Sayfa 145 / 439 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon
4,321 ile 4,350 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Futbolda duygusallığa yer yoktur arkadaşım.
    Ne futbolcular robot, ne de taraftarlar. Ticarette dutgusalliga yer yoktur, diger her alanda istedigini hissetmek serbest.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Gece kulüplerinden çıkmazlar
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Futbolunda ticaretten pek bir farkı mı kaldı sanki? Elbette robot değiliz. Pascal'ın ölüsünü getirin de diyen bizi ama...

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Gece kulüplerinden çıkmazlar
    2 sene once size karsi oynadigimiz kupa macindan onceki gece Sergen 4'lere kadar alem yapmis. Fakat macta cikti 2 gol atti size biliyorsun. Sergen artik gece hayatina bagisiklik kazanmis.

İlhan Mansız-Sergen YalçıN-Pascal Nouma bu 3'lü gelsin tribünler nsl coşar yahu bi düşünün...

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Tomas gidiyor carusca kiralik yada satilacak ayrica federasyon yabanci siniri kaldirabilir
    Emrah bir sorum var ;

Lincoln, Lnderoth vs gibi tansferler yuzunden hiç haber alamdık. Kampada cok az kaldı...

Tomas + Song + Carusca nın hangileri kalcak ne zaman gidekler, nerey gidekelr bi bilgin varmı ?

Dün okumamuş arkadaşlar için tekrar yazıyorum :

Lincoln transefrini tebrik etmek ve soruaklr sormak için dün UEFA Kupasını aldığmız seneki as başkanımız Atilla Donatı aradım. Benim akrabam kendisi. Eşi açtı telefonu. Atilla abin de cok mutlı su anda denizde mutlu mutlu sörf mu ne yapıor dedi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

usta liincoln pazartesi gelecek carsamba gunude antremanlara basliyacak takimla ayrica felkamp dun dedi tam kadro antremanara basliyacaz diye hepsi hafta ici gelir

8. Default

Sağ açığa Ali Bilgin gelecektir büyük ihtimalle Colin'de onun yokluğunda orada oynar yani bence sorun kanatlarda değil gerçekten golcü bir forvet bulmakta...Deivid,Kezman gibi değil Nobre gibi yırtıcı golü bilen bir golcü lazım...Aslında Semih tam benim istediğim adam fakat Zico beğenmiyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by krALEX1907 View Post
    ben coliinin başka bir amaçla alındığı pek fazla zannedmiyorum..! ya da mehmetin neden bu kadar serbestce gittiğini. bi düşünsenizya sağ kanat sorunun war we mehmet yozgatlı gibi bir oyuncuyu hiç kontrat şartlarını zorlamadan bırakıyorsunuz.
    Colin daha yeni gelmişken televizyonda Zico Colin'i sağda oynatıcam demiş deniyordu.

10. Default

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    İlhan Mansız-Sergen YalçıN-Pascal Nouma bu 3'lü gelsin tribünler nsl coşar yahu bi düşünün...
    Bu üçlünün gelmesini vallahi ben Fenerbahçe'li olmama rağmen çok isterim her zaman eğlenceli şeyler yapıyorlar...Devamlı komik komik sorunlar çıkarıyorlar...Biri atçıöbürü tombalacıdiğeri manken...Süper olur vallahi futbola biraz eğlence gelir...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Daha once hic izledinmi maclarini, nasil kaleci'dir sence.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Deniz sanada yazık.Savunma bu kadar.Recep Mamur istesede istemesede eninde sonunda ayrılacak bu oyuncular.

2 tane oyuncu için Türkiye'yi bu kadar ayağa kaldırmaya gerek yok.

Topuz neysede Gökhan Ünal için en fazla 5mn verilir.Çok abartıldılar.Seneye hiçbir faydaları olmayacak bu kadar söylenenden sonra göreceksiniz..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Sercan bu üçüne koyduğun teşhisler güzeldi
    (/s)

Quote Originally Posted by sercaninan View Post
    Bu üçlünün gelmesini vallahi ben Fenerbahçe'li olmama rağmen çok isterim her zaman eğlenceli şeyler yapıyorlar...Devamlı komik komik sorunlar çıkarıyorlar...Biri atçıöbürü tombalacıdiğeri manken...Süper olur vallahi futbola biraz eğlence gelir...
    Aktif futbol hayatlarini surdurselerdi Nouma'yi ve Ilhan'i da BJK'de gormek isterdim. Su anda bulunduklari pozisyonlara bakaraktan Nouma'ya BJK TV'de bir program verilsin (Mesela rastgele sokakta Fenerlilere kafa atsin essek sakasi olarak kameralar onunde), Mansiz'da BJK Store'umuzu soyle klas birkac t-shirt tasarimiyla zenginlestirsin (RC'ye attigi calimin ilustrasyonlarini bassin urunlerin ustune) derim.

