ya galatasaraylı arkadaşlarım bizim almaya calıştığımız oyuncuların gelmesi hep cok zor oluyo sizin galatasarayınız nedense hemen getiriyo anlayamadım yani..!
Yaratmaz yaratmaz başka yerlerde yaratmıyo GS de de yaratmaz... 500-1m€ luk adamla Saviola aynı değil...
Hadiya gerçekden dün gece tüm kanallarda son dk haberi olarak mı geçti volkan yamanla anlaştık diye ?
Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, İbrahim Üzülmez ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilerek, "Tecrübeli kaptanımız İbrahim Üzülmez, bugün Akaretler’deki kulüp binamıza gelerek sözleşmesini 2 yıl daha uzatan sözleşmeyi imzaladı" denildi. İbrahim Üzülmez ise açıklamasında, 2 yılda daha Beşiktaş forması giyecek olmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, Yöneticilerimizle anlaştık ve hiçbir sorun olmadan sözleşmeyi imzaladık" diye konuştu. Yeni transferlerin takıma katkı sağlayacağına inandığını da dile getiren İbrahim Üzülmez, "Şu ana kadar yönetimimizin yaptığı transferler bana göre olumlu. Rüştü, Hakan Arıkan, Mehmet Yozgatlı ve Tello, takıma faydalı olacak isimler. Özellikle Rüştü’nün tecrübesinden faydalanacağımıza inanıyorum" derken, yeni sezon hedefleri için ise şunları söyledi:
"Yeni sezonda hedeflerimiz Turkcell Süper Lig’de şampiyonluk ve Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne katılmak. Biz, geçen sezon başarılı bir grafik çizdik ve genç bir kadroyla iyi sonuçlara imza attık. Takımımıza katılan arkadaşlarımızla birlikte daha iyi olacağımıza inanıyorum."
Coloccini hem sağda hem stoper hemde libero oynayabilir. harika bir oyuncu bjknin alma ihtimali varsa hemen almalı bence
Coloccini ön libero da oynuyor..
(/s)
Diğer takım taraftarı arkadaşlarımızın başımızın üzerinde yeri var. Ancak eleştiri yapmaya her ne kadar hakları olsa da, yazılı olmayan nezaket kurallarına uyarak, yorumlarına , verdikleri enerjiye ve objektif olmaya özen göstermelerini rica ediyorum.
LigTV Son Dakika Haberi:
Volkan hakkinda anlasma saglandi.
1 Milyon+ Fevzi Elmas
Hayirli olsun...
Hemen yorum yapim... Fevzi kendi istedi tavır yapmayacaktı....
şimdi 2.ligde kasindi kendisi...bir suru laflar soyledi galatasarayin buyuk bir camia oldugunu bilmeden hariket etti...
Yapma ya...Fevzi'yi vermemiz kötü olmuş..
Emrahcım,
Şimdi haberelri seyrettim orda. Bu haber yokdu ? Bi açıklarsan ? Belki de haberler tam bitti haberi geldi, alt yazı geçti...
Kalan sağlar bizimdir.. Bir de Volkan Yaman da bizimdir..
İnşallah hayırlı olur CimBom'a...
ua da soylediler lig tvde son dakika gecmis
Adnan Szgin Orkunu Fevzinin tavrı nedeniyle aldıklarını söyledi
Tahmin ediyorum yine aynı nedenden dolayıda Fevzi Antalyaya verdildi bana göre doğru karar ne olursa olsun bir oyuncu bulunduğu takımın değerini bilmeli
Fevzi ozellikle verildi bunu bilin
Hayırlı uğurlu olsun çok iyi bir transfer... İbrahim Üzülmez de yaşlanmıştı artık A Milli Takım ın sol bek sorunu olmaz artık...
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=21677
Burada da yazıyor..Gerçekten de almışız Volkan'ı..Hayırlı olsun..
Emrah, Fevzi bonservisiyle birlikte verildi dimi?
Volkan Yaman hayırlı olsun, sırada Rommedahl veya Saviola var![]()
Ve Volkan Cim Bom'da !..
Lig TV'nin son dakika gelişmesi olarak duyurduğu habere göre transferi yılan hikayesine dönen Volkan Yaman sonunda Galatasaraylı oldu. Uzun süren pazarlıkların ardından Antalyaspor ile 1 milyon Euro ve Fevzi karşılığında anlaşmaya varıldı..
Transferi sonuçlandırmak üzere Antalya'ya giden Başkan Vekili Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel'in Antalyasporlu yöneticilerle anlaşmaya vardığı öğrenildi.
Volkan Yaman ile daha önce her konuda anlaşan ancak Antalyaspor'dan bonservisi almak için yoğun çaba harcamak zorunda kalan sarı kırmızılılar 1 milyon Euro para ve Fevzi'yi verdiği kırmızı beyazlılardan olumlu yanıt aldı.
Ligtv.com.tr
Fevziye uzuldum ama iyi oldu.cok konusmaya baslamisti.Kendine guvenen tantana yapmazx
Bence de hem Galatasaray açısından hem de A Milli Takımı açısından çok iyi oldu Volkan banko olduğundan dolayı Galatasaray'da daha iyi geliştirecektir kendisini.
Eray fevzi haketti bunu dedigi birsuru sozler var bilerek verildi kasindi kendisi sunda ua ya bakarsan onlar bile fevziye kizgin kimse gitmesine uzulmuyor hepsi haketti dedi
Koçum sakın yanlış anlama... Burda ciddi haber alabilen 3-5 kişiyiz zaten ama haberleri başından sonuna kadar izleyip göremiince sordum...
Ayrıca Fevzi konusunda fikirleirmi daha önce de ayzdım. Haketti, yanlış yaptı...Kendine o adar güvensiz ki, sanki 3.kaleci olacağı belli gibi hareket etti, rest cekti. Ama Aykut agzını acma di o Fevziden daha eski.
Orkunu zatne cooook begenıodum. Aykutumuz ve Fıratımız da var...Yeter de artar !
Beyler bu arada webaslan.com'da Ferhat da bonservisiyle verildi yazıyor..İnşallah Ferhat'ı vermemişizdir..Yoksa bence yarardan çok kayıp da olacak..Galatasaray, daha önce anlaşmaya vardığı sol kanat oyuncusu Volkan Yaman'ın kulübü Antalyaspor ile de kesin olarak anlaşmaya vararak, genç oyuncuyu kadrosuna dahil etti.
edit:Pardon yanlış haber..![]()