Gece kulüplerinden çıkmazlar![]()
(/s)
Futbolunda ticaretten pek bir farkı mı kaldı sanki? Elbette robot değiliz. Pascal'ın ölüsünü getirin de diyen bizi ama...
İlhan Mansız-Sergen YalçıN-Pascal Nouma bu 3'lü gelsin tribünler nsl coşar yahu bi düşünün...
Emrah bir sorum var ;
Lincoln, Lnderoth vs gibi tansferler yuzunden hiç haber alamdık. Kampada cok az kaldı...
Tomas + Song + Carusca nın hangileri kalcak ne zaman gidekler, nerey gidekelr bi bilgin varmı ?
Dün okumamuş arkadaşlar için tekrar yazıyorum :
Lincoln transefrini tebrik etmek ve soruaklr sormak için dün UEFA Kupasını aldığmız seneki as başkanımız Atilla Donatı aradım. Benim akrabam kendisi. Eşi açtı telefonu. Atilla abin de cok mutlı su anda denizde mutlu mutlu sörf mu ne yapıor dedi![]()
usta liincoln pazartesi gelecek carsamba gunude antremanlara basliyacak takimla ayrica felkamp dun dedi tam kadro antremanara basliyacaz diye hepsi hafta ici gelir
Sağ açığa Ali Bilgin gelecektir büyük ihtimalle Colin'de onun yokluğunda orada oynar yani bence sorun kanatlarda değil gerçekten golcü bir forvet bulmakta...Deivid,Kezman gibi değil Nobre gibi yırtıcı golü bilen bir golcü lazım...Aslında Semih tam benim istediğim adam fakat Zico beğenmiyor...
Daha once hic izledinmi maclarini, nasil kaleci'dir sence.
Deniz sanada yazık.Savunma bu kadar.Recep Mamur istesede istemesede eninde sonunda ayrılacak bu oyuncular.
2 tane oyuncu için Türkiye'yi bu kadar ayağa kaldırmaya gerek yok.
Topuz neysede Gökhan Ünal için en fazla 5mn verilir.Çok abartıldılar.Seneye hiçbir faydaları olmayacak bu kadar söylenenden sonra göreceksiniz..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Sercan bu üçüne koyduğun teşhisler güzeldi![]()
(/s)
Aktif futbol hayatlarini surdurselerdi Nouma'yi ve Ilhan'i da BJK'de gormek isterdim. Su anda bulunduklari pozisyonlara bakaraktan Nouma'ya BJK TV'de bir program verilsin (Mesela rastgele sokakta Fenerlilere kafa atsin essek sakasi olarak kameralar onunde), Mansiz'da BJK Store'umuzu soyle klas birkac t-shirt tasarimiyla zenginlestirsin (RC'ye attigi calimin ilustrasyonlarini bassin urunlerin ustune) derim.
Sergen zaten gelirse sahada gosterir kim atci, kim golcu![]()
TribünLer çoşar ama takım da ne kadar iyi oynar o da düşündürücü tabi![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Recep e attığı frikik geldi aklıma Sergen in ne yıldızdı yahu...Yötenimden bugün de ses yok yine kimseyi alamadıkmı yahu...
Onları bende biliyorum ama eliizdekini çıkartmamk beni rahatsız edıyor. Hadi 6+2 cıktı federasyondan dileim. Songda kaldı dielim. 4 yabancı eder carusca haric, hani o yedek bekler kiralanmazsa.... 2 tane daha geleceği zaten belli...
Bu Toması takımda gormek ıstemıorum. cunku aldıgı para ve tarzı yedek beklıycek adam dııl... ancak bakın hiç aklımıza gelmedi, soyle olabilir ;
ILk 11 de ki 6 yabancı : song + linderoth + bouzid + lincol + yeni gelecek + yeni gelcek
+ 2 = tomas ve carusca...
![]()
Bi zamanlar su DEIVID i Trabzonspor istiyodu, iyiki almamisiz be![]()
Song, Tomas ve Carrusca belli değil.
Benim düşüncemi sorarsan, Kalli Carrusca gibi bir adamı bırakmaz ve muhtemelen kiraya verilir. Tomas'da sorun çıkardığı için gönderilir. Tabi bunlar gidince 2 yabancı daha gelecek, bunlardan birisi eğer Volkan Yaman ile anlaşılamazsa sol bek ve diğeri bildiğiniz üzere Gökhan Ünal ile anlaşılamazsa forvet alınacak..
Tomas gidicek maas sorunu var
Song duruma bagli carusca kesin arjantine gidiyor oda kiralik olacaksanirim teklifler varmis
Bu arada felkamp turkiyeye defansi getiren hoca falco ve stumft ile defans kurgusunu ogretmisti felkampda illaki defansi kuruyordur kafasinda telesa gerek yok
Biz şuana kadar sadece 1 kişiyi aldık demi. Oda Linderoth
Edu mu? Lugano daha iyi saha kanat yapar. Ezer gecer onundeki rakiplerini. Ortalari nasil olur bilemiycem ama kimse tutamaz valla Budu'yu.
![]()
yok uykumu aldım hatta yeni uyandım
Yanlış anladınız. Şuanda resmi olarak televizyonlar önünde imzalayan birtek lideroth ver demi diyorum.
Çünkü Lincoln bouzid orhun ve almanyada oynayan 2 tane türk vardı biri barış diğerini hatırlıyamadım.
Onların gelip imzaladığını görmedim ben ?
resmi olarak hepsi imzaladi sadece formalite icabi basin onunda show olacak o kadar
Arkadaslar bu arada bir arkadas yazmis gülesim geldi
cihan'ı dortmund istiyormuşaynen boyle yazmis
![]()
cihan ve dortmund
80.000 seyirci karsisinda cihan![]()