Sayfa 178 / 439 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon
5,311 ile 5,340 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

volkan uzun yıllar milli takımımızın açığını ve galatasarayımızın açığını kapatacak çok yerinde transfer

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Yeni Oyuncularımız Bugün Basınla Buluşuyor

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın yeni oyuncuları Servet Çetin, Ismael Bouzid, Orkun Usak, Barış Özbek ve Serkan Çalık bugün (25 Haziran Pazartesi) saat 14.00'te Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda düzenlenecek olan törenle basın mensuplarına tanıtılacaktır.

Oyuncular aynı gün sabah saatlerinde Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçeceklerdir.

Medya mensuplarının dikkatine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü
    İletişim Koordinatörlüğü
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Rommedahl ile ilgilenmiyoruz deniliyordu.Kaynak ne?
    Samet kardes o haberi biliyoruz zaten istanbula gelmedi kendisi

Kaynak saglam sayılır Rommedahl 99,9 Galatasarayda

Ben hala diyorum saviola gelsin imzama istediğinizi yazıcam.

Ve taşkın abide fb avatarı koyucakmış galiba (taşkınmıydı mahmutmuydu karıştırdım galiba ? )
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Samet kardes o haberi biliyoruz zaten istanbula gelmedi kendisi
    Ben bilmiyordum

Ya şu servet gibi adamıda alıyoruzya ciddi ciddi ne diyeceğimi bilmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yönetimin Saviola hamlesi Galatasaraylı taraftarlarda adrenalini en üst düzeye taşırken, FANATİK’e konuşan Başkan Özhan Canaydın, Türkiye’yi, hatta Avrupa’yı ayağa kaldıracak yeni bir transfer bombasını çok yakında patlatacaklarını söyledi. Canaydın, “Lincoln transferi taraftarlarımızı çok mutlu etti, biliyorum. Ama sıkı durun. Lincoln ne ki! Bu transferi bile gölgede bırakacak bir isimle görüşüyoruz. Büyük aşama kaydettik. Kısa süre sonra açıklayacağız” dedi.

Burda bahsedilen kişi Rommedahlsa, yemişim ben böyle bombayı..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Leoucwhsua View Post
    Abi benim herzaman haberleri verdigim kaynakla son gorusmeme gore.Saviola nilmar lima rommedahl yabanci olarak bunlardan 2 sini almayi planliyorlarmis.Sag bek e almayablirmlermis.ugur ile almanyadan gelen genclerden birini kalli orda oynatcakmis ve guveniyormus cunki.
    S.Çalık forvet, B.Özbek orta saha..İkisi de defans oynayamaz ki??
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ekolata View Post
    Ben hala diyorum saviola gelsin imzama istediğinizi yazıcam.

Ve taşkın abide fb avatarı koyucakmış galiba (taşkınmıydı mahmutmuydu karıştırdım galiba ? )
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Ben bilmiyordum

Ya şu servet gibi adamıda alıyoruzya ciddi ciddi ne diyeceğimi bilmiyorum
    Oo..Senin o beğenmediğin Servet'i FM 2007'de Empoli alıyo yaa ..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Özhan Canaydın bile İpucu vermıs Rommedah li Kalli istedigi icin alınıyor ve alındı sayılır

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yönetimin Saviola hamlesi Galatasaraylı taraftarlarda adrenalini en üst düzeye taşırken, FANATİK’e konuşan Başkan Özhan Canaydın, Türkiye’yi, hatta Avrupa’yı ayağa kaldıracak yeni bir transfer bombasını çok yakında patlatacaklarını söyledi. Canaydın, “Lincoln transferi taraftarlarımızı çok mutlu etti, biliyorum. Ama sıkı durun. Lincoln ne ki! Bu transferi bile gölgede bırakacak bir isimle görüşüyoruz. Büyük aşama kaydettik. Kısa süre sonra açıklayacağız” dedi.

Burda bahsedilen kişi Rommedahlsa, yemişim ben böyle bombayı..
    Yok oradaki buyuk ihtimal Saviola dir...

