Kupadan bahsetmiyorum..Kupada yenilmişsin doğru..Ligden bahsediyorum..Ligde de berabere kalmışsın..Üstüne bir de penaltı kaçırmışsın..İstatistiklere bakalım bir de(Lige bakıyorum)..Watford, ligde 7 şut çekmiş 3'ü kaleyi bulmuş..Yani şutlarının kaleyi bulma yüzdesi yüksek..Sen ise 9 şut çekmene rağmen 3'ü kaleyi bulmuş...Senin şutlarının kaleyi bulma yüzdesi yüksek yani..Hakimiyete bakıyorum...Watford %52'iyle oyunun hakimi...Frikiklerde 23'e 22 senden üstün Watford..Taçlarda da üstün..29'a 27'yle Watford yine üstün..Faullerde de senin dezavantajın var..Sen 21,Watford 17 faul yapmış..Watford beleşçiymiş..6 kere ofsaytta kalmış,sen ise 2 kez kalmışsın ofsayta bu senin için iyi..Tamamlanan pasta Watford %56,sen %53..Watford burada da üstün..Tamamlanan ortalar ve kazanılan toplarda bariz üstünlüğün var..Bunlar kontra-atak için önemli şeyler senin için..Kazanılan Hava Topu Mücadelesinde de Watford bariz üstün..
İstatistikleri inceledim..Yorumlara kızacağına biraz bunları da düşün..Sorunu biraz kendinde ara..Üstün olduğun 1-2 maçı kaybediyorsan şanstandır..Ancak her üstün olduğun maçı kaybediyorsan taktiğinde sorun vardır ve taktiği değiştirmen gerekir..![]()

..29'a 27'yle Watford yine üstün..Faullerde de senin dezavantajın var..Sen 21,Watford 17 faul yapmış..Watford beleşçiymiş..6 kere ofsaytta kalmış,sen ise 2 kez kalmışsın ofsayta bu senin için iyi..Tamamlanan pasta Watford %56,sen %53..Watford burada da üstün..Tamamlanan ortalar ve kazanılan toplarda bariz üstünlüğün var..Bunlar kontra-atak için önemli şeyler senin için..Kazanılan Hava Topu Mücadelesinde de Watford bariz üstün..