Sayfa 171 / 439 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon
5,101 ile 5,130 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tamam arkadaşlar lütfen ya konu uçtu gitti nerelere Galatasaray hakkında konuşalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pm attım yoksa ceza alacaz .

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hasagic çok gereksiz bir transfer olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kaleci mi yok bizde bir tane daha kaleci alıyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hemde cok gereksiz olur.3.kaleci lazım olursa Volkan Babacan geçer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım basarılı olurlar ama cok zor.

Koşuyo ya da koşmuyo ama Sergen elinden geleni yapıyo... BJK için sonuna kadar oynuyo...Adamda Beşiktaş Ruhu var... İnş... gelir...

Serdar Volkan yeter bir 3.ye gerek yok...Ayrıca genç Volkan da var galiBa...

Sheriff Misafir

Recep 3. kaleci olabilir.. Sanırım kiradan geliyor..

10. Default

Yahu siz bunu FM sanıyorsunuz heralde ne Volkan Babacan'ı...Avrupada kritik bir maçta Volkan mı oynayacak yapmayın Allah aşkına...Ben Serdar'dan bile şüpheliyken...Ama dediğiniz gibi Hasagic'de olmaz sınır kalkarsa Martinez tam yerinde transfer olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray konusunu takip edenler bilirler, bizim meşhur bir Fazıl abimiz var.. Onun dediğine göre, Fenerbahçe Adriano'yu kiralamış.. 9 milyon euro kiralama bedeli ile, Adriano'ya da 5 milyon euro verilecekmiş..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eğer Ardiano gelirse müthiş bir transfer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Galatasaray konusunu takip edenler bilirler, bizim meşhur bir Fazıl abimiz var.. Onun dediğine göre, Fenerbahçe Adriano'yu kiralamış.. 9 milyon euro kiralama bedeli ile, Adriano'ya da 5 milyon euro verilecekmiş..
    Sizin meşhur Fazıl abiniz bu konuya da mı geldi?

Bir kaleci alınacaksa bu kesinlikle Hasagiç olmaz. Hele ki yabancı olduğundan hiç olmaz...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Bir kaleci alınacaksa bu kesinlikle Hasagiç olmaz. Hele ki yabancı olduğundan hiç olmaz...
    Adam ne derse çıkıyor, bu çıkmaz umarım..

Sheriff Misafir

Yerli statüsünde oynayabilecekmiş büyük ihtimalle.. Ama o adam Türk oğlu Türk olsa yine olmaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yAlan değil ben gelmesini isterim.Türk futbolu açısından çok iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Buralk fazıl abı Adrıano kıralandı dedı ınsallah bu cıkmaz Bnece sımdıden fenerlıler sevının Fazıl abı haber nede olsa

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut View Post
    vallaha şöyle bir düşünün.saviola olayını bir tek fanatik ortaya attı.Ama Lincolnu Fotomaç,FOTOSPOR,Fanatik ,ajanslar ve diğer spor siteleri verdi günlerce.Lincoln ciddi bir girişimdi.Saviolayada ciddi bir girişim olsaydı çoktan medya ayağa kalkardı.
    Savıola haberini milliyet gazetesıde yazdı lıgtv de cıkmıs ama ben gormedım ilgilendigimiz dogru gizli yürütülüyor gelince agzınız acık kalmasın

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Bence de dediğin doğru Deniz. Çok övüyolar onu. Ya Servet oynamayacak ya Bouzid. Aklıma ilk gelen isim Bouzid oluyor.. Çünkü Servet sağ bek oynayamaz, Bouzidde oynayamaz, ikiside stoper olmak zorunda, iki tane uzun boylu da olmazki..
    Bouzıd sag bekte oynayabılen bırfutbolcu hatta sag bekte dahacok basarılı mıllı takımdada orda oynuyor

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

inş fazıl abimizin dediği doğru cıkar. ben şimdiden heycanlandım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Wallahi ne diyelim inşallah gelir...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hadi bakalım yarın mutlu haberlerle birlikte olmak üzere.

