Sayfa 152 / 439 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252 ... SonSon
4,531 ile 4,560 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by krALEX1907 View Post
    abicm beni tek düşündüren neden resmi sitedden bi yalanlama gelmio bu kadar adriano heberi dolaşırken..!
    .
    .

Çünkü hedef şaşırtılıyor.Ronaldo'yu yalanlıyorlar, Adriano'yu yalanlanmayarak hedefi Adriano olarak göstermeye çalışıyorlar.Ve bana kalırsa Adriano sadece bir hedef..
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    ben zaten paryı gs verecek demedim ki ama herkes 500 bin ile 1 milyon arsında oynarken savi nin 3.7 ye oynaması huzursuzluk yaratır
    Sen üzülme yeterki.

Bu kadarını düşünen yönetim onuda düşünür merak etme..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Çünkü hedef şaşırtılıyor.Ronaldo'yu yalanlıyorlar, Adriano'yu yalanlanmayarak hedefi Adriano olarak göstermeye çalışıyorlar.Ve bana kalırsa Adriano sadece bir hedef..
    ewet düşencen doğru olabilir..! çünkü biz yalanladığımız oyuncuları alıyoruz hep ör.carlos 9 kez yalanlandı tümer 2-3 şimdi ronaldo da yalanlandı demekki sıra onda

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by krALEX1907 View Post
    ewet düşencen doğru olabilir..! çünkü biz yalanladığımız oyuncuları alıyoruz hep ör.carlos 9 kez yalanlandı tümer 2-3 şimdi ronaldo da yalanlandı demekki sıra onda
    Hayallerinizi yıkmak istemem ama Ronaldo çok çok zor..

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Hayallerinizi yıkmak istemem ama Ronaldo çok çok zor..
    o senin düşüncen saygı duyarım

ya galatasaraylı arkadaşlarım bizim almaya calıştığımız oyuncuların gelmesi hep cok zor oluyo sizin galatasarayınız nedense hemen getiriyo anlayamadım yani..!

Yaratmaz yaratmaz başka yerlerde yaratmıyo GS de de yaratmaz... 500-1m€ luk adamla Saviola aynı değil...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Yaratmaz yaratmaz başka yerlerde yaratmıyo GS de de yaratmaz... 500-1m€ luk adamla Saviola aynı değil...
    Katılıyorum.

Adı boşuna Saviola değil ki?

Hadiya gerçekden dün gece tüm kanallarda son dk haberi olarak mı geçti volkan yamanla anlaştık diye ?

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, İbrahim Üzülmez ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilerek, "Tecrübeli kaptanımız İbrahim Üzülmez, bugün Akaretler’deki kulüp binamıza gelerek sözleşmesini 2 yıl daha uzatan sözleşmeyi imzaladı" denildi. İbrahim Üzülmez ise açıklamasında, 2 yılda daha Beşiktaş forması giyecek olmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, Yöneticilerimizle anlaştık ve hiçbir sorun olmadan sözleşmeyi imzaladık" diye konuştu. Yeni transferlerin takıma katkı sağlayacağına inandığını da dile getiren İbrahim Üzülmez, "Şu ana kadar yönetimimizin yaptığı transferler bana göre olumlu. Rüştü, Hakan Arıkan, Mehmet Yozgatlı ve Tello, takıma faydalı olacak isimler. Özellikle Rüştü’nün tecrübesinden faydalanacağımıza inanıyorum" derken, yeni sezon hedefleri için ise şunları söyledi:

"Yeni sezonda hedeflerimiz Turkcell Süper Lig’de şampiyonluk ve Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne katılmak. Biz, geçen sezon başarılı bir grafik çizdik ve genç bir kadroyla iyi sonuçlara imza attık. Takımımıza katılan arkadaşlarımızla birlikte daha iyi olacağımıza inanıyorum."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Coloccini hem sağda hem stoper hemde libero oynayabilir. harika bir oyuncu bjknin alma ihtimali varsa hemen almalı bence

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Coloccini ön libero da oynuyor..
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ekolata View Post
    Hadiya gerçekden dün gece tüm kanallarda son dk haberi olarak mı geçti volkan yamanla anlaştık diye ?
    Evet DHA,CNN'de falan 23.00 civarlarında son dakika haberi olarak çıktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    hıııı jardelde öyleydi sonra adamı dışladılar nasıl kaçcağını şaşırdı zavallıcak
    usta simdi birsey diyecem ama mesela tuncay kezmandan daha cok parayi hakediyordu ama kezman ondan fazla para aliyordu hicsorun oldumu hayir o yuzden sen bunlari kafana takma bosver

Diğer takım taraftarı arkadaşlarımızın başımızın üzerinde yeri var. Ancak eleştiri yapmaya her ne kadar hakları olsa da, yazılı olmayan nezaket kurallarına uyarak, yorumlarına , verdikleri enerjiye ve objektif olmaya özen göstermelerini rica ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

LigTV Son Dakika Haberi:

Volkan hakkinda anlasma saglandi.
    1 Milyon+ Fevzi Elmas

Hayirli olsun...

