BÖRGHACİSEN mi Emre abi![]()
BÖRGHACİSEN mi Emre abi![]()
iyi oğuzhan hoş geldin........ iyiyim sen nASILsın![]()
Yok bu başka Oğuzhan
Neyse önce bir kahvaltı edeyim malum aç oynanmıyor.![]()
iyidir.
Aleyküm Selam.Burdayız Serhat.(:
Burdayız diyosun tek sen varsın..![]()
(: Sende varsın ya![]()
Aygün niye kaçtın alıyordum ifadeni counterda![]()
O transferlerle nereye kadar ?.
Valla şu ana kadar tek beraberliğim var ve o da deplasmanda Milan'la..Bence gayet iyi gidiyo takım..O kadar ki Pvael Nedved şu anda takım için önemli bir oyuncu olmasına rağmen yedek takımda..Onun yerini doldurabilecek o kadar iyi gençler var ki Juve'de yıldıza gerek kalmıyor..
Başkan yıldız oyuncu istemiyo mu peki?
günaydın herkeze![]()
Biri transfer mi dedi.![]()
![]()
Zuahhahah hangi takımsın ?...
GÜnayıdn
Sağ bek arıyorsan Zuniga, sol bek arıyorsan Pocognoli, forvet arıyorsan Vela'yı al iş biter.![]()
Selamun Aleyküm
Ben Bursaspor da 1 tane transfer yapamadım abi Maddi durum kötü sen dünyayı toplamışın ayıp oluyor ama![]()
15 md transfer bütçem vardı yetmeyince sağolsun başkan 30 md çıkardı.
Eeee baktı kaliteli adamları alıyorum kaliteli adamlarla ilgileniyorum bastırdı parayı ama şimdi meteliğe kurşun atıyorumŞu UEFA Kupasını kazanayımda sezon sonu patlatırım transfer bombalarını.
![]()
Bizde Kaptan ile birlikte şampiyonluğa gidiyoruz Süperlig de![]()
Bende Serie A'da daha sadece 1 beraberlik aldım..Milan'la berabere kalıp Fiorentina'yı yendim..Sırada Roma var..Onlarıda yenersem beni kimse tutamaz artık..Sezonu şampiyon tamamlarım ve 3. sezonumda daha da iyi transferlerle her alanda şampiyonluğa oynarım..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ama Del Piero'yu artık yedeğe çekmeyi planlıyorum..9 maçta yanlızca 2 gol atabildi..Onun yerine Miccoli'yi ilk 11'de oynatıcam..
Emre abi sen de mi hack kullanıyorsun?![]()
![]()
Hile demek ama Fm'de çıkmadı daha
Yanlış anlamayasın yani![]()