1 ile 30 arası toplam 77 sonuç

Konu: [TKL] Ada'ya Yeni "Sir" (Egemen Işık)

Hybrid View

Tebrikler.

Şampiyonluğun Mimarları

Sizlere şampiyonluğun mimarlarından bahsetmek, onlara buradan teşekkür etmek istiyorum.

Öncelikle şampiyonluğumuzun en büyük mimarlarından birisi bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan büyük taraftarımızdır.

Transferler ve taktik konusunda büyük yardımı dokunmuş İlhan Aydoğan'ı da es geçmek mümkün değil, onun da şampiyonluk üzerinde büyük payı vardır. Kendisi özellikle Steffen Iversen, Mark Wilson, Nikola Zigic gibi önemli oyuncuların transferinde büyük rol oynamıştır.

Şampiyonluğun mimarlarından biri de büyük kadromuzdur. Bu genç ve dinamik kadro ile Barclays Premiership ve FA Cup şampiyonu olduk. Kendilerinin yıl boyunca gösterdiği olağanüstü performans için teşekkür ederim. İşte şampiyon kadro...

Özellikle şampiyonlukta payı olan 3 önemli futbolcumuzu takdim etmek istiyorum.

1. Steffen Iversen
    Kendisinin şampiyonlukta çok büyük bir payı vardır. Takımın en önemli pivot santraforu olan Iversen'ı cüzzi bir bonservis bedeli karşılığında renklerimize bağladık fakat o fiyatını her geçen gün attığı goller ve yaptığı asistlerle yükseltti. Önemli sakatlıklar geçirdi, eğer bu sakatlıkları geçirmese takıma katkısı çok daha fazla olacaktı. Sakatlıkları yüzünden 23 lig maçında forma giyebildi, 15 lig maçında hiç oynayamadı. Onun sakatlık sürecinde gol yollarında çok sıkıntı çektik ve birçok kötü sonuç aldık, hatta ara transfer döneminde Nikola Zigic'i renklerimize bağladık alternatif olsun diye, o da Iversen'ı aratmadı ve yerini doldurdu.

2. Cesar Delgado
    Yine kendisini cüzzi bir miktara transfer ettik, PSV ile girdiğimiz yarıştan bir galip çıktık ve onu kadromuza kattık. O da bizim bu çabamızı boşa çıkarmadı ve attığı goller, yaptığı asistlerle bize kendisini gösterdi. Şampiyonluğun en büyük mimarlarından. Yıl boyunca Iversen ile muhteşem bir ikili oluşturdu, hatta bir dönem ikisi beraber sakatlandığında Viduka-Yakubu ikilisini oynatıyorduk fakat hiç başarılı olamıyorduk, gol sıkıntısı çekiyorduk. Delgado-Iversen ikilisi ne zaman iyileşti, o zaman bizim sıkıntılarımız da sona erdi. Kendisi gerçekten muhteşem bir futbolcu ve Iversen'ın indirdiği topları harika değerlendiren bir golcü. Iversen ile iyi anlaşmaları bizim gol sıkıntısı çekmememizi sağladı.

3. Hatem Ben Arfa
    Stewart Downing'i 17.5 milyon Pound'a sattıktan sonra o mevkiiyi doldurabilecek tek oyuncunun Lyon forması giyen Hatem Ben Arfa olduğunu düşündük ve kendisini 1 yıl kiralama yoluna gittik. Bonservisini almamız mümkün değildi zira Lyon bir servet istiyordu. Onu kiraladık ve bizi mahçup etmeyerek asistleriyle, golleriyle ve performansıyla takımın vazgeçilmezi, dinamosu oldu. Sol kanatta fırtına gibi esti, genç yaşına rağmen Premiership'te yılın futbolcusu seçilmeyi başardı. Gün geçtikçe futboluna yeni şeyler kattı, değerini yükseltti, ortalamasıyla hepimizi sevindirdi. O şampiyonluğun en önemli 3 mimarından biri ve yeri doldurulması çok zor bir oyuncu olduğunu bize gösterdi.

Ve bu şampiyonlukta benim de taktiksel ve motivasyon anlamında katkım olduysa ne mutlu bana...

Egemen Işık
    Middlesbrough

Mesaj Yetkileri