
Bu sonuncusu, yani sol-açık için belirlediğin özelliklerden hangileri Carlos'da var, bir kıyasla..
Ama tüm bunları yaparken, son aşamaya gelene kadar Carlos'u kafandan tamamen çıkarmak şartıyla..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Tigana bi klupe gitse Baki'yi kesin alır ya
![]()
İyi makara yaptık ama uyarı alabiliriz gerci bizim sucumuz ne transfer yok napalım![]()