Şampiyon Samsunspor
Sene Başında takımın başına gelen TuRGuT BaŞ yönetiminde olan Samsunspor Şampiyon oluyor...
Son hafta Mardini yenen Samsun Eskişehirin küme düşme hattındaki Uşakspora yenilmesi sonucu Şampiyonluğunu ilan etii
Yerel Gazete:Halk Gazetesi
Acemi TuRGuT Beklenileri aştı ve takımını şampiyon yaptı...Takımın parası yok ama TuRGuT Çok iyi savaştı,Şimdi kendiside biliyor 1.ligde çok zor günler geçirecek Halkımızdan yardım bekliyoruz..
Başkan Adnan Ölmez açıklamasında ağlıyordu...Adnan Ölmez Şampiyonluğu şu sözlerle açıkladı 2 sene önce şanssız bir şekilde 2.lige düştük kadromuzda çoğu oyuncuyu koruduk maddi sıkıntı çekiyoruz ama şehire söz veriyorum bu durumda düzelecek ve 1.ligde iddalı bir takım kuracağız..TuRGuT BaŞ'a minnettarım herkes beni Onu takımın başına getirdim diye eleştirdiler ama TuRGuT o eleştirilerin ne kadar boş olduğunu gösterdi!!!
Play-Off maçlarında Malatya Mardini,Sebat Orduyu eledi ve finalde karşı karşıya geldiler...
Nefes kesen maçı Malatya uzatmalarda Atilla Birliğin 2 golü ile Sebatı yeniyor ve Şampiyon Samsunspor 2.Eskişehirden ardından 3.olarak 1.Lige çıkıyor...
1.ligde ise tablo şöyle oluştu
![]()