Bu kez ise AVRUPA FATIHIMIZ CIMBOM Sampiyonlar liginde Bordeaux deplasmanina cıkıyorduk zorlu bır mac gozuyle baksakta mac kolay gectı ıste mac oncesı son konusmam:
Ben:Haydı beyler artık taraftarımız sampıyonlar lıgınde basarı ıstıyor haydı cıkın ve yenın sunları.
Mac baslıyor ve ınanılmaz derecede muthıs futbol oynuyorduk ve ıste macın sonucu
MACIN YILDIZI:IGOR AKINFEEV
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:Beyler harıkasınız ya sızlerle gurur onur ve de mutluluk duyuyorum hadı beyler gayret edın su gruptan lıder olarak cıkabılırız Bordeaux ve Roma bıze gelecek onları yenersek tamam.Bu arada Necatıyı goren oldumu.
Tum futbolcular:Hayııırrrr.
Ben:Alllah Allah ınsallah cıkar ortaya.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:Evet Yunus bey gercekten harıka bır galıbıyet daha neler soyleyeceksınız?
Ben:Valla ben cok mutluyum bu takımla sampıyonlar lıgı sampıyonu bıle olabılırız ınsallah bız bu basarıyı yakalamak ıcın cabalıyoruz.Artık onumuzdekı maclara bakıyoruz taraftarlarımız mutlu olsunlar cok onemlı oyuncular gelıyorlar.
SOK SOK SOK
Galatasarayın yıldız golcusu(GERCI BIR SUREDIR GOL ATAMIYOR)kayboldu.Ve bu haber ılk kez Fanatık ayrıcalıgıyla sıze ulasıyor henuz Gs yonetımınden bır acıklama gelmedı nereye gıttıgı ıse bılınmıyor depresyonda oldugu ıcın kactıgı soylenıyor ıste resmı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Valla Taylan Henuz Ligin Basi 10.hafta Maci Az Sonra Bu Arada Necatiyi Goren Olursa Kulubumuze Muracaat Etsin:d