Kucuk John aslinda Turk
Robin hoood gercekte nottinghamli bir forest fanatigi ve nottingham forest takimini eski gunlerine dondurmek icin kollari sivadi ve takimin basina bir turk menejer getirdi. Biz de fotomac ekibi olarak ekibi olarak sherwood ormanlarinda mangal yapan robin hood ve kucuk johnla roportaj yaptik.

FOTOMAC: Sayin hoood gercek robin hood la akrabaliginiz var mi oncelikle onu sorayim.
R.H.: Biz sulaleden nottingham cocuguyuz dedem cok sevdigi icin soyadi kanunu cikinca hood soyadini almak istemis nufus memuru da yanlislikla fazladan bir o eklemis hikaye budur. Aslen nottingham ticaret odasi baskaniyim il avam kamarasi uyesiyim. 4 cocuk 3....
FOTOMAC: Peki sayin hoood onu anladim da nereden cikti bu kucuk john kim bu adam.
Ozgur: Hoop bilader ne demek kim bu adam ayip oluyo..
R.H.: Tamam john sakin ol.. ben anlatayim. Hikaye uzun ama ozet geceyim. Bu arkadas turk adi ozgur malum robin hood luk yaptigimiz icin kendisi de bize yardim edeck biz de esrarengiz olmasi icin ona kucuk john dedik.
FOTOMAC: Arkadas amma kumpanya cevirmisiniz onu birak sen esas isi anlat bu adami niye 150 yillik takimin basina gecirdin bi suru `sir` dururken. Sirk mi burasi.
Ozgur: Robin abi ne diyo bu ya. Tutma beni.
R.H.: Tama tama sakin ol din kardesisiniz gurbet elde ayip.
Ozgur: Kardes kardesi gurbette .. tobe tobe ..... Bak arkadasim benim askerde Veli bascavus vardi Karisi cezayirli oglu da askere gitmesin diye cezayir vatandasligina gecmis bizim de ordan onundla tanisikligimiz var adi Hamza Bencherif. kendisi forest academy cikisli nottingham forest da altyapida oynuyo bana altyapida oynarmisin dedi. Ben de cok teklif olmasina ragmen ormanlik ortamdan dolayi nottingham foresti sectim.
R.H.: Ne altyapisi olum sen bizim yeni menejerimizsin artik yok altyapi maltyapi. Ben anlatayim kardesim. bak bu arkadas hamzayla geldi kisa zamanda gerek delikanliligiyla gerek muhabbetiyle tum nottinghsm halkinin ve kulubun sevgisini kazandi. Bu sevginin karsil;ikli oldugunu gorduk kendisinin basariya ac yetenekli bir menejer oldugunu hissetik ve uzun vadeli olarak nottingham foresti eski gunlerden daha ileri tasimak icin kendisine takimi teslim ettik. Ona inancimiz tam. Bir de bu raki sigara yuzunden futbol oynamasi da zor du zaten.
FOTOMAC: Neyse tesekkur ederim size basarilar.. Yuru sabri kacalim nottinghamin delisi meshur diyolardi zaten 150 yillik klubu coluk cocugun eline vermisler yok muhabbeti iyimis yok delikanliymis birak alla sen.

Biliyom baya gereksiz uzun oldu ama yazdiktan sonra silmedim okumazsaniz bile kizmayin kinamayin yakinda ss lerle suslenecek uzun bir kariyer bekliyor hepinizi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

isvicrenin super genc yetenegi charles andre doudin sherwood milli parkinda robin hood ve kucuk johnla yaptigi mangal partisinin ardirdan kendini 2011 e kadar forestli yapan imzayi atti.

Lazio ve deportivonun kendisiyle ilgilendigi bilinen genc futbolcu nottingham in elini cabuk tuttugunu belirtti.

Robin hood ve kucuk johnla yaptigi mangal partisinin nottinghamdaki kolej havasinin bir gostergesi oldugunu aciklayan doudin kendisi icin onemli olan kardeslik dostluk ortami oldugunu ve bu ortamin fazlasiyla nottingham bulundugunu soyledi.

Kucuk john ise doudinin futbol yeteneklerini otesinde bir muhabbet insani oldugu ve onu transfer etmelerindeki en onemli sebebin bu oldugunu basarinin da bu muhabbet sayesinde gelecegini transfer bombalarina devam edecekleri ancak takimin huzur ortamina katkida bulunacak isimleri tercih ettiklerini messi transferinden de bunun icin vazgectiklerini bildirdi.