nilmar konusnda veya saviolanın alternatifi olarak ne düşünülüyo bilen varsa paylaşabilrmi
nilmar konusnda veya saviolanın alternatifi olarak ne düşünülüyo bilen varsa paylaşabilrmi
nilmarın gelmesi imkansız ötesi bişey adam daha 23 yaşında.gerçi yine sakatlanmış ekimde falan iyileşecekmiş
Forvet için aday Saviola iidi oda anlasmıs sanırım valencia ile ama bizyinede bekliyelim o olmassa Baıano-Nilmar-lima aday bunlar
nilmarın gelmesi imkansızdegil bonservisi konusunda anlasıldı ön protokol imzalandı ama sakatlık yönetimi düsündürüyor
Rommedahl ıle anlastık
kayseri inadini birakip unali verse hem kontenjan dolmicak hem ihtiyac karsilanacak.. yanlis yapiyo kayseri gokhan dan bu sen bisi beklemesinler adam bizi istiyor.. hem seneye kont bitiyor sanirim belese alalim da gorsunler
baiano olabilr diyolardı ama kesn bi bilgm yok o konuda bence bize gereken nilmar tipi bi oyncu hızlı her an tehlke olştrabilcek teknik..umarm böyle bi oyncu alrz bainodansa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saviola nın durumu bi kesinleşsede bizde boş yere ümtlenmesek..ama kolay bi iş deil beklycez artk
aynen katılıyorum o adamlar senki bu sene geçen seneki gibi ya da ondan önceki seneki gibi oynicaklar. Diyelimki Galatasaray UEFA'yı aldı. Gökhan Ünal o zaman demicekmi geleceğime engel oldunuz diye çok yanlış yapıoyor kayseri çok Sat işte 5 milyon €'roya git bul ona benzer yine (oftaştan Kemal Yıldırım) sat yine onuda nasıl olsa sözleşmesi bitmeyecekmi Gökhan Ünal'ın?
I'm back...
yaşyla ne alaka tam anlamadm
Ne ye dayanarak kimse gelmez diyorsun?????
2 tane adam gelıcek biri rommedahl
Baiano ile anlaşıldı,yedekte tutuluyor.Diğer ismi saklanan forvet de 30 yaşlarındaymış.Adnan Polat ona sıcak bakmıyor pek.Durumlar böyle işte...
Bnece 30 yasındakı adam egemen nın koydu haber vardı Liedson olabilir
Bence bulunur appiahtan 10 gelse 2de biz ekleyelim 12... 12 milyon eruro bonservis olsa zaten yıllık maaşta sıkıntımız yok türkiyenin bu sene çok reklamı yapıldı bence sorun çıkmaz ama bende satılması taraftarı değilim
Liedson bizim deivid gibi yararı olmaz bence ama baiano hakkında fikrim yok
bence baiano liedsondan daha iyi her ne kadar o tip bi forvet istemesemde..bari liedsondansa baiano olsn..bu arada emrah abinin bi bildigi varki söylyo![]()
Şu soruyu da soralım o zaman;
Appiah'a 10 Milyon verecek takım çıkar mı? Zannetmiyorum. Anca gözünü hırs bürümüş, para saçacak yer arayan takımlar verir. Onlar da Appiah'ı ne yapsın?
Uefa kupası gol krallığı yaşamış bir oyuncuyu deividle kıyaslamak ne kadar doğru,tartışılır
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
acaba kalli hakan i napcak.. bilisunuzdur feldkamp bosdayken Zaman gazetesinde kose yazarligi yapiyodu..ordaki yazilarinda hakani overdi surekli.. hayirli bi karar verir ins.. bi de sunu da soliyim Zaman da ki yazilarinda hep derdim bu adam bu taktik anlayisiyla gs de olsa ne guzel olrdu demekki cok derinden istemisimadamin super yazilari var Zaman in arsividen isteyen okusun..
zaten tek taliblisi Schalke oda veremeyeceğine göre hiç konuşmayalım bence![]()
anlaşılan hakan şükür rekorunu kıramayacak![]()
Eray Abi ben bu yıl Hakan Şükür'e çok güveniyorum. Sakat, formsuz Hakan Şükür geçen yıl 4 gol attı. Üstelik çok az süre bulmasına rağmen. Şimdi ise sağlam ve formda bir Hakan Şükür karşımızda. Özgürcan ve Hasan'a gelince, onlar rotasyonda kullanılır. Hasan Kabze'yi ben zaten beğenmiyorum. Çoğu Anadolu klübünde oynar ama bizde OY-NA-YA-MAZ. Özgürcan biraz daha yedekten girip pişerse banko oynayacak seviyeye gelir. O zamana kadar da Hakan Şükür'ü izleriz. Açıkçası benim fikrim bu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben de iddia ediyorum. KI-RA-CAK. Aksini duymak istemiyorum, kulaklarımı tıkıyorum, yüksek sesle şarkı söylüyorum![]()
Degil galiba :S
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sevilla'dan elimiz boş döndük
Beşiktaş Kulübü'nden bir grup yönetici, İspanya'nın Sevilla takımında oynayan Brezilyalı forvet Luis Fabiano Clemente'yi transfer etmek için yaptıkları görüşmeden elleri boş olarak dönüyorlar.
Sevilla kulübüne yakın çevrelerden alınan bilgilerde, Beşiktaş'tan bir grup yöneticinin, bugün Sevilla kentinde Luis Fabiano'nun menajeri Jose Fuentes ile görüştükleri bildirildi.
Verilen ilk bilgilerde, 27 yaşındaki forvet oyuncusunun sözleşmesi gereği başka bir kulübe transfer olması durumunda alacağı paranın yüzde 65'ini Sevilla'ya vermek zorunda olması ve Sevilla'nın da bu futbolcu için yüksek miktarda para istemesinden dolayı görüşmelerde anlaşma sağlanamadığı ileri sürüldü.
2 ay içinde İspanyol vatandaşlığını da alarak AB statüsünde futbolcu durumuna geçecek olan Luis Fabiano'nun, Sevilla'dan ayrılması durumunda İngiltere veya İtalya'da futbol oynamak istediği belirtiliyor.
Bu arada Luis Fabiano'dan umudu kesen Beşiktaş Kulübü yöneticilerinin, Sevilla'nın diğer bir yıldızı Brezilyalı orta alan oyuncusu Renato Dirnei Florencio ile de ilgilendikleri öğrenildi.
28 yaşındaki Renato'nun ise çok büyük paralar önerilmediği takdirde Sevilla'dan ayrılma olasılığının çok az olduğu kaydedildi.
Kaynak: AA
Ne zaman dolu döndünüzki ?
O değil de.. Appiah'a (kendisinin gözünde) iyi bir teklif gelir de Fenerbahçe redderse, bu sene Appiah'dan futbol mutbol beklemeyin..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
bencede kıracak biz ona güvenyorz ve desteklyorz..bide nilmarın sakatlıgı ciddimi acaba ?
lincoln gelmesinede az kaldı!!!!!!!!
insallah gs tv canlı verir
Bu arada yıldız biri gelecek
Ya GS TV'den başka verecek kanal var mı?