Tamam arkadaşlar lütfen ya konu uçtu gitti nerelere Galatasaray hakkında konuşalım.
Tamam arkadaşlar lütfen ya konu uçtu gitti nerelere Galatasaray hakkında konuşalım.
Pm attım yoksa ceza alacaz .
Hasagic çok gereksiz bir transfer olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kaleci mi yok bizde bir tane daha kaleci alıyoruz..
Hemde cok gereksiz olur.3.kaleci lazım olursa Volkan Babacan geçer.
Umarım basarılı olurlar ama cok zor.
Koşuyo ya da koşmuyo ama Sergen elinden geleni yapıyo... BJK için sonuna kadar oynuyo...Adamda Beşiktaş Ruhu var... İnş... gelir...
Serdar Volkan yeter bir 3.ye gerek yok...Ayrıca genç Volkan da var galiBa...
Recep 3. kaleci olabilir.. Sanırım kiradan geliyor..
Yahu siz bunu FM sanıyorsunuz heralde ne Volkan Babacan'ı...Avrupada kritik bir maçta Volkan mı oynayacak yapmayın Allah aşkına...Ben Serdar'dan bile şüpheliyken...Ama dediğiniz gibi Hasagic'de olmaz sınır kalkarsa Martinez tam yerinde transfer olur...
Galatasaray konusunu takip edenler bilirler, bizim meşhur bir Fazıl abimiz var.. Onun dediğine göre, Fenerbahçe Adriano'yu kiralamış.. 9 milyon euro kiralama bedeli ile, Adriano'ya da 5 milyon euro verilecekmiş..
Eğer Ardiano gelirse müthiş bir transfer olur.
yAlan değil ben gelmesini isterim.Türk futbolu açısından çok iyi olur.
Buralk fazıl abı Adrıano kıralandı dedı ınsallah bu cıkmazBnece sımdıden fenerlıler sevının Fazıl abı haber nede olsa
Savıola haberini milliyet gazetesıde yazdı lıgtv de cıkmıs ama ben gormedım ilgilendigimiz dogru gizli yürütülüyor gelince agzınız acık kalmasın
Bouzıd sag bekte oynayabılen bırfutbolcu hatta sag bekte dahacok basarılı mıllı takımdada orda oynuyor
Wallahi ne diyelim inşallah gelir...![]()
Hadi bakalım yarın mutlu haberlerle birlikte olmak üzere.
Meşhur Fazıl abiniz "Ronaldo transferi %90 bitti" demişti, ama Ronaldo yalanlanıyor her gün, o yüzden Adriano için söylediğine de inanmıyorum![]()
Yukarıda Ömer abi yazmıştı. Türk statüsünde oynaması için 5 sene beklemesi gerekiyor, çünkü Bosna Milli takımının formasını giymiş bir oyuncu. Nobre, Aurelio, Vederson gibi değil...
"YÜCE ATATÜRK"
Kardes sorunu görmedim kusura bakma
Bouzıd le İlgili haber cıkmadı kimsede bilmiyor ne zaman geldigini veya gelecegini acıdım valla adama
Forvetler arasında Saviola Ki büyük ihtimal gelecek bize en iyi teklifi biz verdik
Eger saviola olmassa Baiano gündem de Aslında nilmarla ön protokol imzalandı. nilmarın bonservisine 4.5 milyon dolar verilmiş ama yönetim simdilik onu askıya aldı şimdilik bonservisi elinde olan futbolculara yöneldi bunda da ilk aday saviola bu parayı saviolanın trnasferi icin kullanacaklar malum bonservısı elinde
Saviolaya yıllık 3.7 verdik Saviola suan düsünüyor
Sag kanat rommedahl Gelebilir Sag beke trabelsi gelebilir ama kontejan oldugu için ikisinden biri gelecek eger kontejan degisirse ikiside gelebilir
rommedahl ile anlasıldı yedekte bekliyor
Nuri sahinde Gündemde ama bana göre bu transferin olması zor
Ama sunu net söylim yönetim bir yildız transferi daha yapacak yanı su lincoln transferi bir gecsin sonra öbür yıldız gelecek ve onada forma yogunlugu olacak
Ayrıca fenerbahcenin yapacagı transferi de bekliyorlar
sergen gelmesine gelirde, bjk de eski başarılarını yakalayacağını pek sanmıyorum.
Bu Fazıl abi Ronaldo'ya ne zaman %90 bitti dedi?
Ayrıca Adriano kiralandı dediyse kiralanmıştır![]()
(/s)
beyler ne baiano ne nilmar ne de lima artı recoba hiç biri deil şu an adnan abinin gözü kulağı saviolada en ii teklifi yaptık salıya kadr süre verdi allaha dua edelim inşallah gelecek saviola
Aimar kardes bende zaten dikkatleri saviolaya cekiyorum
Zaten para konusunda kendisiyle kesin olarak anlaşmaya varmışız.Sorun para değil,futbolcunun tercihi...
Bence haftaiçi biraz daha netleşmesini beklemek en doğrusu....
Ama ben kendi adıma söylüyorum,umudumun fazla olduğu bir gerçek...
Balon bir haber degil yani bazılarına hala yalan haber gibi geliyorda yakında gazateler yazmaya baslayınca görürsünüz gerci bugün tek tek tük bazıl gazeteler yazdı
emurafu kardes aslında gazetelere yansımaması açımızdan mükemmel o kadar çok balon haber deyip bana inanmayan var ki kardesim ama herkes inansın saviolada büyük yol katettik gercekten yakında formasını alabiliriz