Quote Originally Posted by WebMaster91 View Post
    S.Çalık forvet, B.Özbek orta saha..İkisi de defans oynayamaz ki??
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Oo..Senin o beğenmediğin Servet'i FM 2007'de Empoli alıyo yaa ..
    kardesim fm 2007yle servetin ne alakası var ya biraz daha mantıklı olalım allah askına hem empoli kim ya ltfen biraz anlıyarak yazalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rommedahl' a ihtiyacımız yok bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Özhan başkanın açıklamasına bakarak düşünüyorum, Rommedahl Lincoln'ü gölgede bırakamaz.. İlk olarak yazıldığından beri sölüyorum, bu Rommedahl transferi gerçekleşirse bu sezonki ilk kötü transferimizi yapmış oluruz.. Şu ana kadar 7 iyi oyuncu aldık, Servetten hala şüpheliyim..

özhan canaydın kimi demiş acaba allah allah bak şmdi bi ufaklık vardı o galiba tüh unuttum))))))))

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fenerbahçenin şu an gündeminde birinci sıradaki isim Adriano.Ve kendisi iLe Fenerbahçe anLaşmış durumda.KLüp iLe oLan görüşmeLerde sürüyor.Kararı etkLiyecek bir diğer faktör de yabancı sınırı oLayı.Fenerbahçenin gündeminde ise yabancı sınırLaması kaLkıcak gözü iLe bakıLıyor ve bütün çaLışmaLar bu yönde.Eğer kaLkarsa adriano geLicek.VaLLa öyLe duydum..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ya rommedahl nerden cıkardınız Özhan canaydının dedigi Futbolcu büyük ihtimal saviola

Rommedahl Kalli nedeniyle alınıyor

14. Default

Bence açıklanmamasının tek sebebi Carlos formalarının biraz daha satılmasını istemeleri yeterince satış olunca Adriano'da açıklanır inşallah...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şu anda kontenjan dolu, Chelo ile beraber kim gidecek o zaman Emrah.. ?

bi tavsan vardı el conejito o muydu acaba özhan baskanın dediği alah alalh

Quote Originally Posted by sercaninan View Post
    Bence açıklanmamasının tek sebebi Carlos formalarının biraz daha satılmasını istemeleri yeterince satış olunca Adriano'da açıklanır inşallah...
    abicm 35 bin forma satıldı daha ne satılsın bırakın birazda adriano satılsın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    kardesim fm 2007yle servetin ne alakası var ya biraz daha mantıklı olalım allah askına hem empoli kim ya ltfen biraz anlıyarak yazalım
    Abi alay etmek manasında yazım yav..Yani arkadaşı destekleyen bi yazıydı ama yanlış anlaşılmış sanırım..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Şu anda kontenjan dolu, Chelo ile beraber kim gidecek o zaman Emrah.. ?
    Burak suan 6 yabancımız var Belkı kımsede gitmez nedenmı 6+2 kuralı gelecekmıs daha bir kişi daha gidip bir yabancı daha gelebilir

Bu ara da rommedahl gelirse en kötü transfermizi olmaz bence kendisi iki kanatadada oynayabiliyor ve cok jhızlı birbirde herlezi gecer ayrıca savunmanın arkasına atılan toplarda kendisi cok etkili kalli istiyorsa vardır bir bildigi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Semih'in Yedeklik İsyanı

Sarı lacivertli kulübümüzün golcü futbolcusu Semih Şentürk, 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen takımdan ayrılma kararı aldı. Kendisine sürekli ilk 11 şansı verilmemesinden yakınan ve genelde maçlara sonradan girdiği için "Nöbetçi Golcü" lakabı takılan Semih, artık oynayabileceği bir takımda yer almak istiyor. H.Berlin başta olmak üzere yurt dışı ve yurt içinde çok sayıda transfer teklifi alan 24 yaşındaki futbolcunun, "6 yıldır F.Bahçe’deyim, hiçbir zaman sürekli ilk 11’de oynama şansı bulamadım. Hep yedek bekledim. 24 yaşıma geldim, bir kez bile Milli Takım’a seçilemedim. Yeni F.Bahçe’de benim ilk 18’e girmem bile mucize" diye dert yandığı belirtildi.

