Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 159 / 422 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon
4,741 ile 4,770 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

bence müthiş bi takım oldu barça... fakat bazı oyuncular yedek kalıcak ya da gidicek tabi...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by lucho View Post
    dimi ya real madrid in yaptığı faullere kırmızı kartlar verilmesin(bkz.diarra barcelona,beckham zaragoza.).nistelrooy depotivo maçında bir el harektiyle smaçla ramos a asist yapsın.2-3 tane kırmızı kartı geri kaldırılsın.sonra da barçanın gönlünü almak için artık hiçbirşeye yaramayn elle atılan bir gol hediye edilsin.çok haklısın kardeş.sonra elle atılan gol aylarca konuşular,krallık takımı real madrid'inkiler göz ardı edilsin.
    Barcelona hiç korunmuyor zaten,hakemler hep barcelonaya karşı,reali tutuyor,barcelona tüm dünyanın en iyi takımı ama hep hakemler yüzünden kupasız kapadılar sezonu,gelecek sezon görüşeceğiz

Kırmızı kart verilmemiş,bırakın bunları Barcelona Şampiyonlar Ligi'ni aldığında Del Horno'nun sarı kartlık müdahelesine direk kırmızı kart verdiler Chelsea'yi geçtiler,Arsenal maçında avantajın tanımı yapıldı resmen 18. dakikada kırmızı kart gösterdi hakem,bunlar nedir raslantı mı,hakem görmedi mi,Barcelonayı bildim bileli böyledir bu sezon da gördük ne kadar hakettiklerini o kupayı tahminlermi boşa çıkarmadılar
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dick View Post

Zavallı Barcelona,La Liga'yı sonuna kadar haketmişlerdi halbuki...
    attığı bir gol ile 34 maç nasıl siliniyor birden... Barca sonuna kadar hak etti real'e yapılan çifte standardı gördük bu sene
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barcelona hiç korunmuyor zaten,hakemler hep barcelonaya karşı,reali tutuyor,barcelona tüm dünyanın en iyi takımı ama hep hakemler yüzünden kupasız kapadılar sezonu,gelecek sezon görüşeceğiz
    Real 1 kupa aldı sanki bütük kupalası topladı mı

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Default Barcelona’nın Bugünkü Transferi: Yaya Toure

Barcelona’nın Bugünkü Transferi: Yaya Toure
    barcelona yaya toureyi 12 milyon euro ya monaco dan transfer etti.paranın yarısı sözleşme gereği metalurg donestk takımına gidecek.

http://www.goal.com/tr/Articolo.aspx?ContenutoId=335517

kaynak:goal

Del Piero_10 Misafir

Ortalama bir futbolcu.

Nesil
    2006

Metalurg çok iyi kar etmiş
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Kırmızı kart verilmemiş,bırakın bunları Barcelona Şampiyonlar Ligi'ni aldığında Del Horno'nun sarı kartlık müdahelesine direk kırmızı kart verdiler Chelsea'yi geçtiler,Arsenal maçında avantajın tanımı yapıldı resmen 18. dakikada kırmızı kart gösterdi hakem,bunlar nedir raslantı mı,hakem görmedi mi,Barcelonayı bildim bileli böyledir bu sezon da gördük ne kadar hakettiklerini o kupayı tahminlermi boşa çıkarmadılar
    geçen yıl şampiyonlar liginde verilen iki karar da doğruydu.bi kere o kararlar la bu senekii la liga nın ne alakası var ki.istersen daha da geçmişlere gitmeyelim.

ispanya liginde hep hakem hataları vardı bu sene.peki messi nin resmini oraya koymandaki amaç neydi yoksa hiçbir işe yaramayan gölü tüm 38 haftaya mı mal etmekti.sen o resmi koyarsan bende barcelonanın aleyhine yapılan şeyleri yazarım.messi şampiyonluk maçında barcelona nın düşmanı olan espanyola yardım edip topa elle mi vurdum diyecekti hakeme.asıl siz bırakın bunları.ne söylerseniz söyleyin şu anda açık ara en iyi takım.visca barcelona.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    attığı bir gol ile 34 maç nasıl siliniyor birden... Barca sonuna kadar hak etti real'e yapılan çifte standardı gördük bu sene
    .

