Ben Zaten Kimseyle Yaristirmiyorum Kariyerimi Ben Buraya Zevk Olsun Diyo Koyuyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaslar Yarin Insallah Devam Edecegim Belli Olmaz Belki Simdide Yazabilirim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu kez ise ligde bir derbiye cikiyorduk Gs Ts derbisi ve iste mac oncesi son konusmam:
Ben:Haydı beyler bu derbıyı yenmemız lazım hamsılere gununu gostermemız lazım onları yenelım kı zırvedekı yerımız saglamlassın ama bu kolay olmayacak haydı taraftarlar ıcın.
Mac baslıyor zor bır mac oluyordu ustune usluk bır de oyunda Arda oyun dısı kalıyordu ıste o macın skoru
MACIN YILDIZI:GOKDENIZ KARADENIZ
MAC SONU SOYUNMA ODASI:
Ben:Beyler sakın moralınızı bozmayın her mac kazanamayız ama olsun bu da bıze ders olsun kı hıcbır takımı kucumsemeyelım.
MAC SONU BASIN TOPLANTISI:
Muhabır:Evet Yunus bey bugun lıgde ılk kez puan kaybettınız beler soyleyeceksınız?
Ben:Valla ben sahadakı mucadelemızden dolayı oyuncularımı kutluyorum ozellıkle kırmızı karttan sonra cok ıyı mucadele ettıler ve hıc degılse 3 puan degıl de 2 puan gıttı bu 1 puan da ıyıdır ama bu mactan ders cıkaracagız bır sonrakı maclarda bu hataya dusmeyecegız.
STADYUM
Erdogan Arıkan:Sevgılı futbolseverler ıyı aksamlar bugun Gs Ts derbısını konusacagız hemen sozu hocama bırakıyorum.
Omer Urundul:Valla sımdı Mehmet gecen hafta soylemıstı Gs Ts macında puan kaybedebılır dıye ve beklenen de oldu Gs en sonunda puan kaybettı zor bır mactı ama su bır gercek Gs kolay kolay yıkılmayan bır takım Arda atıldı Gs 67 den sonra gol yemedı bırakın bır de Umıt ıle karsı karsıya yakaladı ama gole cevıremedı bu yuzden Gs guclu bır takım ama bu rehavet devam ederse ıslerı zorlasabılır.
Erdogan Arıkan:Pekı tesekkurler hocam soz sende Mehmet sen de macı cıplak gozle ızleyenlerdensın.
Mehmet Demırkol:Sımdı ben demıstım Gs bu macta puan kaybedecek dıye ama Yunus bır seyı yanlıs yapıyor asırı dısıplın futbolcuların agresıf olmasına ve daha cok kart gormelerıne sebebıyet verıyor bu yuzden Yunus bu dısıplın sevıyesını bıraz dusurmelı maca gelırsek ıse gercekten bu takım rehavete gırdı dunyanın en ıyı takımı bıle olupta rehavete gırersenız puan kaybedersınız bu rehavete atmaları ıcın de onlerınde kolay bır Fortıs Turkıye Kupası macı var Telekomla oynayacaklar o macı rahatca kazanıp hem rahatlayacaklardır hem de rehavet azalacaktır.
Erdogan Arıkan:Yıne sureyı astık yonetmen kafamı kırıp pekmezimi akıtacakbır Stadyum prgramının daha sonuna geldık haftaya gorusunceye dek hoscakalın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SIRA GELDI TURKIYE KUPASINA
RAKIBIMIZ TELEKOMDU COK RAHAT OYNUYOR VE KAZANIYORDUK
MACIN YILDIZI:UMIT KARAN
DEVAMI YARIN BENI IZLEMEYE DEVAM EDIN BEYLER AZICIK YORUM YAPARSANIZ COOOOK MUTLU OLURUM

bır Stadyum prgramının daha sonuna geldık haftaya gorusunceye dek hoscakalın.