ewet arkadaslar sizler daha fazla merakta birakmamak zaman acisinda ligi bitirdim ve size maclari yayinlamiyacagim ins lige cikarsak yani yeni sezondaki maclari yayinlayacagim arkadaslar
PUAN DURUMU / cok kritik bir mucadele sonunda
ewet puan durumunda bu sirada olmak cok ta kolay olmadi ilk 5 macta galibiyet bile alamamistim ve umudumu kesmidtim ben bu yil icin ama oyle bir galibiyet serisi yakaladikki takimim super bir form grafigiyle playoff a kalmaya basardik ama play off cooook zorlu gececekti guclu ekipler vardi . bakalim kurada kim cikacakti
ewet sariyer yonetimi play off a kalmama cok sevinde ve bana 3 yillik bir teklif sundu ben bu teklifi degerlendirdim cunku ben dogdugum ilcenin takimini yani sariyer efsanesini geri dondurmek icin ant icmistim
ewet play off ilk macimda karsima kirikkalespor cikti
kirikkale -- sariyer
maca cok istekli ciktik ve galibiyeti istiyoduk fakat gol gecikti 80 dk utku yilmazin muthis frikik goluyle one gectik ve rakip 10 kisi oldugu icin garantiledik diyodum fakat kalecini degaj hatasiyla kirikkale beraberligi yakaldigi ve mac normal suresi bole bitti
uzatma dakikalarinda oyuna sonradan giren bulent 35 metrede orta sut karisimi yaptigi vurus saaskinlik icinde gol oldu ve sariyer takimi bu sonucun ustune yatarak tur atladi .
DIGER TUR ATLAYAN TAKIMLAR ///
YARI FINAL KURA CIKIMI ///
BOLUSPOR -- MERSIN
SARIYER -- SIIRT
ewet kurada cikmasini cok istedigim takim olan siirt cikmisti ve digerlerine gore kolay lokmaydi ama bu maclar hic belli olmaz oynamadan
SARIYER --- SIIRTSPOR // bakalijm bu onemli mac sonunda finale cikan taraf kim oldu
ewet bu mactan once oynanan diger yari finalin sonucu//
mersini 3-1 lik bir skorla deviren boluspor finale cikiyordu ve takimda moraller superdi ve artik finaldeki rakibini beklemeye baslamisti.
sariyer olarak muminle yine one gectik srekan gedigin hafif sakatligi bizi sikintiya dusurmustu 1-0 one gecmemize ragmen gecen macta oldugu gibi gol yiyip bareberlikle yetinmistik
uzatmalarda da gol olmayinca mac penaltilara kaldi ve penaltilar sonucu SARIYER takimi finale kalmistik
taraftarlar sevinclerini futbolcularla paylasiyordu
FINALIN ADII / / /
SARIYER - - - - BOLUSPOR
ewt bu macin sonucunu ve anlatimini ogleden sonra siteye koyucagim bakalim lig a ya cikacak 3. takim kim olucak !!!!!!!