Hemen yorum yapim... Fevzi kendi istedi tavır yapmayacaktı....
    şimdi 2.ligde kasindi kendisi...bir suru laflar soyledi galatasarayin buyuk bir camia oldugunu bilmeden hariket etti...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yapma ya...Fevzi'yi vermemiz kötü olmuş..

Emrahcım,

Şimdi haberelri seyrettim orda. Bu haber yokdu ? Bi açıklarsan ? Belki de haberler tam bitti haberi geldi, alt yazı geçti...

Kalan sağlar bizimdir.. Bir de Volkan Yaman da bizimdir..

İnşallah hayırlı olur CimBom'a...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ua da soylediler lig tvde son dakika gecmis

Adnan Szgin Orkunu Fevzinin tavrı nedeniyle aldıklarını söyledi

Tahmin ediyorum yine aynı nedenden dolayıda Fevzi Antalyaya verdildi bana göre doğru karar ne olursa olsun bir oyuncu bulunduğu takımın değerini bilmeli

Fevzi ozellikle verildi bunu bilin

Hayırlı uğurlu olsun çok iyi bir transfer... İbrahim Üzülmez de yaşlanmıştı artık A Milli Takım ın sol bek sorunu olmaz artık...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=21677

Burada da yazıyor..Gerçekten de almışız Volkan'ı..Hayırlı olsun..

Emrah, Fevzi bonservisiyle birlikte verildi dimi?

Volkan Yaman hayırlı olsun, sırada Rommedahl veya Saviola var

Ve Volkan Cim Bom'da !..

Lig TV'nin son dakika gelişmesi olarak duyurduğu habere göre transferi yılan hikayesine dönen Volkan Yaman sonunda Galatasaraylı oldu. Uzun süren pazarlıkların ardından Antalyaspor ile 1 milyon Euro ve Fevzi karşılığında anlaşmaya varıldı..

Transferi sonuçlandırmak üzere Antalya'ya giden Başkan Vekili Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel'in Antalyasporlu yöneticilerle anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Volkan Yaman ile daha önce her konuda anlaşan ancak Antalyaspor'dan bonservisi almak için yoğun çaba harcamak zorunda kalan sarı kırmızılılar 1 milyon Euro para ve Fevzi'yi verdiği kırmızı beyazlılardan olumlu yanıt aldı.

Ligtv.com.tr

Leoucwhsua Misafir

Fevziye uzuldum ama iyi oldu.cok konusmaya baslamisti.Kendine guvenen tantana yapmazx

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence de hem Galatasaray açısından hem de A Milli Takımı açısından çok iyi oldu Volkan banko olduğundan dolayı Galatasaray'da daha iyi geliştirecektir kendisini.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Coloccini hem sağda hem stoper hemde libero oynayabilir. harika bir oyuncu bjknin alma ihtimali varsa hemen almalı bence
    Bonservis paramı halledin gelirim demiş.Kesinlikle alınmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Eray fevzi haketti bunu dedigi birsuru sozler var bilerek verildi kasindi kendisi sunda ua ya bakarsan onlar bile fevziye kizgin kimse gitmesine uzulmuyor hepsi haketti dedi

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    ua da soylediler lig tvde son dakika gecmis

Adnan Szgin Orkunu Fevzinin tavrı nedeniyle aldıklarını söyledi

Tahmin ediyorum yine aynı nedenden dolayıda Fevzi Antalyaya verdildi bana göre doğru karar ne olursa olsun bir oyuncu bulunduğu takımın değerini bilmeli

Fevzi ozellikle verildi bunu bilin
    Koçum sakın yanlış anlama... Burda ciddi haber alabilen 3-5 kişiyiz zaten ama haberleri başından sonuna kadar izleyip göremiince sordum...

Ayrıca Fevzi konusunda fikirleirmi daha önce de ayzdım. Haketti, yanlış yaptı...Kendine o adar güvensiz ki, sanki 3.kaleci olacağı belli gibi hareket etti, rest cekti. Ama Aykut agzını acma di o Fevziden daha eski.

Orkunu zatne cooook begenıodum. Aykutumuz ve Fıratımız da var...Yeter de artar !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler bu arada webaslan.com'da Ferhat da bonservisiyle verildi yazıyor..İnşallah Ferhat'ı vermemişizdir..Yoksa bence yarardan çok kayıp da olacak..Galatasaray, daha önce anlaşmaya vardığı sol kanat oyuncusu Volkan Yaman'ın kulübü Antalyaspor ile de kesin olarak anlaşmaya vararak, genç oyuncuyu kadrosuna dahil etti.

edit:Pardon yanlış haber..

Mesaj Yetkileri