Sergen zaten gelirse sahada gosterir kim atci, kim golcu

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

TribünLer çoşar ama takım da ne kadar iyi oynar o da düşündürücü tabi
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Recep e attığı frikik geldi aklıma Sergen in ne yıldızdı yahu...Yötenimden bugün de ses yok yine kimseyi alamadıkmı yahu...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Deivid Forvet
    Kerim Sağ Bek eskidende Forvetmiş
    Colin Forvet

Yani bu şekilde sağ kanat olmaz... O zmn Edu Dracene yi de sağ kanad yapalım herkes her yerde oynar ama oranın adamı olamaz... Anelka damı sağ kanat şimdi...
    ben zaten işaretini koymuşum sağ kanattaki eksikliği belirtmek için çoğu kişi anladı sen anlamadın sanırım

usta liincoln pazartesi gelecek carsamba gunude antremanlara basliyacak takimla ayrica felkamp dun dedi tam kadro antremanara basliyacaz diye hepsi hafta ici gelir

Onları bende biliyorum ama eliizdekini çıkartmamk beni rahatsız edıyor. Hadi 6+2 cıktı federasyondan dileim. Songda kaldı dielim. 4 yabancı eder carusca haric, hani o yedek bekler kiralanmazsa.... 2 tane daha geleceği zaten belli...

Bu Toması takımda gormek ıstemıorum. cunku aldıgı para ve tarzı yedek beklıycek adam dııl... ancak bakın hiç aklımıza gelmedi, soyle olabilir ;

ILk 11 de ki 6 yabancı : song + linderoth + bouzid + lincol + yeni gelecek + yeni gelcek

+ 2 = tomas ve carusca...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bi zamanlar su DEIVID i Trabzonspor istiyodu, iyiki almamisiz be

Quote Originally Posted by Punter View Post
    Onları bende biliyorum ama eliizdekini çıkartmamk beni rahatsız edıyor. Hadi 6+2 cıktı federasyondan dileim. Songda kaldı dielim. 4 yabancı eder carusca haric, hani o yedek bekler kiralanmazsa.... 2 tane daha geleceği zaten belli...

Bu Toması takımda gormek ıstemıorum. cunku aldıgı para ve tarzı yedek beklıycek adam dııl... ancak bakın hiç aklımıza gelmedi, soyle olabilir ;

ILk 11 de ki 6 yabancı : song + linderoth + bouzid + lincol + yeni gelecek + yeni gelcek

+ 2 = tomas ve carusca...

Song, Tomas ve Carrusca belli değil.
    Benim düşüncemi sorarsan, Kalli Carrusca gibi bir adamı bırakmaz ve muhtemelen kiraya verilir. Tomas'da sorun çıkardığı için gönderilir. Tabi bunlar gidince 2 yabancı daha gelecek, bunlardan birisi eğer Volkan Yaman ile anlaşılamazsa sol bek ve diğeri bildiğiniz üzere Gökhan Ünal ile anlaşılamazsa forvet alınacak..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tomas gidicek maas sorunu var
    Song duruma bagli carusca kesin arjantine gidiyor oda kiralik olacaksanirim teklifler varmis

Bu arada felkamp turkiyeye defansi getiren hoca falco ve stumft ile defans kurgusunu ogretmisti felkampda illaki defansi kuruyordur kafasinda telesa gerek yok

Biz şuana kadar sadece 1 kişiyi aldık demi. Oda Linderoth

Edu mu? Lugano daha iyi saha kanat yapar. Ezer gecer onundeki rakiplerini. Ortalari nasil olur bilemiycem ama kimse tutamaz valla Budu'yu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ekolata View Post
    Nasil 1 kisi aldik

8 kisi aldik sayilir daha 2 yildiz daha gelecek

sen baya bi geriden geliyorsun

Sen baya bi yorgun ya da uykusuz falansın hearlde akrdeş

Quote Originally Posted by Punter View Post
    Sen baya bi yorgun ya da uykusuz falansın hearlde akrdeş
    yok uykumu aldım hatta yeni uyandım

Yanlış anladınız. Şuanda resmi olarak televizyonlar önünde imzalayan birtek lideroth ver demi diyorum.

Çünkü Lincoln bouzid orhun ve almanyada oynayan 2 tane türk vardı biri barış diğerini hatırlıyamadım.

Onların gelip imzaladığını görmedim ben ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

resmi olarak hepsi imzaladi sadece formalite icabi basin onunda show olacak o kadar

Arkadaslar bu arada bir arkadas yazmis gülesim geldi
    cihan'ı dortmund istiyormuş aynen boyle yazmis

cihan'ı dortmund istiyormuş aynen boyle yazmis
    Ne si varki yazının ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

cihan ve dortmund

80.000 seyirci karsisinda cihan

Mesaj Yetkileri