Meşhur Fazıl abiniz "Ronaldo transferi %90 bitti" demişti, ama Ronaldo yalanlanıyor her gün, o yüzden Adriano için söylediğine de inanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yukarıda Ömer abi yazmıştı. Türk statüsünde oynaması için 5 sene beklemesi gerekiyor, çünkü Bosna Milli takımının formasını giymiş bir oyuncu. Nobre, Aurelio, Vederson gibi değil...
    "YÜCE ATATÜRK"

Yukarıda Ömer abi yazmıştı. Türk statüsünde oynaması için 5 sene beklemesi gerekiyor, çünkü Bosna Milli takımının formasını giymiş bir oyuncu. Nobre, Aurelio, Vederson gibi değil...
    ewet abi haklısın adam kendi milli takım formasını giymiş..! zaten hiç gerek yok ya ben hala inanmıyorum bu habere vede inanmak istemiyorum nabıcaz biz kaleciyi ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Punter View Post
    Bouzid ne zaman gelmiş ?

Emrah bide bişey kafama takıldı... 2 yabancı daha alınacak vebu forvet olcak. Muhteel isimler hakkında iyi kotu fikrimiz var ve bunalrdan birisnin geleciğini tahmin edıoruz.

Ancak 2 . yabnacı hakkında hiç elişme duymıyırum. Surekli Rommedhal adı gectiş, bugunde sağ bek die Trabelsi çıktı...2. yabancı hakkında bi fikrin varmı ?
    Kardes sorunu görmedim kusura bakma

Bouzıd le İlgili haber cıkmadı kimsede bilmiyor ne zaman geldigini veya gelecegini acıdım valla adama

Forvetler arasında Saviola Ki büyük ihtimal gelecek bize en iyi teklifi biz verdik
    Eger saviola olmassa Baiano gündem de Aslında nilmarla ön protokol imzalandı. nilmarın bonservisine 4.5 milyon dolar verilmiş ama yönetim simdilik onu askıya aldı şimdilik bonservisi elinde olan futbolculara yöneldi bunda da ilk aday saviola bu parayı saviolanın trnasferi icin kullanacaklar malum bonservısı elinde
    Saviolaya yıllık 3.7 verdik Saviola suan düsünüyor

Sag kanat rommedahl Gelebilir Sag beke trabelsi gelebilir ama kontejan oldugu için ikisinden biri gelecek eger kontejan degisirse ikiside gelebilir
    rommedahl ile anlasıldı yedekte bekliyor

Nuri sahinde Gündemde ama bana göre bu transferin olması zor

Ama sunu net söylim yönetim bir yildız transferi daha yapacak yanı su lincoln transferi bir gecsin sonra öbür yıldız gelecek ve onada forma yogunlugu olacak
    Ayrıca fenerbahcenin yapacagı transferi de bekliyorlar

sergen gelmesine gelirde, bjk de eski başarılarını yakalayacağını pek sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bu Fazıl abi Ronaldo'ya ne zaman %90 bitti dedi?

Ayrıca Adriano kiralandı dediyse kiralanmıştır
    (/s)

beyler ne baiano ne nilmar ne de lima artı recoba hiç biri deil şu an adnan abinin gözü kulağı saviolada en ii teklifi yaptık salıya kadr süre verdi allaha dua edelim inşallah gelecek saviola

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aimar kardes bende zaten dikkatleri saviolaya cekiyorum

Zaten para konusunda kendisiyle kesin olarak anlaşmaya varmışız.Sorun para değil,futbolcunun tercihi...
    Bence haftaiçi biraz daha netleşmesini beklemek en doğrusu....
    Ama ben kendi adıma söylüyorum,umudumun fazla olduğu bir gerçek...

Balon bir haber degil yani bazılarına hala yalan haber gibi geliyorda yakında gazateler yazmaya baslayınca görürsünüz gerci bugün tek tek tük bazıl gazeteler yazdı

emurafu kardes aslında gazetelere yansımaması açımızdan mükemmel o kadar çok balon haber deyip bana inanmayan var ki kardesim ama herkes inansın saviolada büyük yol katettik gercekten yakında formasını alabiliriz

Mesaj Yetkileri