volkan uzun yıllar milli takımımızın açığını ve galatasarayımızın açığını kapatacak çok yerinde transfer
volkan uzun yıllar milli takımımızın açığını ve galatasarayımızın açığını kapatacak çok yerinde transfer
Yönetimin Saviola hamlesi Galatasaraylı taraftarlarda adrenalini en üst düzeye taşırken, FANATİK’e konuşan Başkan Özhan Canaydın, Türkiye’yi, hatta Avrupa’yı ayağa kaldıracak yeni bir transfer bombasını çok yakında patlatacaklarını söyledi. Canaydın, “Lincoln transferi taraftarlarımızı çok mutlu etti, biliyorum. Ama sıkı durun. Lincoln ne ki! Bu transferi bile gölgede bırakacak bir isimle görüşüyoruz. Büyük aşama kaydettik. Kısa süre sonra açıklayacağız” dedi.
Burda bahsedilen kişi Rommedahlsa, yemişim ben böyle bombayı..
Özhan Canaydın bile İpucu vermıs Rommedah li Kalli istedigi icin alınıyor ve alındı sayılır
Rommedahl' a ihtiyacımız yok bence.
Özhan başkanın açıklamasına bakarak düşünüyorum, Rommedahl Lincoln'ü gölgede bırakamaz.. İlk olarak yazıldığından beri sölüyorum, bu Rommedahl transferi gerçekleşirse bu sezonki ilk kötü transferimizi yapmış oluruz.. Şu ana kadar 7 iyi oyuncu aldık, Servetten hala şüpheliyim..
özhan canaydın kimi demiş acaba allah allah bak şmdi bi ufaklık vardı o galiba tüh unuttum))))))))
Fenerbahçenin şu an gündeminde birinci sıradaki isim Adriano.Ve kendisi iLe Fenerbahçe anLaşmış durumda.KLüp iLe oLan görüşmeLerde sürüyor.Kararı etkLiyecek bir diğer faktör de yabancı sınırı oLayı.Fenerbahçenin gündeminde ise yabancı sınırLaması kaLkıcak gözü iLe bakıLıyor ve bütün çaLışmaLar bu yönde.Eğer kaLkarsa adriano geLicek.VaLLa öyLe duydum..![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ya rommedahl nerden cıkardınız Özhan canaydının dedigi Futbolcu büyük ihtimal saviola
Rommedahl Kalli nedeniyle alınıyor
Bence açıklanmamasının tek sebebi Carlos formalarının biraz daha satılmasını istemeleri yeterince satış olunca Adriano'da açıklanır inşallah...
Şu anda kontenjan dolu, Chelo ile beraber kim gidecek o zaman Emrah.. ?
bi tavsan vardı el conejito o muydu acaba özhan baskanın dediği alah alalh
Burak suan 6 yabancımız var Belkı kımsede gitmez nedenmı 6+2 kuralı gelecekmıs daha bir kişi daha gidip bir yabancı daha gelebilir
Bu ara da rommedahl gelirse en kötü transfermizi olmaz bence kendisi iki kanatadada oynayabiliyor ve cok jhızlı birbirde herlezi gecer ayrıca savunmanın arkasına atılan toplarda kendisi cok etkili kalli istiyorsa vardır bir bildigi
Sarı lacivertli kulübümüzün golcü futbolcusu Semih Şentürk, 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen takımdan ayrılma kararı aldı. Kendisine sürekli ilk 11 şansı verilmemesinden yakınan ve genelde maçlara sonradan girdiği için "Nöbetçi Golcü" lakabı takılan Semih, artık oynayabileceği bir takımda yer almak istiyor. H.Berlin başta olmak üzere yurt dışı ve yurt içinde çok sayıda transfer teklifi alan 24 yaşındaki futbolcunun, "6 yıldır F.Bahçe’deyim, hiçbir zaman sürekli ilk 11’de oynama şansı bulamadım. Hep yedek bekledim. 24 yaşıma geldim, bir kez bile Milli Takım’a seçilemedim. Yeni F.Bahçe’de benim ilk 18’e girmem bile mucize" diye dert yandığı belirtildi.
Hürriyet
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bugün fenerbahce.com'da da yazıyordu...Gerçi o resmi site değil ama sporx.com tarafından yönetilen bir site...Harbi harbi bugün açıklanaabilirmiş...Diyordu...
Emrahcım Volkan ve Serkandan haber varmı ?
yaww 20 dk sonra imza atacaklar grcezk imatcak imza bekleyelim
stresden bayılcam..son 48 saat....Bu arada Songud elden cıkarmayarak cok buyuk ıs yaptıalr bence... NOKTA TRANSFER - BU SENEIN POPULAR LAFI-AHAHAHAHAH![]()
SONG kalli olmasa ahh ahh gtmişti song
Vallahi bende bunu bekliyorum ama Adriano kendiyaptığı açıklamada ayrılmak istemiyorum demiş ve ayrılsamda İtalya'da kalırım demiş...
Adriano kararını verdi
Adı bir süredir F.Bahçe ile geçen Inter'in Brezilyalı yıldızı Adriano İtalya'nın önde gelen gazetelerinden La Gazzetta Della Sport'a yaptığı açıklamada Inter'den ayrılmak istemediğini söyledi.
Her fırsatta Inter başkanı Moratti'nin kendine olan güveninden dolayı İtalyan ekibinde kalmak istediğinin altını çizen 25 yaşındaki yetenekli futbolcu "Eğer Inter beni istemezse yine tercihim İtalya olacaktır. Bundan eminim" dedi. Inter'i bir yuva olarak gördüğünü belirten Adriano, onların kendisi için alacakları farklı bir karara da saygı duyacağını fakat geleceğini planlamasının zamanının geldiğini ifade etti..
Transferde ilk bombasını Roberto Carlos'u Real Madrid'den transfer ederek patlatan F.Bahçe'nin adı Adriano ve Milan'ın yıldızı Ronaldo ile uzun süredir anılıyordu. Süper yetenek bir süredir Inter teknik direktörü R.Mancini ile sorunlar yaşıyordu ve oluşan bu krizden dolayı takımdan gönderilebileceği söyleniyordu.