Hürriyet
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by WebMaster91 View Post
    Abi alay etmek manasında yazım yav..Yani arkadaşı destekleyen bi yazıydı ama yanlış anlaşılmış sanırım..
    ok kardesim prdon

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Fenerbahçenin şu an gündeminde birinci sıradaki isim Adriano.Ve kendisi iLe Fenerbahçe anLaşmış durumda.KLüp iLe oLan görüşmeLerde sürüyor.Kararı etkLiyecek bir diğer faktör de yabancı sınırı oLayı.Fenerbahçenin gündeminde ise yabancı sınırLaması kaLkıcak gözü iLe bakıLıyor ve bütün çaLışmaLar bu yönde.Eğer kaLkarsa adriano geLicek.VaLLa öyLe duydum..
    Hayrettin abi dedi ise Doğrudur bana 1 hafta önceden söylemişti R.Carlos Fenerbahçe diye İnş.Allah Adriano gelir.

Bu interin forumuna nasıl üye olcaz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Sarı lacivertli kulübümüzün golcü futbolcusu Semih Şentürk, 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen takımdan ayrılma kararı aldı. Kendisine sürekli ilk 11 şansı verilmemesinden yakınan ve genelde maçlara sonradan girdiği için "Nöbetçi Golcü" lakabı takılan Semih, artık oynayabileceği bir takımda yer almak istiyor. H.Berlin başta olmak üzere yurt dışı ve yurt içinde çok sayıda transfer teklifi alan 24 yaşındaki futbolcunun, "6 yıldır F.Bahçe’deyim, hiçbir zaman sürekli ilk 11’de oynama şansı bulamadım. Hep yedek bekledim. 24 yaşıma geldim, bir kez bile Milli Takım’a seçilemedim. Yeni F.Bahçe’de benim ilk 18’e girmem bile mucize" diye dert yandığı belirtildi.

Hürriyet
    Fenerbahce Semih'i bir takıma kiralamalı bence.

24. Default

Bugün fenerbahce.com'da da yazıyordu...Gerçi o resmi site değil ama sporx.com tarafından yönetilen bir site...Harbi harbi bugün açıklanaabilirmiş...Diyordu...

Emrahcım Volkan ve Serkandan haber varmı ?

Quote Originally Posted by sercaninan View Post
    Bugün fenerbahce.com'da da yazıyordu...Gerçi o resmi site değil ama sporx.com tarafından yönetilen bir site...Harbi harbi bugün açıklanaabilirmiş...Diyordu...
    evet işte bizde merakla o acıklamayı bekliyoruz

yaww 20 dk sonra imza atacaklar grcezk imatcak imza bekleyelim

stresden bayılcam..son 48 saat....Bu arada Songud elden cıkarmayarak cok buyuk ıs yaptıalr bence... NOKTA TRANSFER - BU SENEIN POPULAR LAFI-AHAHAHAHAH

SONG kalli olmasa ahh ahh gtmişti song

30. Default

Quote Originally Posted by krALEX1907 View Post
    evet işte bizde merakla o acıklamayı bekliyoruz
    Vallahi bende bunu bekliyorum ama Adriano kendiyaptığı açıklamada ayrılmak istemiyorum demiş ve ayrılsamda İtalya'da kalırım demiş...

Adriano kararını verdi

Adı bir süredir F.Bahçe ile geçen Inter'in Brezilyalı yıldızı Adriano İtalya'nın önde gelen gazetelerinden La Gazzetta Della Sport'a yaptığı açıklamada Inter'den ayrılmak istemediğini söyledi.

Her fırsatta Inter başkanı Moratti'nin kendine olan güveninden dolayı İtalyan ekibinde kalmak istediğinin altını çizen 25 yaşındaki yetenekli futbolcu "Eğer Inter beni istemezse yine tercihim İtalya olacaktır. Bundan eminim" dedi. Inter'i bir yuva olarak gördüğünü belirten Adriano, onların kendisi için alacakları farklı bir karara da saygı duyacağını fakat geleceğini planlamasının zamanının geldiğini ifade etti..

Transferde ilk bombasını Roberto Carlos'u Real Madrid'den transfer ederek patlatan F.Bahçe'nin adı Adriano ve Milan'ın yıldızı Ronaldo ile uzun süredir anılıyordu. Süper yetenek bir süredir Inter teknik direktörü R.Mancini ile sorunlar yaşıyordu ve oluşan bu krizden dolayı takımdan gönderilebileceği söyleniyordu.

Mesaj Yetkileri