Bu forumu seviyorum ya,siz olmasanız güleceğim yok,real'e çifte standartAllah da sizi güldürsün

Real dünyanın en iyi takımı,tüm kupaları topladı mı diyorum,yukarıda mesajımda tarihinin en kötü sezonlarından birini geçirmesine rağmen şampiyon oldular dediğimi görmedin heralde,bu da güzeldi ama ilk mesajın müthiş,onun yanında sönük kaldı

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

bırak 34 maçı(38 olcak) 1 maça bile yaramayan şeyle.barça nın bütün hakkı göz ardı ediliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Henry Barca'da

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Henry en iyisini yapmış.Ama Arsenal için kötü olmuş.Çünkü o çocukların bir abiye ihtiyacı var.Yoksa gencecik delikanlılar Arsenal formasının ağırlığını kaldıramayabilir....
    Bence değişiklik her zaman iyidir.Bir futbolcunu bir takımda bir miladı vardır ve onu tamamlayınca kariyerine yeni sayfalar açması lazım.Örneğin Carlos Fenere gelirken her ne kadar büyük başarılar için geldim desede buna kendiside pek inanmadığını hepimiz iyi biliyoruz.Ama dediğim gibi değişiklik her zaman iyidir.Her akşam aynı yemek yenmez değil mi arkadaşlar?Bence Gerard'da ayrılmalı Liverpoldan ama Tottiye bir şey diyemem çünkü o Roma konusunda profesyonel değil tam bir Roma fanatiği Romaya amigo bile olabilir....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Bu forumu seviyorum ya,siz olmasanız güleceğim yok,real'e çifte standartAllah da sizi güldürsün

Real dünyanın en iyi takımı,tüm kupaları topladı mı diyorum,yukarıda mesajımda tarihinin en kötü sezonlarından birini geçirmesine rağmen şampiyon oldular dediğimi görmedin heralde,bu da güzeldi ama ilk mesajın müthiş,onun yanında sönük kaldı

bizde bu forumu seviyoruzbiz burda tarihten konuşmuyoduk ki.sadece bu yılki la ligadan bahsediyoruz.ayrıca real madridin son 7-8 yıllık lig tablosuna hatta dahada eski olabilir hep 70,72,75 civarında puanlar almış.bu senede 76 puan toplamış.bence kesinlikle en kötülerden sezonlardan değil.doğru söylüyorsun real madrid bu sene son bir kaç haftanın son 10 dk ları hariç hep kötü oynadı.ama hakemler sayesinde bu kadar puan toplayabildi.biz buraya nerden geldik ya henry barça ya transfer olmuş.bu konu burda kapansın.geçmişte kalmış sezon üzerinde bu kadar konuşmamız bile yanlış

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by lucho View Post
    bizde bu forumu seviyoruzbiz burda tarihten konuşmuyoduk ki.sadece bu yılki la ligadan bahsediyoruz.ayrıca real madridin son 7-8 yıllık lig tablosuna hatta dahada eski olabilir hep 70,72,75 civarında puanlar almış.bu senede 76 puan toplamış.bence kesinlikle en kötülerden sezonlardan değil.doğru söylüyorsun real madrid bu sene son bir kaç haftanın son 10 dk ları hariç hep kötü oynadı.ama hakemler sayesinde bu kadar puan toplayabildi.biz buraya nerden geldik ya henry barça ya transfer olmuş.bu konu burda kapansın.geçmişte kalmış sezon üzerinde bu kadar konuşmamız bile yanlış
    Real Madrid dünyanın en büyük klüplerinden biridir,şu sezon gösterdiği performansa bakarsan beklentilerin altında olduğunu görürsün,ama sen görmezsin çünkü futboldan anlamıyorsun,puana bakıyorsun direk,şampiyonlar liginde ispanyollar ne yaptı bu yıl,bir Valencia çıktı üst turlara

Barcelona'ya iyi futbol oynadı bu yıl diyen biriyle tartışmayı bırak,kurduğu herhangi bir cümle için harcadığım tek ATP'ye bile değmez,bu son sözümdür,azıcık futboldan anlayın,saçma sapan yorumlar yapmayın,4 forvetle tüm kupaları toplayacakmış Barcelona,yazarken bile gülüyorum

Çok para yahu...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu adam ile zamanında bizde ilgilenmiştik.Ama alamamıştık.Alabilsek çok güzel olacakmış demekki.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

isimini duydum ama ne kadar iyi bilemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar Barcelona Henry'yi alarak çok güçlü bir hücum hattına sahip oldu.Geçen seneyi unutturur Barcelona.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

anlasilan deco gönderilecek

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Real Madrid dünyanın en büyük klüplerinden biridir,şu sezon gösterdiği performansa bakarsan beklentilerin altında olduğunu görürsün,ama sen görmezsin çünkü futboldan anlamıyorsun,puana bakıyorsun direk,şampiyonlar liginde ispanyollar ne yaptı bu yıl,bir Valencia çıktı üst turlara

