Bence kesin Eray'dan çıkmıştır bu başlık yanılıyormuyum?![]()
Kardeşm bu Hollandalılarda ne cimriymiş yahu...
Bence kesin Eray'dan çıkmıştır bu başlık yanılıyormuyum?![]()
Kardeşm bu Hollandalılarda ne cimriymiş yahu...
hiç öyle düşünürmüyüz![]()
Emre nerden bildin yahu, çok belli ediyor mu Eray kendini?
Neyse reklamımızı da yaptım, içim rahat. Şimdi gideyim oyun oynayayım biraz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Sampadori'yla İtalya TIM Cup'ı aldım gibi. İlk maçta Fio'yu 4-0 yendim. 2. maçtada 5 fark yemem heraldeLigde de 8. sıradayım. Seneye Avrupa'yı inletcem
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Belli etmekten değil de öyle bir başlık ancak gönül adamı birinden çıkardı :diçinizdeki tek gönül adamıda Eray.
Oyna oyna bende Hollanda'yı dize getiriyorum başkan sağolsun çok cömert başkanım diyorum 15 md emrimde.![]()
![]()
Ohhh beee. Benim yeğenin doğum günü varmış bugün. Pastalar börekler.. Kolalar, kuruyemişler, kurabiyeler oh ohhBen kaçıyorum hadi hoşçakalın
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Güle güle...![]()
güle güle toosun![]()
Merhaba ben geldim arkadaşlar.
So what?
Saike
Şemsi gelmiş forumun kartalı naber?![]()
Bende damladım..![]()
Forumun kanaryası mı desem timsahı mı?![]()
Fark etmez abi nasıl dersen deÖnce Fener Sonra Best Bursa
![]()
Ozaman ötücügillerdensin.![]()
beyler bende geldim nasıl keyifler
Günaydınlar
Forum kartalı iyi sayılır.Yarın gidiyorum Allah'ın izniyle.
So what?
Saike
Nereye desem Şemsi Iğdır diyeceksin sanırım.![]()
Evet abi.Ama arada bir takılırım.Boşlamam buraları.
Bu arada bütün sene açılamadığım sevdiğim kıza şimdi Msn'den açılıyorum.Tabii çevrimdışı ileti göndererek.
![]()
So what?
Saike
Hoşgeldin Memo..
Hadi bakalım güle güle git güle güle gel Iğdır'dan da iştirak et aramıza![]()
Yazdım yazıyı.Bakalım cevabı ne olacak.![]()
So what?
Saike
Ooo Şemsi çevrimdışı olmaz ama yahu al karşıma gerçek ortamda çevrimiçi çevrimiçi konuş böyle msnde olmaz yahu.
Abi konuşabilsem konuşacaktım ama işte olmadı.Bende şansımı çevrimdışıdan denedim.Kız onu sevdiğimi bilsin yeter.3 ay sonraki tepkisini merak ediyorum.
So what?
Saike
3 aya unutur be Şemsi
Bence sen 3 ay bekle yüzüne söyle![]()
slm millet.nasılsınız.Trabzon'dan giriyorum nete.Orda bile sizden kopamıyorum![]()
İleti gitti artık.Msn'i açtığında bu gerçek ile karşılaşacak.Belki kahkahaya bile boğulabilir.
Belkide şok olabilir.Ama artık onu sevdiğimi bilecek.3 ay sonra bana sorduğunda doğrumu diye bende yüzüne karşı doğru diyeceğim.Bakalım ne olacak.Önümüzde koskoca 3 ay var.
![]()
So what?
Saike
ooo Şemsi okudum kız durumlarını.Ben olsam senin yerinde 3 ay bekleyemem.1 ay sonra açarım msni![]()
Burak böyle daha iyi.Her şey 3 ay sonra ilk okul gününde belli olacak.![]()
So what?
Saike
Bakalım,umarım hayırlısı olur senin için![]()