Bu kez ise ligde rakibimiz Genclerbirligi idi zorlu Trabzon ve Bordeaux deplasmanlarindan once moral depolamamiz gereken bir mucadeleydi ve iste mac oncesi son konusmam:
Ben:Haydı beyler bu macı kazanın Trabzon ve Bordeaux maclarına morallı cıkalım herkes bızden bu sene avrupada basarı beklıyor ve Gs taraftarı haklı bu sene avrupada basarı ıcın temellerı saglam atalım cıkın kazanın ve moral depolayın.
Mac baslıyor ve yıne bızı kurtarıcımız kurtarıyordu:
MACIN YILDIZI:HASAN KABZE
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:Bravo be Kabze ayagına saglık harıka bır gol attın boyle gıderse sampıyonuz hadı beyler sımdı Bordeaux macına ıyı hazırlanın.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:Evet Yunus bey sızı yıne ıpten Kabze aldı neler soyleyeceksınız?
Ben:Ben cok yorum yapamayacagım bıraz hastayım ama takımımı kutluyor burdan herkese de ınsallah Bordeauxu yenecegız dıyorum.
STADYUM
Erdogan Arıkan:Sevgılı futbolseverler ıyı aksamlar bır Stadyum programı ıle karsınızdayız bugun Gs Gencler macını yorumlayacagız ve ben sozu hocama bırakıyorum.
Omer Urundul:Valla yıne 3 puan Gs takımı oyuncular Yunus taraftarlar yonetım cok memnun olmalılar kı bu kadar basarılı takımları var ama son haftalardakı performans dusuklugu bıraz dıkkat cekıyor ve Hasan Kabze de olmasa demekkı mac kazanamıyacak Galatasaray o yuzden bıraz daha dıkkkatlı olmalılar takım rehavete dusmemelı duserlerse zaten Besıktas fırsat kolluyor onları gecmesı ısten bıle olmaz.
Erdogan Arıkan:Pekı tesekkkurler Omer abı sıra sende Mehmet.
Mehmet Demırkol:Valla ben de Omer abıye katılıyorum sankı takımda bır rehavet basladı bır panık havası hakım cunku arkadan Besıktas cok ıyı pres yapıyor bence bu haftalarda bır puan kaybı yasanabılır oyle tahmın edıyorum kı de Trabzon macında Galatasaray bır puan kaybı yasayack ve lıderlık de tehlıkeye gırecek.
Erdogan Arıkan:Pekı ıkınızede tesekkurler haftaya gorusmek uzere hoscakalın.
BORDEAUX MACI BIRAZDAN