Transferlerde Hilary bombasını patlatın. Güzel öper.![]()
Transferlerde Hilary bombasını patlatın. Güzel öper.![]()
Öpücük güzelmiş ama
Favorim takım olarak Monaco ama Tarık abi işi götürür bence.
Şişşt Hilary uyuyor sessiz olun..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Transferler sessiz sessiz gidiyo galiba.![]()
Eray alır yine klasik,Delgado-Eddie...![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Eray'a birşeyler olmuş galiba.
Şimdi öpücük deyince Eray alır derim ben.![]()
![]()
Serkan abi alir ne varsa (öpücük dahil)![]()
Favorim AS Monaco...
Serkan abi marsilya çok kötü takım..Takıma mutlaka forvet al..Ribery'i sat..
İmam Efendi haklı.... Bence de Ribery'i sat. Yerine ROMARIC ' i al derim ben..
bence monaco alacak 1.lik dahil bahsettiginiz herseyi
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Tarık Abi'nin takım iyi değil ama TKL'deki başarıdan sonra favorim Tarık Abi..
hılary nın bırıncıyı opecegınden haberı warmı?![]()
Güzel bir kariyer ligi olacak.Başarılar 3 Fenomene.
So what?
Saike
Monaco yu alan forvet alsın hmn...Haydi kolay gelsiN...
Fransız Öpücüğü'nü oynuyor musunuz ?![]()
Muntari İmzayı AttıKlubümüz genç oyuncu ile 4 senelik anlaşmaya vardı. Herkese hayırlı olsun önemli oyuncularla göüşmelerimiz devam ediyor transferlerimiz sürecek.
Juan Sebastian Veron Paris'teArjantin'in yetiştirdiği en iyi orta saha oyuncularından Juan Sebastian Veron ile 3 senelik sözleşme imzaladık. Böyle büyük bir oyuncuyu getirdiğimiz için çok mutluyuz.
Gonzalo Higuain ile 1 yıllık anlaşma sağlandıKlübümüz Real Madrid'in genç yıldızı Gonzalo Higuain ile 1 yıllığına anlaştı. Sezon sonuna kadar kiralık oynayacak Higuain'in yıllık maaşını PSG takımı ödeyecek.
Nakamura'da Paris'teSüper Yıldız Shunsuke Nakamura ile 4 yıllık anlaşma imzaladık. Tribünleri ayağa kaldırıcak izleyenlere büyük zevk veren bir oyuncuyu transfer ettiğimiz için çok mutluyuz herkese hayırlı olsun.
Genç Yıldız Darren Bent Paris'teBu sene büyük hedefler doğrultusunda kadromuza birbirinden değerli oyuncular kattık ve katmaya devam edeceğiz. Son bombamız ise genç İngiliz yıldız Darren Bent. Gol yollarında bize katkı sağlayacağını düşündüğümüz Bent ile 4 yıllık anlaşma imzaladık herkese hayırlı olsun
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
kardeşim bildiğim kadarıyla paran yoktu öyle söylemiştin bana. hayırdır parayı nerden buldun ?
İnter Toto Kupası 3. Turunda Grasshoppers'i 3-2 ve 3-1'lik skorlarla yenerek tur atlayan taraf olduk...
"YÜCE ATATÜRK"
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Takımın en sorunlu bölgesi forvet hattı. Biz de buraya takviye yapmak için bir çok oyuncuyla görüştük fakat çoğu, takımları kabul etmesine rağmen, önerdiğimiz kontratları kabul etmediler ve transferler gerçekleşmedi.
Şu ana kadar Kayserispor'dan Gökhan'ı ve Fluminense'den Arouca'yı transfer ettik. 1 Arjantin'li forvetle de görüşmelerimiz sürüyor. Onu da alarak transfer sezonunu kapatmak istiyoruz.
Bu arada UEFA Kupası elemelerindeki rakibimiz Vaduz. Bu turu da zorlanmadan geçeceğimizi düşünüyoruz...
"YÜCE ATATÜRK"
Tarık abinin transferleri muhteşem.Ama Eray daha yakın şampiyonluğa..
(/s)
ligler başladımı?
bizide dahil edin bu heyecana![]()
Eray abi daha transfer yapmadimi?
Tarık Abi'nin transferler muhteşem..Başarılar Tarık Abi..
başlaık manyak olmuş favorime gelince çok kararsız kaldım ama takım olarak marsilyayı bir adım önde görüyorum samir nasri cisse ribery falan![]()