Barcelona'ya iyi futbol oynadı bu yıl diyen biriyle tartışmayı bırak,kurduğu herhangi bir cümle için harcadığım tek ATP'ye bile değmez,bu son sözümdür,azıcık futboldan anlayın,saçma sapan yorumlar yapmayın,4 forvetle tüm kupaları toplayacakmış Barcelona,yazarken bile gülüyorum
    şampiyonluk puanla olunuyor.ne kadar güzel oynarsan oyna bir işe yaramayabilir.biz madrid in dünyanın en büyük klüplerinden biri olmadığını söylemiyoruz zaten.bide gelmiş sen futboldan anlamıyorsun diye konuşuyorsun.
    gereksiz konuşuyorsun.yok messi elle gol atmış.yok del horno kırmızı kart yemiş.yok arsenal barça ya yenilmiş.yok siz olmasanız güleceğim yoktu falan.
    ben burda kaç kere yazdım zaten ben barcelona iyi futbol oynadı falan demiyorum.sadece.şanssızlık ve haksızlık dedim.aynı şey madrid içinde geçerli.
    .sonra kendi aklından bişey yazıp laf sokmaya çalışıyorsun.kendimi zor tutuyorum söylemek için.futboldan analamdığın için üzgünüm.
    bu arada sezon sonu görürsün barça 4 forvetle napacak.hangi kupaları alcak.şimdiden böyle konuşmak kolay sezon sonunu bekle.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    anlasilan deco gönderilecek
    decoyla bir alakası yok.mc mevkinde oynuyor.ön libero ağırlıklı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Beyler konu Henry transferi farkındasınız sanırım değil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

o bölgede çok oyuncusu vardı gerek yoktu çokta para vermişler

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

15:04 teki mesajımda bende bunu yazdım zaten.ben ilk başta sadece barçayla ilgili bir görüş yazdım.rahatsızlık verdiysek özür dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bence bir bildikleri vardır barça yönetiminin.çünkü bu sene başarısızlıkla sonuçlanan bir sezon yaşadılar.gereksiz ve kötü transfer yapcaklarını düşünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

çok kötü futbol oynuyorlardı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ama genç futbolcular var deportıvo da bu yıl patlama yapabilirler

Barcelona müthiş bir transfer yaptı.Eto'o-Henry ikilisi İspanya'da gol rekoru kırarlar.

Ama Barça'nın cok sağlam bir ön liberoya ihtiyacı var.Vieria,Gattuso,Makalele tarzında oyunculara ihtiyacı var Barça'nın ve tabiki bir de cok iyi bir kaleciye.

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    Eğer haber doğruysa, Henry'i Arsenal'de görmemiz muhtemeldir turnuvadan sonra.
    İmkansız gibi birşey!
    Arsenal genç bir kadro oluşturdu ve Henry Arsenalden ayrılınca oyuncular bir açıklama yapmıştı
    ''Üzerimizden büyük baskı kalktı diye''

Default Osasuna'da bir İranlı

Osasuna'da bir İranlı

La Liga temsilcilerinden Osasuna, İranlı oyuncu Masoud Shojaei ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde Al Sharjah'ta forma giyen ve bonservissiz transer edilen 24 yaşındaki oyuncu, 15 kez milli takım forması giymişti.

Kaynak : Reuters

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default David Silva yuvada kaldı

David Silva yuvada kaldı

Liverpool'un transfer listesinde bulunan Valencia'nın parlayan yıldızı David Silva kulübüyle olan sözleşmesini 2013 yılına kadar uzattı.Valencia'da geçen sezon gösterdiği başarılı performanstan sonra büyük kulüplerin dikkatini çeken ve 12 milyon pound değer biçilen altın çocuk, Liverpool'dan gelen teklifi geri çevirdi ve İspanyol ekibinde kalacağını açıkladı. 21 yaşındaki genç oyuncuyu ısrarla kadrosuna katmak isteyen Rafael Benitez'in çabaları sonuç vermedi.
    İspanya Milli takımında da görev yapan David Silva yaptığı açıklamada;
    "Burada olmaktan çok mutluyum ve yıllarca Valencia'da top oynamak istiyorum. Çocukluğumdan beri bu kulüpte top oynuyorum o yüzden burası benim evim ve hiç bir yere gitmek istemiyorum" diye konuştu.
    Ayrıca Valencia'nın orta sahadaki yıldızlarından Ruben Baraja da 2010 yılına kadar takımda kalacağını açıkladı.

24.06.2007
    Kaynak : Sporx.com dış haberler

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Oyun şablonu değişecek bu transferle yada etoo 4-2-3-1'in 3 ünde sağ yada sol kanatta oynayacak

Hakemler bu sezon ispanya'da çok konuşuldu hakemler açısından berbeat bir sezon oldu la liga'da ama bu hakem hataları barca lehine oldu kesinlikle santander-madrid maçı santandere verilen 2 haksız penaltı reale verilen haksız k.kart bu maç aklımda kalan daha bir çok maç var böyle ama işte böyle oluıyor son dakikada madrid ve espanyol'un golleri şampiyonluğu madrid'e veriyor bu sezon ispanya'da iyi takım yoktu sevilla akılcı olsa rahat şampiyon olurdu.Barcelona r.madrid'in bu kötü durumundan faydalanamadı birçok puan kaybı yaptı sonra real azmiyle ve arkadan gelmenin hırsıyla kaptı şampiyonluğu

Mesaj Yetkileri